Skoči na vsebino
webasto
Napisano

Da mal zbudim temo. Jaz sem pa pri webastu opazil, da v kolikor je nivo goriva v avtu manj kot 1/4 tanka, ga za?ne biksat. Jures mi je ?e namignil, da webasto cuza iz tanka preko povratnega voda.

Se pravi povratni vod, pa najbr? ni narejen tako, da bi iz dna tanka cuzal nafto? Ma kdo kake izku?nje.?eprav pri prej?nji ?estki ni bilo teh te?av. Webi je delal, tut ?e je ?e rde?a svetila. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Podalj?ana garancija
Napisano

To ja, sem videl. Ampak ko sem govoril tam s ?efom in ga 2x vpra?al kaj pa ?e crkne ?oba..odgovor, krije francoz. Kaj pa ?e crkne ketna, odgovor slu?nostna garancija zaenkrat ?e...

Morm ?e 1x preverit 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

No ja , to da je pod garancijo ni panike. S tem ni? ne uni?i?. Konektor najbr? nekje je, mogo?e bo kdo povedal kej pri petki je. JURES?

Sicer pa ?e je v garanciji, toliko bolje zate. Samo semi zdi, da ti bodo govorili da je vse ok, dokler ne bo ve? garancije. Potem bo pa kar naenkrat treba filter menjat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja, lej. prva generacija ?estke ma ta zajeb s filtrom ki je po mojem mnenju premajhen.  In se preve? pogosto ?e v ?tartu izvaja vse skupaj.

Kar lahko ti naredi? je, da sam spro?i? regeneracijo doma. To je isto, kot bi ti naredili na servisu. Navodila ma? online, toel preverjene deluje. Mogo?e spusti? 1x ali pa 2x skozi, da se ti malce bolj konkretno s?isti, potem bo? pa videl.

http://www.cdn.dk/mazda6/tips.htm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mogo?e ena vmes. Ja, mo?no da ti kadi bolj kot obi?ajno. Razlogo je lahko ve?. Slaba ?oba, egr..itd..Posledi?no se ti prej regenerira.

Ti povem moj primer. Ko sem kupil avto je bila ena DPS sonda fu?. Ko sem zamenjal, se je avto regeneriral na 80-100 km. In to kar nekajkrat zapored, vsaj 5x ?e ne ve?. No potem sem po?asi ampak res po?asi z leti prilezel na okol 180-220km. Tako da , ne tako vr?t pu?ko v koruzo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smrad v kabini
Napisano

To sem mu rekel, pa pravi da nima wbasta. Je letnik 2009. No pa sem ga prepri?eval d ga vseeno ma. ampak on pravi, da mu to na avtocesti notri vle?e, ne ko stoji na miru..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smrad v kabini
Napisano

A je kdo seznanjen s tem problemom pri ?estkah do ne vem katerega letnika, za 2009 vem da ?e je te?ava, ko pri vklopljeni klimi potegne smrad po izpuhu oz. nafti v kabino? 

Kolega ma to te?avo, samo se ne spomnim, da bi tukaj gor kdo imel ta problem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pokanje pedala sklopke
Napisano

Mogo?e za za?etek proba? s kako mastjo mal podmazat, samo bo ?ez ?as pokanje spet nazaj. Zdej, ?e si  strojnik, bi lahko naredil nove pu?e, ker je baje tam problem, ker dobijo luft. Eni pravijo sicer, da je feder, samo dvomim. 

Mogo?e res za za?etek proba? namazat s kako mastjo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.