Skoči na vsebino
Mazda 5 / 2012 / sklopka
Napisano

Kako pa vem ?e je francoski motor?

Novi i manji motor dostojna je zamjena za stari 2.0-litreni agregat koji se nudio u izvedbama od 110 i 143 KS, a korijene vu?e iz common-rail dizela?a nastalog u doba suradnje Forda i PSA grupacije. 

http://www.slobodnadalmacija.hr/Auto-moto/tabid/90/articleType/ArticleView/articleId/183334/Default.aspx

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 2014 pokanje sede?a
Napisano

Ja, za prvo generacijo ?estke vem, da je imela tak?ne te?ave. Tudi jaz sem jih zaznal, ponavadi v ovinkih. So pa v okviru garancije menjavali nosilce sede?a oz. tiste tra?nice spodaj. Ne vem, ?e z mazanjem s kako mastjo kaj re?i?. 

O?itno je pri novih isto. Spet neko brezvezno ?paranje, kar se mene ti?e. Pokajo zici, pokajo pedala sklopk, ...  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 III. gen vibracije
Napisano

Uf, pa tok sem napisal je pa prazen post....

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Skratka na 1.generaciji sem imel podobno te?avo. Nikoli ne nisem re?il, sumil sem na gume, feltne, kako pesto...

Na servisu se jim ne da kaj dosti anga?irati.. Je ?e problem se peljat na ac recimo. Upam da re?i?, kljub mojemu optimizmu.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava xenon ?arnice
Napisano

?e ti utripa, vo?nja ne bo ni? pomagala. Tisto velja, ?e se ti pri?ge DPF lu?ka in gori pri?gana, brez utripanja. Pomoje gre? brez te?av do Kranja, lahko pa doma poskusi? sam urediti zadevo. 

Jaz bi se definitivno lotil tako. Spro?i? prisilno regeneracijo in resetira? tole napakico, pa vidi? kje si. ?e se spet pojavi, bo najbr? res kak senzor kriv.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava xenon ?arnice
Napisano

ne, ker je pri?gana tudi lu?ka za motor. Priklopi na tester, je lahko marsikaj, verjetno pa je kak senzor.

To?no ja. Ja, druge kot priklop na tester ni. Lahko, da motor kmalu ne bo imel ve? normalne mo?i...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predelava lu?i
Napisano

Odvisno kaka ?arnic bo. Te katere imam sedaj bi vzel kve?jemu eno stopnjo ni?je, ?e bi se dalo, ker so kar modre. 5000 mora biti pa najbr? ?e preve? modro vse skupaj..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predelava lu?i
Napisano

Ni? od navedenega. Je snop mislim da kar enak. ?ene bi bil, bi hitro dobil nazaj blendanje. Sicer pa ne sme? pozabiti ,da ro?no pa? prestavi? vi?ino snopa v kolikor vas je ve? v avtu, ali ?e ima? kak tovor. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predelava lu?i
Napisano

Uf, to ti bo najbr? ?e kdo drug potrdil, ampak razlike JE o?itna. To je ena zadeva. Druga zadeva pa je ta, da naj bi xenonke malce dle trajale...?e je sre?a upam da res :)

Pranja nimam zrihtanega ni?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predelava lu?i
Napisano

H11, ja .55w kita jaz ne bi notri dajal. Prvi? je kraj?a ?ivljenjska doba, kot drugo pa ne bi dal zarad samih le? oz. parabole. Kaj ve?, koliko se to greje, da ti kaj ne skuri. 35W xenon kit je ?isto v redu. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predelava lu?i
Napisano

Sej kaj ?e bit...?e je ?arnca zani? sveti slabo, ?e je dobra bo najbr? v redu. Montiral sem kitajski kit, zaenkrat b.p. Jaz in uporabnik shrek iimava isti kit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predelava lu?i
Napisano

Potem imava isti letnik. No jaz nisem opazil, da bi bile slabe lu?i, nasprotno. Jaz sem notri dal xenon kit in sem zadovoljen. So pa tudi nightbreaker-ce dobro svetile, le da se mi jih ni dalo vsakih par mesecev menjat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.