Mislim, da ni? od na?tetega ni ve? kriti?nega. 2.2 motor ima ketno, na?eloma naj bi stvar bila v redu. ?e primerjam toyoto pa mazdo, je ?e z vizuelnega vidika odlo?itev jasna. Vsaj zame.
Motor je ?parov?ek, jaz imam 130 konjsko verzijo plus sedaj testiram ?e powerbox, da vidim kako in kaj bo sporabo. Ampak ?e v osnovi, kranj - ljubljana mi porabi tam cca 5.6-5.8l, poleti bo najbr? ?e malo padla. Pa padla bo tudi ?e, ko zamenjam te ?portne in glasne gume (potenza), na kake bolj touring
Nekaj na forumu nas ima ?e to. Kakih presene?enj ne bo? do?ivel, ?e bo? prebral komentarje Sicer pa overall je kul, kitajc pa?. Dolo?ene stvari bi se dalo ?e precej precej dodelat Predvsem SW!
Tudi mene to zanima. Pomoje bi bilo najbolje, da bi nekje rental kak komplet s TUV-om in ?el tja homologirat. Potem pa nazaj original plati??a pa taprave gume
Sem probal proces kalibracije, pa se ne naredi ni?, razen da lu?ki za motor in grelne sve?ke zdej gorita
Am, tukaj bi jaz dodal nekaj. A ti gori check engine pa utripa spirala?
Ker na 2.2. motorju sem jaz zadnji? fasal to, in je cela ?tala s tem. Peljal na celov?ko, tam so mi pametovali itd...zdej mi ne dela ne webasto, ne sub :-) In to je uradni servis....
Pa to ?e ni vse. Naro?im korekturo za avto, pridem ?ez 2 dni iskat...in spet ?akam ?akam, nakar mi po 10ih minutah majstr re?e, ja va?o barvo smo prodali oz. kolega je va?o barvo prodal drugemu..ampak..tisti drugi je dobil napa?no barvo zgleda )))))
Ni res, da mora biti pa ravno dexelia. Olje mora ustrezat predvidenim specifikacijam, ki jih mazda pa? zahteva. Jaz sem nekaj let tankal Mobil pa ni bilo nikol te?av.
torej, katero olje ti je vlil...pa bo ve? znanega.
Ni nujno, da je vse tako ?rno. Tudi jaz imam mislim da samo glavni servis v slo vpisan, pa je avto bolje vzdr?evan kot marsikateri z vsemi papirji Itd,..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mislim, da ni? od na?tetega ni ve? kriti?nega. 2.2 motor ima ketno, na?eloma naj bi stvar bila v redu. ?e primerjam toyoto pa mazdo, je ?e z vizuelnega vidika odlo?itev jasna. Vsaj zame.
Motor je ?parov?ek, jaz imam 130 konjsko verzijo plus sedaj testiram ?e powerbox, da vidim kako in kaj bo sporabo. Ampak ?e v osnovi, kranj - ljubljana mi porabi tam cca 5.6-5.8l, poleti bo najbr? ?e malo padla. Pa padla bo tudi ?e, ko zamenjam te ?portne in glasne gume (potenza), na kake bolj touring
A peljal si oba avtomobila?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani