Skoči na vsebino
323 FBA 1.5 16v
Napisano

?ivjo mazda?i!

Dejte mi neki povedat in sicer par mescov nazaj (ni ?e pol leta) mi je majstr Poga?ar menju komplet zadnje zavore (avto je od ?enske sicer) in zadeva je ?pilala, do pred kratkim, ko ro?na ve? ne dr?i popolnoma ni?, s ?imer predvidevam da delujejo oz. zavirajo samo prednje bremze, ker zadnje so itak isti ?morn kokr ro?na, ta pa kot sem ?e reku, ni ve? ni? od nje! :blush:

Zdej zajla vem da se ni strgala da bi bil to razlog, da gre ro?na totalka na lahko, ko jo potegne?, a je mo?no da so se bremze (bobni) raz?telal v tok kratkem ?asu al je kje drugje te?ava, da vem reklamirat pr mehankarju, ker takrat sm kr neki dnarja odkartu?! Mi pa ni vseen s kak?nim avtom se fura ?enska okol, pa z 10-mese?no malo medvedko v avtu! :blush:

Lep dan ?e nprej pa hvala za kak?en odgovor!

B.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mislim da ima? te?avo z elektriko, da nekaj prebija (najprej se seveda preveri kable, sve?ke, morda v?igalno tuljavo)!

Predlagam da gre? do kakega lokalnega majstra, ki obvlada mazdojce, hkrati pa tudi plin. V okolci Medvod vem za enega, ?e te zanima!

LP!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava teflonov na V6 motorju
Napisano

?e je kdo za, mava v planu s Han?otom kupt usak 100 litr?ki sod olja, pa lahko nardimo group buy, dobimo ?e mal popusta :ljubezen:

Predlagam da se absolutno pridru?i ?e DraGO, ktermu oba stroja (Hundajc in Mazdura) zobata olje, kar konkretno! <_<:P

Sishi - 041 693 957, Matej Peterca! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava teflonov na V6 motorju
Napisano

Sishi, teflone sem menjal pri BGF 323 GT, delal mi je majstr Matej Peterca iz Sostra! :danzoman:

Zadeva je bila pocen, takrat v SIT mislim da je blo use skupej cca. 30000 SIT! :danzoman:

Poraba ola se je zman?ala, je pa rekel, da ?e bi se jo hotel ?ist "losat" bi moral v mojem primeru ?e obro?e, ker je ma?ina ?e precej izmu?ena! :hudicek:

?e ?e? ti dam cifro, pa se kej zmenta! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akumulator mx-5
Napisano

?e ima tastaro generacija (NA), pl je dimenzija ?ist po ?elji! :danzoman:

Mora? pa pazit na kateri strani mora? imeti plus, da ne kupi? ravno napa?nega! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

te?ave po nakupu Mazde 6 v Avtohi?i
Napisano

Svetoval bi ti, da stopi? do enga advokata - obvlada?a te sfere (pri tem ne ?parata, ker se lohk za?tiha?), pa od prodajalca izterja?, ne samo kupnino, pa? pa tut vse stro?ke, ki sta jih z mo?em ?e imela, vklju?no, ?e vama zarad kripe dopust odpade! :angry2::hudicek:<_<

P.S. - morda se vama upajo tako mo?no zoperstavljat iz razloga, ker menijo, da samo govorita, medtem ko neke resne akcije pa ne na?rtujeta kontra njih! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f bg
Napisano

Jz mam tut v spominu, da sm meu 13-ke notr serijsko, pol pa z mal improvizacije sm not uturil 16-ke! <_<

Sej vrjetno obstaja kak?en manual za to mazduro, ker sme?n je pa da plastika pa nakazuje, kot da je ovalni zvo?nik, ?e se ne motim! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za??ita proti rjavenju
Napisano

Me zanima kok bo kej efekta od tega, ker pol verjetno nebi pod garancijo menjaval zadnjih obrob ter jih ?trihal, pa? pa bi raj "?pricnil" magari preventivno, pa bi blo mnogo cenej?! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Renault Scenic
Napisano

Kontaktiraj uporabnika foruma (Peri?nik), ki dela na poobla??enem Renoju, pa ti bo nekak ?e u?timu, ?e ne drugo z mal improvizacije! :danzoman:

LP!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f bg veliki servis
Napisano

Ene 3 leta nazaj sm delu tavelk servis na 323 BGF, GT motor, pa mam nekak v spominu, da me je z delom vred pr?lo nekih 60000 SIT, kar je blo tkt dost ugodno! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.