Zmotilo me je , ker si v prvem postu pisal, da sku?a? voziti z najni?jimi obrati kar lahko. Evo to.
Sicer pa, ?e so ti na servisu res vse prgledali, da je filter v redu, da so senzorji pred in za filtrom v redu, egr, ipd...potem ne vidim kaj dosti, kaj bi bilo lahko narobe razen tega.
Sicer je stvar narejena tako, da ko se regeneracija enkrat spro?i se izvede, ne glede na to kako hitro se vozi? oz. a si na avtocesti al na lokalni.
Pametno. Kar povej jim svoje. Ne vem kaj se to gredo. Kradejo ?as strankam in seveda sebi, za prazen ni??!? Res mi ni jasno, kako si lahko privo??ijo tako 'jebancijo' strank. Da pop**** res...
Ne vem ?e. Odlo?te se kaj merijo. Enkrat pravite da ?e dolgo ne bodo, in vsi veselo me?ete filtre ven, zdej pa ?isto potihem sli?im, da merijo...najbr? ?e od nekdaj ane
Sam res, ta generacija ?estk ima za 'sistemski ' zvok kot v letalu, ko se pri?ge safety bell sign. Tako da, zelo verjetno je da je to kaj drugega? Radio, ?
danes se peljem po avtocesti z tempomatom okoli 110 km/h, ko mi kar naenkrat za?ne utripat DPF lu?ka. Nisem vedel zakaj, ?e vedno ne vem, prosim, da mi pomagate. Avto je mazda 6 letnik 2010 2.2 120kW.
Naj povem, da se sedaj dva tanka vozim bolj po?asi, ker probavam kako majhno porabo mam lahko, seveda to ne pomeni, da tu pa tam ne pospe?im, ampak vedno imam vklju?en tempomat in probam dr?ati obrate na najni?je kar se da. Ponavadi po avtocesti v 6 120 -130 km/h.
Prosim za pomo? ali vsaj kak pameten link.
LP
Tole je sumljivo. Grem stavit da ti tako precej bolj kadi, kot ?e bi vozil z vi?jimi obrati. Posledi?no je mo?no, da bi se hiterej zabasal DPF...
Sicer je pa za utripajo?o lu?ko ve? mo?nosti. Od tega da je treba servisni interval resetirat recimo, pa do tega da je filter zabit. Pa mislim da ?e kak?na.
Ja, in na servisu te bodo ?ukast gledal, ?e? mi nimamo kaj narediti. Vsaj v tistem momentu ne. Je pa res, da ?e bi bil oz. bo pritisk s strani dovolj velik, se bo ?e kaj premaknilo. Seveda ne ?ez no?.
Tudi jaz tako mislim. No mogo?e ga bom, samo ker je poplava teh kitov res ogrmona niti ne vem, kaj. Ajvarja ?akam, da si bo malce ?asa vzel, ko bo zadihal in zrihtal kaj ugodnega in kvalitetnega
Ne vem, ?e so ravno iste. Konec koncev dela 'kao' druga firma, na tistih 120% se pa jaz ne bi zana?al da je isto. Za probat bi blo. Sicer pa sigurno kje na netu obstaja kak primerjalni test
A pa ma? ti H11? Ker teh philipsovih za h11 ni namre?. Jaz sem ?e 1x naro?il night breaker, men zdr?i mogo?e malce dlje zaradi dnevnih lu?i. Svetijo pa res dobro.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz vem..Proda?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani