Skoči na vsebino
Zakaj za vraga....
Napisano

@Boss - veliko je pa tak?nih ki vozjo "traktor?ke" samo zato ker so IN, pa mislim da tak?nih ni malo med Janezi, ki morjo met podobn avto kot sosed, ampak nekolko dra?ji, razko?nej?i itd.! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj za vraga....
Napisano

Ne vem ampak je plin vseeno malo neroden na dalj?ih poteh, ker si kar odvisen od tega, da se pozanima? oz. lovi? pumpe kjer to majo. Je pa poceni, ni? ne re?em :bravo:

Odvisno kaj je za ?loveka bolj nerodno; mjhn bl povhn to?l, al "dragocenih" 5 minut izgubljenih - men vem kaj je va?nej? (v principu)! :danzoman::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

na momente mehka sklopka
Napisano

Pri kolegovi MX5 se je dogajalo zelo podobno (zjutraj ?e je bil avto izven gara?e je moral sklopko pumpat, da je lahko za?altov), potem pa se je vse skupaj z vi?jo temperaturo zunaj in tudi motorja, u?timalo, vendar pedal sklopke pa je ostajal precej mehak! Na koncu se je zamenjalo cilindr?ek hidravli?ne sklopke in zdej use skupej ?tima! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj za vraga....
Napisano

Tole mi je v?e? da ste mazda?i tko plinsko osve??eni! :P

@Boss, nisem zihr da si skoz na benzi, obstajajo tudi rezervoarji s 110 litri, kakr?nega ne pomnim da bi imel kdo benzinskega v avtomobilu! <_< Sam imam v tojoti 70 litrski kestl (okej se ne nafila ponavad do 100 %), ampak kljub temu nardim z njemu enih 800km, kar je zame ogromno, sploh glede na bencinskega predhodnika! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj za vraga....
Napisano

Hehe bencinski al naftni lobi je ?e kako prisoten, to itak! :P

?oferji BMWjev (vsaj tile ki jih omenja? s foruma), so pa o?itno te?ki seljaki, mislm halo, se prav al ni pol bol?, ?e je nekdo ?e tak bud?o, da vsaj nekaj ma od tega gnara, al pa za moje pojme bo ve?ji "gospodin" ?e kej donira za Rde? kri? npr, ne me hecat (ne pa tekmovanje kdo ve? zme?e gnara za fakin benz)! :dudek:<_<

LPG naj bi bil za ma?in bistven manj ?kodljiv kot benz, ker je manj agresiven, iz tega razloga se ?ivljenjska doba motorja celo podvoji, kakor tudi redni servisi (za dvakratno podalj?an interval)! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vodnjak v avtu
Napisano

V najinem "dru?inskem" 323F imava te?avo in sicer se v primeru laufanja klime, za?ne nabirati ogromno vode, nekje pod sopotnikovim sede?em in pa potem se nateka tudi nazaj (se pravi k nogam tistega, ki bi sedel za sovoznikom). Te vode je ogromno, ?e so vo?nje dalj?e, pa se jasno uporablja klimo!

Klimo je vgradil kolega, ko sva avto kupila, ima pa sicer kar precej prakse z vgrajevanjem klim naknadno!

Mi lahko kaj svetujete, kaj ne ?tima in kako zadevo re?it! :ne vem: :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6: zvok v levih ovinkih
Napisano

Hm, ?e bi blo naprimer kot pokanje, bi dejal da je zglob al pa kon?nik, se pravi ?e ti v levem ovinku, bi bla lahko desna stran, enako je praviloma pri le?ajih (tuli ko je najbolj obremenjen; se prav v levem ovinku bi desni tulil, medtem ko v desnem bi bil (desni) tiho, saj ni obremenjen)! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava motorja
Napisano

Ja Simon, motor je identi?en, se prav bi naj pasal "?rauf na ?rauf", v planu je motor iz Suli?arjeve potopljene barke! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava motorja
Napisano

Torej, zanima me, ?e pozna kdo kakega maherja, ki bi mi bil pri volji v naslednjih dneh (brez avta sm totalna pe?enka) pri volji zamenjat motor na Celici 1.6 STI.

Namre?, vsi moji lokalni mehankarji so zdele po dopustih! :P

Pa ?e mal mi re?te, kok se pr?akuje za normalno ceno za tak?no po?etje, kok mi lohk dnarja vzamejo! D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em dobro optiko podvozja
Napisano

Jutr se odpravljam opti?no nastavitev podvozja delat, verjetn grem h Gregorcu, me pa vseen zanima, ?e kdo ve kok stvar ko?ta na AMZS, pa pr ?panu in mogo?e ?e kje v bli?ini LJ. :)

Pr Gregorcu je cena baje 35 ?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cukanje
Napisano

Po vsej verjetnosti se ti dogaja neki v zvezi s pomanjkanjem elektrike (kot je marko reku; kabli, sve?ke ali pa fertajler - karkoli ?e pa? ima, ?e ga nima).! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 200.000km
Napisano

Labi - ful mi je sme?en kazal?ek za koli?ino goriva v rezervoarju, ko je tko na rob potisnjen (loh bi ga ?e mal pomanj?al in bi se ga z mikroskopom prou?eval)! :D

Ceno pa si ugodno dubu, ni kaj!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.