Kar nekaj nas je 1.8 maherjev k smo imeli omenjeni problem. Jest mislm, da ti drugo olje ne bo lih kej prevec pomagalo. Resitev je edin generalka,katera pa na ?alost ni poceni. Moj popije litr olja na 15k km pa je ze dobrih dve leti od kar sem naredil generalko . Pit mi je pa zacela tam nekje pri 190k km. Koliko pa imas prevozenih ?
Lahko probas z aditivi, vendar baje ne pomagajo kej prevec, ce pa ze pa ne na dolgi rok
Jest sm meu pedalo sklopke isto trdo da me je res ze posteno motilo. Ko se mi je ta problem zgodil in ko je bil enkrat avto ze pri pelkotu sem mu rekel naj tudi sklopko menja. Po menjavi sklopke in te gumijaste cevi je bilo pedalo mehko kot putr . Pomoje je za trdo pedalo bila kriva ravno ta gumijasta cev...
Ko je ravno debata o tem. Tudi sam imam problem z elektri?no nastavitvijo snopa lu?i. Namre? stikalo je,samo ko kole??ek premika? po pozicijah se snop lu?i ne premakne. (motor?ki se ne sli?ijo) . Ali ima to mogo?e posebej kak?no varovalko samo za nastavitev snopa,ali je to povezano na varovalke od lu?i? Mogo?e fu? motor?ki ali stikalo?
Pri meni je isto. Bom sedaj na rednem servisu omenil Pelkotu naj pogleda
Mene pa zanima, ?e se da zajle od menjalnika malo podmazatu, da se bo malo la?je prestavljalo ter koliko pride. Olje v menjalniku je bilo menjano lansko leto.
?e ga ho?e? izklopiti more? pomoje samo modul odklopiti. V primeru, da bi pa rad, da bi delovale samo takrat, ko ima? nastavljeno na auto bo pa vrjetno treba druga?e zvezat :ne vem:
Ne razumem. Meni sovoznikova ?oba bolje deluje, medtem ko ima nova ?oba "pre?voh" curek in ?prica vse povprek :ne vem:. Ravno tako se to dobro opazi med vo?njo, saj ?e veter odnese curek in posledi?no zelo malo vitrexa pride iz leve ?obe na ?ipo (sode? po posnetku). Vrjetno tudi zaradi tega ?kripa brisalec, ker ne drsi gladko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Seprav ti po domac povedan pozre litr olja na 5kkm
. To je pa pomoje tezko povedat oz. napovedat. Neki vec zih bo popila, koliko bos pa videl 
Povezava za deljenje
Deli na druge strani