Skoči na vsebino
MAZDA 6 , 120 CD klenkanje motorja
Napisano

?obe se dajo ponavadi najprej na tester, ?e so res samo 'zapacane' se jih ultrazvo?no ali kako druga?e o?isti. ?e so pa dejansko zani?, pa da? notri druge. Denso ?obe so jeba, ker jih malo majstrov obnavlja. 

Ene 2 leti nazaj sem spra?eval v Radomljah, kjer je namenski servis za te stvari, je rekel, da ?e zbira ne vem kake papirje, ma?ine, itd..da bodo lahko obnavljali tudi denso.

Sicer pa Pelko pozna majstra, ki dostavlja ?obe (rabljene z malo km). Kaki dve leti nazaj je bila cena okoli 150 po kosu. 

Pri prvi m6, sem tudi jaz menjal 1, kupil sem jo preko ebaya za 70?. Je pa res , da je delala 2 leti, potem jo je pa lastnik moral ponovno zamenjat :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 sprednji diski
Napisano

Jaz sem pa na prej?nji dal komplet Textar, pa se mi zdi da ni cvililo ni?. So se mi pa kmalu zvili, ker je potem cilinder ?tekal. Klasika.

No pri novi ?e nisem menjal ni?. Zaenkrat tudi ni? ne trese. Naj tako ostane.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 sprednji diski
Napisano

1. 120 tiso? km ni noben ?ude? da diski ne bi morali biti Fu?. Nekateri jih zjebejo ?e pri polovi?ni kilometrini.

2. Vpra?aj kok stane. Jaz bi kupil sam in prinesel material tja, oz menjal drugod.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 (2009) crknil radio
Napisano

Poglej ?e za kako varovalko zadaj na radiu

Sicer pa preberi tole:

http://forum.mazda6club.com/electrical/208585-weird-electrical-radio-lcd-problem.html

I had something similar happen to me. My LCD screen went blank and all the buttons up there didn't work, including the radio buttons too. It turned out to be a bad "brain" unit as the mazda dealer called it. It's a rectangular box thing that goes mounted right below the cd changer in the back of the console. It controls all the functions of the center console including the display. You may also have a bad dash kit too. Those kit do have little "brains" in them as well.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temperatura hladilne
Napisano

Ok, ne nimam vode, je kar ve?inoma antifriz. Dobro, samo da vem kako in kaj. Sej ko pridem na ravnino pade takoj na 85 stopinj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temperatura hladilne
Napisano

Eno vpra?anje. Ko sem peljal prikolico na morje, sem videl da pride hladilna na 100 stopinj. Tam okoli jasenovic, k so tisti ve?ji klanci. Kaj to pomeni, da dejansko ?e zakuha?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 zelo previsoka poraba
Napisano

Tudi ?e bi ?oba ornk scala bi ti pilo kakega pol litra ve?. Pri meni je bilo tako. Pa takrat ?oba ?e fejst tol?e in avto cuka.

Na koliko km se ti regenerira? Jaz bi mogo?e ?e enkrat spro?il regen, pa na?telal ?obe.

Ko sem imel jaz zabit dpf je trajalo nekaj tankov da se je zadeva unesla. Takrat sem ?el ravno na Korziki.

Regeneracija se je delala na 100km,potem pa z vsakim naslednjim intervalom ve?.

?e si kje okol Kranja ti lih priklopim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.