Skoči na vsebino
Vodnjak v avtu
Napisano

V najinem "dru?inskem" 323F imava te?avo in sicer se v primeru laufanja klime, za?ne nabirati ogromno vode, nekje pod sopotnikovim sede?em in pa potem se nateka tudi nazaj (se pravi k nogam tistega, ki bi sedel za sovoznikom). Te vode je ogromno, ?e so vo?nje dalj?e, pa se jasno uporablja klimo!

Klimo je vgradil kolega, ko sva avto kupila, ima pa sicer kar precej prakse z vgrajevanjem klim naknadno!

Mi lahko kaj svetujete, kaj ne ?tima in kako zadevo re?it! :ne vem: :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6: zvok v levih ovinkih
Napisano

Hm, ?e bi blo naprimer kot pokanje, bi dejal da je zglob al pa kon?nik, se pravi ?e ti v levem ovinku, bi bla lahko desna stran, enako je praviloma pri le?ajih (tuli ko je najbolj obremenjen; se prav v levem ovinku bi desni tulil, medtem ko v desnem bi bil (desni) tiho, saj ni obremenjen)! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava motorja
Napisano

Ja Simon, motor je identi?en, se prav bi naj pasal "?rauf na ?rauf", v planu je motor iz Suli?arjeve potopljene barke! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava motorja
Napisano

Torej, zanima me, ?e pozna kdo kakega maherja, ki bi mi bil pri volji v naslednjih dneh (brez avta sm totalna pe?enka) pri volji zamenjat motor na Celici 1.6 STI.

Namre?, vsi moji lokalni mehankarji so zdele po dopustih! :P

Pa ?e mal mi re?te, kok se pr?akuje za normalno ceno za tak?no po?etje, kok mi lohk dnarja vzamejo! D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em dobro optiko podvozja
Napisano

Jutr se odpravljam opti?no nastavitev podvozja delat, verjetn grem h Gregorcu, me pa vseen zanima, ?e kdo ve kok stvar ko?ta na AMZS, pa pr ?panu in mogo?e ?e kje v bli?ini LJ. :)

Pr Gregorcu je cena baje 35 ?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cukanje
Napisano

Po vsej verjetnosti se ti dogaja neki v zvezi s pomanjkanjem elektrike (kot je marko reku; kabli, sve?ke ali pa fertajler - karkoli ?e pa? ima, ?e ga nima).! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 200.000km
Napisano

Labi - ful mi je sme?en kazal?ek za koli?ino goriva v rezervoarju, ko je tko na rob potisnjen (loh bi ga ?e mal pomanj?al in bi se ga z mikroskopom prou?eval)! :D

Ceno pa si ugodno dubu, ni kaj!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zadeva je zrela za enga konkretnega pravnika (ne odla?aj), katermu predaj vso zbrano dokumentacijo, pa jih naj pri?pona ob steno, pol pa bomo vidli kdo bo postal poni?en in ali bojo kon?no dojel, da je „kupec ? kralj“! S tak?nim odnosom do strank namre? lahko kar „?tacuno“ zaprejo, ker jih nih?e niti povohal ne bo ve?.

Glede aktualnega servisa (predvidevam da je BTC), bi ti mogo?e priporo?il, da gre? ?e na kakega drugega (samo k Mo?niku ne, a ne Ajvar), pa morda kaj uspejo ? ve? glav ve? ve, baje! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bemumast, o?itno mora? poiskat enga "orng" advokata, ki se zastop v tovrstne zadeve in ima ?e kak?en podoben primer, da bo vedel kako postopati v tvojem! :angry2:

Je pa tole ?iva SRAMOTA, tak?en odnos do strank. <_<

Do tistih 45 dni (na servisu), da ima? potem uradno zahtevati novo vozilo, mislim da na?alost zlepa ne bo? pri?el, saj ga enostavno ne bodo ve? ?eleli sprejeti ve? kot za kak?nih par uric (to sklepam tudi iz tega, da ti parkrat sploh niso hoteli dati potrdila o obisku pri njih)! :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski
Napisano

Nove diske mora? merkat vsaj ene 200km (men je majstr svetoval raj? 500 glede na stil vo?nje), je pa tut tko, da dokler se ne ute?ejo, ma? kar par metrov dalj?o zavorno pot, to mora? pazit, da kermu ne pribremza? v tazadnjo! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 F Vs. 323 F
Napisano

Glih v teh dneh z drago kupujeva 323F, pa mi je blo zanimivo da sta oba modela nekje istih cen, medtem ko je potem estetika odlo?ila v prid BA (jasno)! :danzoman::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 bj voda v prtlja?niku
Napisano

Kaj pa (?e ma? ?ibedah), je mo?no, da so kanal?ki zabasani, pa se pol voda porazdeli kjer jo je volja! <_<

Sem pa sicer tut sam takoj pomislu da lu?i ne dihtajo okej! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Olje
Napisano

Za olje 5W 20 prvi? sli?im! ?zmeden?

Mislim, da ?e da? kak?nega polnosinteti?nega notr, nima? kej falit, ker mazda ma?ine, so dizlce bolj delikatne, tale tvoj 1.8 120 KM je nekako najbolj "trotlzihr" motor pri ?estkah! :danzoman:

Sicer pa naj ti ve? o olju povejo ostali uporabniki, ki vozjo tovrstne stroje, sploh Javarje je npr. ekspert za olja za mazdure! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.