Skoči na vsebino
Za??ita notranjih pragov
Napisano

ne ne ta usrano plastiko na sliki, ta del ki ga sname? spodaj so pa kabli

post-2637-1398194394_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za??ita notranjih pragov
Napisano

Ali ima kdo kako dobro idejo s ?im tole za??ititi? v 5ki je tako da tu gor stopi? vedno, tudi je to obvezna pru?ka za nalaganje truge.

Lahko bi pobrusil in pobarval a bo spet taka, nalepil gor gumo, plasti dip?

Kak predlog?

Objavljena slika

djankuje

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V bistvu je vae enako. Tudi dpf regeneracijo sem pognal enako kot na 6ki. Zdaj pa da vidimo kaj bo rekla....

Tudi servisni interval je 5 pritiskov kot v 6ki. Po 5em tuljava utripa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

webasto izklop
Napisano

Saj enkrat so mi ?e menjali vodno pumpo, ampak na dolgem mostu. Sicer imam pa neka navodila, ker mam na daljinsko. Pa lahko remote spro?im pa nastavim timer na eno uro. Misli?, da bo vredu?

Vodna pumpa nima veze ni del webasta. Ja seveda ti samo vzgi. Jaz sem tudi poleti ga vsaj 3x prizgal ker za stvari ni dobro da stojijo

Lahko pa da tudi kje pumpica malo spusa nafto. Ko dela webasto dela tudi pumpica za nafto. Samo ce to niso dirali med nadgradnjo potem ne bi smelo.

Samo predlagam da lavfas tud avto (akomulator)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

webasto izklop
Napisano

Ni mo?no, da bi kak?na grelna ?oba ?la in bi zato kadil? Ker se mi zdi, da tudi ne greje ve? tako kot je v?asih... :angry:

Nisem primorc, okolica Ljubljane.

?e bi ?la ne bi delal, ?e kadi potem dela. Lahko pa pokli?e? bejo ?e se ga da ro?no spro?iti za vsaj eno uro da se spuca.

Ampak pri?akuj odgovor: redni servis je potreben, stane pa......xxx?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

webasto izklop
Napisano

Pa res ornk zasmrdi po za?gani nafti po celem avtu... Kako se znebim tega, da tok kadi, ker na za?etku sploh nisem vedu, da zadeva zalaufa...

spelji avspuh drugam, ampak vseeno bo kadil. drug recept je da se ve?krat vozi? kjer je manj kot 5 stopinj :)

A si primorc?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?estka ne potegne
Napisano

Pa tudi se zgodi da ta neroden air box ne zappres kot je treba, filter ne sedi notri v redu pa take butalske... :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

P2459
Napisano

Mogoce se filter nafte ce se ni bil, pa priporoceno je na 2 leti zavorno menjat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

P2459
Napisano

Odli?no. Ja lu?ka utripa ne sveti.

S kom pa zbri?em to?

s tem:

How to reset after an oil change

1. Ignition to position on.

2. Connect the pin in the red circle to earth (chassis).

3. Press the accelerator to the floor and realese 5 times.

4. The glow plug light flashes 5 times when resetting is complete.

5. Ignition to position off.

6. Remove the wire between the connector and chassis.

Sej vem, da obstaja tudi programi za to zbrisat sam ne vem kateri so. Imate kak?en izku?nje?

velja za 6ko - to je to

ampak naredi ko bo? servis naredil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

P2459
Napisano

?e eno vpra?anje. Kej moti, ?e mi to sveti ?e en teden preden grem na servis?

Hvala

Dokler je olje pod X na sibki teraj. Je pa olje redkejse.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazdab 6 lu?ka na armaturi
Napisano

daj ti mal rukn volan not ven levo desno. odhaklaj spodaj in ga prebutaj po?teno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mi lahko kdo bolj natan?no opi?e, kako pridem do te Led ?arnice in jo zamenjam?

Ima ta ?arnica kak?no oznako?

Hvala.

