Dejte mi neki povedat in sicer par mescov nazaj (ni ?e pol leta) mi je majstr Poga?ar menju komplet zadnje zavore (avto je od ?enske sicer) in zadeva je ?pilala, do pred kratkim, ko ro?na ve? ne dr?i popolnoma ni?, s ?imer predvidevam da delujejo oz. zavirajo samo prednje bremze, ker zadnje so itak isti ?morn kokr ro?na, ta pa kot sem ?e reku, ni ve? ni? od nje!
Zdej zajla vem da se ni strgala da bi bil to razlog, da gre ro?na totalka na lahko, ko jo potegne?, a je mo?no da so se bremze (bobni) raz?telal v tok kratkem ?asu al je kje drugje te?ava, da vem reklamirat pr mehankarju, ker takrat sm kr neki dnarja odkartu?! Mi pa ni vseen s kak?nim avtom se fura ?enska okol, pa z 10-mese?no malo medvedko v avtu!
Matr, da ne bo tole ?e pove?an nateg, ker v nekem momentu (kokr ?tekam), bo avto spet "njihov", medtem ko dnarja pa v tistem momentu ?e vedno ne bojo dali od sebe!
Svetoval bi ti, da stopi? do enga advokata - obvlada?a te sfere (pri tem ne ?parata, ker se lohk za?tiha?), pa od prodajalca izterja?, ne samo kupnino, pa? pa tut vse stro?ke, ki sta jih z mo?em ?e imela, vklju?no, ?e vama zarad kripe dopust odpade!
P.S. - morda se vama upajo tako mo?no zoperstavljat iz razloga, ker menijo, da samo govorita, medtem ko neke resne akcije pa ne na?rtujeta kontra njih!
Mogo?e ne bi bilo slabo stopit do kakega advokata, ki se zastopi u tele zadeve, ker do iztega garancije imate o?itno samo ?e 14 dni, kar pa je za iskanje ter odpravljanje napak, precej mal cajta!
Me zanima kok bo kej efekta od tega, ker pol verjetno nebi pod garancijo menjaval zadnjih obrob ter jih ?trihal, pa? pa bi raj "?pricnil" magari preventivno, pa bi blo mnogo cenej?!
Ene 3 leta nazaj sm delu tavelk servis na 323 BGF, GT motor, pa mam nekak v spominu, da me je z delom vred pr?lo nekih 60000 SIT, kar je blo tkt dost ugodno!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?ivjo mazda?i!
Dejte mi neki povedat in sicer par mescov nazaj (ni ?e pol leta) mi je majstr Poga?ar menju komplet zadnje zavore (avto je od ?enske sicer) in zadeva je ?pilala, do pred kratkim, ko ro?na ve? ne dr?i popolnoma ni?, s ?imer predvidevam da delujejo oz. zavirajo samo prednje bremze, ker zadnje so itak isti ?morn kokr ro?na, ta pa kot sem ?e reku, ni ve? ni? od nje!
Zdej zajla vem da se ni strgala da bi bil to razlog, da gre ro?na totalka na lahko, ko jo potegne?, a je mo?no da so se bremze (bobni) raz?telal v tok kratkem ?asu al je kje drugje te?ava, da vem reklamirat pr mehankarju, ker takrat sm kr neki dnarja odkartu?! Mi pa ni vseen s kak?nim avtom se fura ?enska okol, pa z 10-mese?no malo medvedko v avtu!
Lep dan ?e nprej pa hvala za kak?en odgovor!
B.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani