Skoči na vsebino
323f bg
Napisano

Jz mam tut v spominu, da sm meu 13-ke notr serijsko, pol pa z mal improvizacije sm not uturil 16-ke! <_<

Sej vrjetno obstaja kak?en manual za to mazduro, ker sme?n je pa da plastika pa nakazuje, kot da je ovalni zvo?nik, ?e se ne motim! <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za??ita proti rjavenju
Napisano

Me zanima kok bo kej efekta od tega, ker pol verjetno nebi pod garancijo menjaval zadnjih obrob ter jih ?trihal, pa? pa bi raj "?pricnil" magari preventivno, pa bi blo mnogo cenej?! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Renault Scenic
Napisano

Kontaktiraj uporabnika foruma (Peri?nik), ki dela na poobla??enem Renoju, pa ti bo nekak ?e u?timu, ?e ne drugo z mal improvizacije! :danzoman:

LP!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f bg veliki servis
Napisano

Ene 3 leta nazaj sm delu tavelk servis na 323 BGF, GT motor, pa mam nekak v spominu, da me je z delom vred pr?lo nekih 60000 SIT, kar je blo tkt dost ugodno! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lita plati??a 17 col
Napisano

Jz bi une robove pokrivil al pa porezu (kokr komu ljub?e), hkrati pa ?e preveru, ?e ti ?e kje ne gnijejo zadnji blatniki (fakin serijska napaka na teh avtih - katastrofa in sramota)! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CVETI!
Napisano

:D kupte stare mazde ni rje sploh

Mam doma letnik 97 BAF, pa se ?e mal ka?e na obrobah zadej in po pragovih, tko da je u planu u kratkem sanirat. Predhodno sem pa vozil BGjke, pa so tut rjavele k hudi?, tko da zdej ne vem kok to?n staro mazduro morm kupt, da ne bo rje? :blush::harhar::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pokrov?ek za benz tank
Napisano

Zdravo dru??ina!

A mogo?e veste, a pa?e ?e od kakga druzga avta pokrov?ek za tanka, al pa npr. univerzalen, ker u?eri sm ugotovu, med tankanjem plina, da pa pokrov?ek benza manjka na 323 BAF, jz sm sam gledu! <_<:P

Zdej sm ?ez nek polivinil fliknu in bo treba to nekak po?timat! :blush::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 BA (klasi?no) centralno zaklepanje
Napisano

Ja sovoznikova vrata, ko jh odklene?, se odprejo samo ta vrata, drugih ne odklepa isto?asno, kokr se to dogaja ob ?oferskih vratih! <_<

Se prav kok je to stro?ka, da se u?tima, pa dam isto?asno ?e daljinsko (jebote zmrznena klu?avnca pozim) montirat (alarm pa niti ni u planu)! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 BA (klasi?no) centralno zaklepanje
Napisano

Pozdravljeni!

Mam eno vpra?anje in sicer v zvezi z mazdo F, l. 1997.

Mi je nekak kar sme?no, da kadar je vla?no vreme zunej (re?mo d niti ne rab lih de? padat), takrat se avto v momentu odklepa (vseh 5 vrat), ko pa je vreme suho (son?no npr.), se mi odklenejo al zaklenejo samo voznikova vrata, ostala pa s totalnim zamikom al pa v?asih mogo?e sploh ne. <_<:P

Zdej pa mi povejte v ?em je trik? Al je to neko vremensko ob?utljivo vozilo al kva ga daje? :harhar::hudicek:

Nekak sm razmi?lju, da mogo?e je treba sam motor?ek centralnega namazat, da mu zato la?je laufa, ko je vla?no zunej al kaj? ?e je v tem trik, potem kater motor?ek bi bil potreben tega posega, ker verjetno jih je ve? al kako, nimam pojma?! :ne vem: :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gori lu?ka za motor
Napisano

isto se je men na Renoltu pokazal par dni nazaj, pa je pol tester pokazu napako "kisikove sonde" in pa s katalizatorjem da neki ne ?tima. Kasneje je kolega ugotovu, da je verjetno vzrok, da je avto predelan na LPG in ga pol ?ist druge vrednost kot glede na benz, da ga to mede! <_<

Ampak ti pa ma? vrjetn dizla, pa mbenga plina a ne? :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A je to mo?no?
Napisano

Kar se motorjev ti?e, se mi zdi mal ?koda, da ne obstaja ?e opcija z Wankl motorjem (dobrih 200KM recimo), pol pa bi bil to res "joy machine"! :ljubezen::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servis.. 240.000 km
Napisano

No ampak kilometri spet niso tok stra?no ogromni (re?mo da je L.2002), torej 30Kkm letno! :bravo:

P.S. ?koda da nima? LPGja noter, bi ?e kr neki pr?paru, pr taki kilemetra?i! :blush::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.