Janez

ni led, je navadna

jaz jih imam nekaj ampak samo ?arnica, ki jo potem sam zamenja? - v original ohi?ju.

Postopek:

pri nogah na levi in desni odstrani? plastiko sredinske konzole

potem odvije? tam 2 spaksa

odvije? prestavno ro?ko dol kot ?ravf

odhakla? srebrno plastiko (pop out) okoli ro?ice in jo sname?

odstrani? ?rno plastiko konzole

od?ravfa? 2 spaksa ki dr?ita avtoradio, ga potegne? malo ven

nato vzame? ven celoten del za klimo s tremi gumbi - pazi ima zati? levo in desno in odstrani 2 kabla

na zadnji strani bo? videl: 3 x dolga ?arnica za celotno za osvetlitev

posamezne ?arnice za lu?ke v knofih ala gretje ?ipe, notranje kro?enje itd itd

PAZI - sneti mora? zelen kondom, ampak po?asi in pazljivo, in ga na novo lu?ko potem natakniti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano

Torej je zadeva totalno neizvedliva? <_<

Po nem?ko sigurno 342% da

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano

Kolikor mi je znano, pri tistih iz VAG koncerna, ne svetijo meglenke... ampak so dodatne dnevne luci, ki so v istem ohisju oz. na isti poziciji kot meglenke ... Vsaj tako se mi zdi, da sem nekje bral...

novej?i da, starej?i ala moj exeo pa si dal koliko procentno naj gorijo DOLGE ko je stikalo na 0.

Druga?e pa pozabi to je japonc!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Okvarjeno stikalo ?ipe
Napisano

razdiranje je enostavno - ampak s tapeto dol. spodaj je zataknjena z zati?i zgoraj nasajena.

Ima? pa vsaj 2 kri?na ?ravfa v ro?ki + verjetno 1 ali 2 pokrit na mehanizmu za odpirat - ?e je ?e kak vi?ka poglej. Potem ko odpopa?, od?ravfa? pa pazi na kabel zvo?nika in kabel stikal - aja pa snami mehanizem za odpiranje. pa pazi na polivinil, ne ga strgat - je vodna za??ita

Ostati ti mora tapeta v roki s stikali gor - potem lahko vzame? ven cel stikalni del ampak ?e poprej lahko testira? oz pregleda? kontakte.

Druga?e nisi kaj odklapljal akomulatorja, oz si probal jih na novo programirat auto?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-5 - reklamacija plina
Napisano

Zelo so prijazni

Spo?tovani,

moramo Vas opomniti, da Vas bomo, v kolikor boste blatili ime podjetja iz nekrivdnih razlogov od?kodninsko preganjali.

Lep pozdrav,

Jure

Ker se tu nima vec smisla prerekati prosim da nekdo zaklene temo - in jo pusti vsem v branje.

G1 sedaj grozi in zeli diskusijo le po pravni poti. To lahko odloci le lastnik vozila - Gaso.

Jaz bi z velikim veseljem poslal tozbo, se kolega odvetnik bi tole prevzel pro bono, ker pravi da imamo primer v tockah 3h zakonov. Potrosniskega, garancijskega kot tudi evropskega zakonika.

Mi bomo ze preko klubov, srecanj tudi zastopnika blagovne znamke Mazda nesemo sporocilo naprej...

Kot bi rekel Labi - tipicen primer komunizma.

Hvala vsem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Moj komentar:

Do danes sem dr?al neko linijo kulture, ampak tile odgovori G1 so tako kontradiktorni sebi, da boli glava. Sami NE ZNATE brati splo?nih pogojev, saj je G1 izvajalec in poobla??eni serviser AvtoServis Pelko pa dolgoletno preverjeni strokovnjak za vozila mazda.

Skratka - ob?alujem, da sem jaz takrat izbral G1 in ga bom vsakomur, ki bo tu kdaj spra?eval MO?NO ODSVETOVAL.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Spo?tovani,

zelo nam je ?al vendar je to tehni?no poro?ilo napisano precej pav?alno in na pamet. Omenjeni tip motorja (B6) ne predvideva sistema za dodatno mazanje ventilov kar lahko preverite tudi v svetovni bazi podatkov www.borel.fr . V kolikor bi vam omenjni sistem vgradili bi lahko resno ?kodovali katalizatorju. Od?kodninski zahtevek po povrnitvi stro?kov se zaradi bistvene prekora?itve servisnega intervala v skladu z garancijskimi pogoji v celoti zavrne.

Splo?ni garancijski pogoji:

G-1 d.o.o. (neposredno ali preko svojega uvoznika/distributerja) garantira, do bo v roku 84 mesecev od dneva monta?e brezpla?no popravil ali zamenjal izdelke z proizvodnjo napako.

G-1 d.o.o. sprejme le odgovornost za ?kodo, ki izhaja iz napak njegovih izdelkov. Garancijo ki pokriva celotno delovanje sistema v vozilu, priskrbi poobla??eni instalater, ki je sistem montiral. Velja 12 mesecev od dneva monta?e in pokriva vsa potrebna dejanja za brezhibno delovanje motorja.

Garancijski zahtevki so veljavni le, ?e so predlo?eni poobla??enemu G-1 instalaterju in na njih ni bilo izvedenega nobenega nepoobla??enega posega. Prav tako morajo biti izvedeni vsi servisni intervali po servisni knji?ici pri poobla??enemu serviserju instalaterju.

Lep pozdrav,

Jurij Ker?mar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

po odstranitvi DPF
Napisano

najdu zanimivo slikco, v bistvu se vsa kontrola giblje okoli nivoja olja :blink: ....

post-2637-1395835324_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za nadzora tlaka v gumah (TPMS)
Napisano

Pojma nimam... Pomoje ne meri samo razlike v pritisku... Ampak tudi to, da pritisk ni nizjo od neke dolocene vrednoati... Ce je ventilcek samo v predalu, verjetno poslje podatek, da je ni nobenega pritiska... ;)

j saj vprasanje je - nemci merijo odstopanje med seboj (preden so ?li na obrate) lahko ji h kalibrira? na kterokoli vrednost - gumb ti?i? par sec

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za nadzora tlaka v gumah (TPMS)
Napisano

A ne obstaja tista fora, da jih das vse 4 v predal avta?? in se pom 10km pol inicializirajo...na sre?o nisem imel opravka s tem....

dobra cena in shipping

http://www.amazon.com/Schrader-20093-TPMS-...a/dp/B004JBWX7O

http://www.ebay.com/ctg/Schrader-Automotiv...nsor-/110280897

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 GH BOSE problem...
Napisano

evo ve?im poslal mail glede priklopa volanskih komand ter potovalnega ra?unalnika in ure.

?akam na odgovore, potem pa v premislek.

Pa saj ti lahko iceman pove da vse dela :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 GH BOSE problem...
Napisano

po?elj link prosim

Ja pogugli jih a ne. Sem na terenu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 GH BOSE problem...
Napisano

te modele sem nasel na italijanski strani pa se ceneje so.

bom poslal mail ?e zadeve potem delujejo (ura, pot ra?unalnik ter volanske komande)

http://www.ebay.it/itm/8-Auto-Lettore-DVD-...c82b&_uhb=1

kar se pa kablovja ti?e bo pa treba potegent tistih 10 ?i?k do biv?ega oja?evalca, kar pa ne bo velik problem...

oziroma lahko pod sede? dam kak manj?i oja?evalec in tako uporabim ?e bose woofer...

spikerji so pa neka klasika ki igrajo tudi na drug radio, ki ni vezan na bose oja?evalec....

malo bom ?e raziskal stvari potem pa v akcijo ;)

Luogo in cui si trova l'oggetto:

Hong Kong, Hong Kong

Trenutno se najbolje splaca tam kjer jemljem se popuste mi daje sedaj. Iceboxauto uk. Posiljajo iz uk odgovarjajo na mejle dnevno.

Pa se izven ebaya placas s paypalom si zasciten in ceneje. Nic carine.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.