V najinem "dru?inskem" 323F imava te?avo in sicer se v primeru laufanja klime, za?ne nabirati ogromno vode, nekje pod sopotnikovim sede?em in pa potem se nateka tudi nazaj (se pravi k nogam tistega, ki bi sedel za sovoznikom). Te vode je ogromno, ?e so vo?nje dalj?e, pa se jasno uporablja klimo!
Klimo je vgradil kolega, ko sva avto kupila, ima pa sicer kar precej prakse z vgrajevanjem klim naknadno!
Mi lahko kaj svetujete, kaj ne ?tima in kako zadevo re?it! :ne vem:
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Hm, ?e bi blo naprimer kot pokanje, bi dejal da je zglob al pa kon?nik, se pravi ?e ti v levem ovinku, bi bla lahko desna stran, enako je praviloma pri le?ajih (tuli ko je najbolj obremenjen; se prav v levem ovinku bi desni tulil, medtem ko v desnem bi bil (desni) tiho, saj ni obremenjen)!
Torej, zanima me, ?e pozna kdo kakega maherja, ki bi mi bil pri volji v naslednjih dneh (brez avta sm totalna pe?enka) pri volji zamenjat motor na Celici 1.6 STI.
Namre?, vsi moji lokalni mehankarji so zdele po dopustih!
Pa ?e mal mi re?te, kok se pr?akuje za normalno ceno za tak?no po?etje, kok mi lohk dnarja vzamejo! D
Uf za tam pa nimam pojma, vem samo da se mora? nekega uradnega Mazda servisa izognit v velikem loku, ker slovi po gromozanskih cenah!
Zadeva je zrela za enga konkretnega pravnika (ne odla?aj), katermu predaj vso zbrano dokumentacijo, pa jih naj pri?pona ob steno, pol pa bomo vidli kdo bo postal poni?en in ali bojo kon?no dojel, da je „kupec ? kralj“! S tak?nim odnosom do strank namre? lahko kar „?tacuno“ zaprejo, ker jih nih?e niti povohal ne bo ve?.
Glede aktualnega servisa (predvidevam da je BTC), bi ti mogo?e priporo?il, da gre? ?e na kakega drugega (samo k Mo?niku ne, a ne Ajvar), pa morda kaj uspejo ? ve? glav ve? ve, baje!
Bemumast, o?itno mora? poiskat enga "orng" advokata, ki se zastop v tovrstne zadeve in ima ?e kak?en podoben primer, da bo vedel kako postopati v tvojem!
Je pa tole ?iva SRAMOTA, tak?en odnos do strank.
Do tistih 45 dni (na servisu), da ima? potem uradno zahtevati novo vozilo, mislim da na?alost zlepa ne bo? pri?el, saj ga enostavno ne bodo ve? ?eleli sprejeti ve? kot za kak?nih par uric (to sklepam tudi iz tega, da ti parkrat sploh niso hoteli dati potrdila o obisku pri njih)!
Matrmatr - kako pogosto bi lahko ?ele optiko rabili, ob takilih cestah!
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/foto...a-na-cesti.html
Mislim, da ?e da? kak?nega polnosinteti?nega notr, nima? kej falit, ker mazda ma?ine, so dizlce bolj delikatne, tale tvoj 1.8 120 KM je nekako najbolj "trotlzihr" motor pri ?estkah!
Sicer pa naj ti ve? o olju povejo ostali uporabniki, ki vozjo tovrstne stroje, sploh Javarje je npr. ekspert za olja za mazdure!
Napisano
Okej hvala za odgovore!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani