Pozdravljeni, mene zanima glede pnevmatik in sicer homologirane imam 215/45 R18 zanima me če je možna homologacija za original platišča od Mazde dat dimenzijo 225/40 R18 ?? Gre pa se za Mazdo 3 2016 letnik
Mislim, da se za original platišča pri nas ne da homologirat drugih pnevmatik, kot so zapisana original.
Pa si ziher, da acu umira? Kaj pa če bi ga poskusil napolniti čez polnilec?
Mah, bom videl sedaj par dni. Če bo še kašljal gre ven in nov noter. Ni trte mrte. Ne maram, da me avto heca in nikoli ne vem, kakšne muhe bo imel ta dan.
Če pa se odločiš za neoriginal, preveri v navodilih, kater tip potrebuješ in pokliči v na primer GMT (ravno danes sem na Facebooku videl obvestilo, da ti tudi dostavijo akumulator, zato jih omenjam).
Edit: Kot je že Jest povedal pa imaš gor link za postavitev sistemov nazaj v pravilno stanje.
Se pravi, da bi lahko tudi sam to menjavo opravil, če imam nekaj pojma o "šraufanju"?
Tako na bratovem avtu, se je zamenjala spodnja veriga in vodila Oz. Napenjalec, zamenjane podlozke ?ob (zadnji ?as ker so ?le komaj ven tople), zamenjamo sito oljne ?rpalke (na pol zama?eno, tlak je bil pa ?e vedno v normalnih vrednostih). Sedaj sledi ?e ?i??enje sesalnega kolektorja in pritegnitev ?ob in potem bo tudi poraba verjetno padla.
Pa ljudje, avto je stro?ek. Ni to samo benzin, redni servis in to je to.Ob?asno je potrebno kupiti gume(dobre gume), akomulator, zavore, diski in tu spada tudi drag velik servis.To je pa? potrebno narediti pa naj stane kolikor stane.
Se pridru?ujem spektru, da ni ?ans da ogrejete hladilno teko?ino na 50?C v 15s, js sm pri prej?nji SykactivD ?ele po 3-5km meu nad 50 v "zimskih ?asih". ?e pri bencinarki zej dolgo ?asa rabi da ogreje nad 50 stopinj pri zunanji temperaturo od 0-5?C.
Mogo?e jo pa kdo fenom prej ogreje, predn jo ?tarta
In ja definitvno ni normalno, da ta warm up process traja ve? kot 15s, poleg tega pa ?e smrdi ...
A nisi prebral, kaj sem napisal, da pod 10?C se to ne dogaja. Se pravi, pozimi tega nabijanja v obrate ni!
Danes je bilo pri nas 17?C in sem ?topal, koliko ?asa traja to nabijanje obratov.
Torej, to?no 20 sekund, ni? ve? in ni? manj in temp. je narasla resda manj kot na 50?C ampak na enih 35?C.A ?e po dvesto prevo?enih metrih je bila temp. na 50?C, kot sem napisal enkrat prej.Tako da ja, temperatura vode se hitro dvigne.?e pa traja to le 10sek. kot pravite nekateri, nekaj ni v redu. Normalno je do nekje 30 sek.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kdaj? Če pa ne morem čez 15 občin trenutno. Sva pa z mojstrom na vezi, da se prikažem pri njem, ko bo mogoče.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani