Sem imel enako te?avo pri prej?nji ?estki pa so mi v garanciji tudi to zrihtali ?e predno so kak?ne gobe vzklile na tapisonu. Kolk je cena nimam pojma sam problem je poznan tako, da ti bodo hitro vedeli povedat kolk te bo pri?lo popravilo.
Po moje se ne zaklene dvakrat ampak ti samo sli?i? 2x, ker al ti kak?en motor zaostaja ali pa ima? kak?na vrata odprta pa se avto zato ne zaklene ampak takoj odklene nazaj.
Lahko pa je tudi stikalo slabo, ki ti kontrolira ali so vrata zaprta ali niso.
?e nima? originalne imajo lahko ve?jo luknjo in rabi? centrirne obro?ke, ?e ne guma rahlo opleta in ima? ne?eljeno masa?o.
Na centriranju gum to namre? ne igra vloge saj so gume lahko pravilno centrirane ampak, ko pa so na avtu se pa vse pokvari.
Mo?no je pa tudi, da so same feltne kaj skrivljene in podobno. je pa tudi res, da zelo skrivljeni zavorni diski lahko tudi prena?ajo tresljaje v kabino samo ne tako grozno kot opisuje?.
gre? na gradbi??e pa ga od prve samokolnice dol od?raufa?.
Ampak Labi a se zaveda?, da s takim biciklom sme? najve? 80km/h vozit - a sploh zna? it tako po?asi :ne vem:
A ni bolj? fliknt notri eno od zimskih gum na plati??u. Pri stari gre lepo notri in tud woofer je ?el v sredo. Samo mal je blo treba skraj?at distan?nike od plasti?ne podlage, da so ustrezali ?irini gume.
Moja v Italiji - 1200e AMPAK - z diski zadaj, plo??icami...etc
sam servis dosti pod 1.000?
Sicer sem zlo ?voh v italijan??ini amapak a ni "anteriori" spredaj, se pravi so menjali prednje diske in prednje plo??ice :ne vem:
Je pa res, da je samo materjala (jermen, ?ponar, le?aj in pumpa) cca 540? tko, da ?e zraven ?teje? ?e delo in materjal rednega servisa (olje, filtri ...) te?ko pride? pod 850?
?e si menjal samo eno v?igalno je lahko tudi to vzrok, ker ?e crkne ena tud druga ni navadno dale? in lahko povzro?a probleme. Sem ob?util na lastni ko?, ko sem ?e imel bencinarja.
A ima? o?i??eno cedilo/sito olja v karterju. ?e ne, je to zadeva, k je nujna ker je mo?no, da ti zaradi slabe prepustnosti/zama?enosti pritisk olja pade in s tem nastane slabo mazanje, ki posledi?no privede do katastrofalnih posledic tako za motor kot za turbino .
?al je to tud pri novih, ?e nikoli barvanih. ?e se vidi razlika samo pri dolo?enih svetlobnih pogojih ni tolk panike, ker naj bi se dalo s poliranjem to ?e malo izni?it, ?e pa je razlika vidna iz aviona pa brez dodatnega barvanje ne bo ?lo.
Jures, je mo?no... ?e tako tako imajo serijsko cca od 5 do 10% ve?jo mo? kot je navedeno v specifikacijah. Z dobrim chiptuningom pa se da tud 30-40KM ven zvle?t.
?e lohk samo s PBoxom 20-30KM verjemi, da z reprogramiranjem ECU-ja lahko ?e dodatnih 10-20KM pridobi?
jeba, pa? te?ko je nekomu pomagat k pride gor sam jezo stresat in se probat skregat z vsakim, ki se oglasi - tako pa? ne gre, ker ne vem kaj pri?akuje, da bomo vsi pri?gali bakle in se dru?no kot drhal spravili na servis ter ga za?gali in pobesili vse zaposlene. :ne vem:
Ajvar se je prvi ponudil za pomo? pa je bil zasli?an kot najhuj?i kriminalc kdo je kaj je sam ?e ?akal sem, da bo moral navesti spisek sorodnikov in s kom se dru?i. ?e zna tako arogantno nastopat tukaj naj proba z istim tonom tud na servisu pa bomo videli iz kak?nega testa so - se bodo usrali ali bodo pa ?e malo bolj zanala?? zavla?evali.
Jaz sicer ?e vedno pravim da lepa beseda lepo mesto najde sam kakor se tukaj ka?i z vsakim verjamem, da jo z "veseljem" s takim odnosom tud na servisu gledajo.
Tole pa prvi? sli?im, da bi bila te?ava z originalnimi litkami. A je to problem z vsemi ?tirimi al je samo ena problemati?na?
Sploh mi je pa ?udno to, da se ti centra?a podere po mesecu vo?nje saj bi bilo to lahko mo?no le v primeru, da ti padejo ute?i dol ali pa ti gumo zavrti v plati??u. Da pa bi za to bilo krivo plati??e je pa mo?no edino, ?e se res tolk zvija sam pol bi bilo vidno tud na gumi, da opleta. :ne vem:
Pa sej to se sli?i pri vseh, k vklopi klimo, da se zvok motorja spremeni, ker se pove?a obremenitev motorja. Je pa zoprno ugibat, ker bi bilo treba ta zvok pa? sli?at v ?ivo, da bi se lahko reklo, da je nekaj narobe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem imel enako te?avo pri prej?nji ?estki pa so mi v garanciji tudi to zrihtali ?e predno so kak?ne gobe vzklile na tapisonu. Kolk je cena nimam pojma sam problem je poznan tako, da ti bodo hitro vedeli povedat kolk te bo pri?lo popravilo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani