Skoči na vsebino
Mazda 6 cuka
Napisano

To sem bral ja. :-)

Ne govoril si nekaj o akumulatorju. Jaz bom pred naslednjim servisom doma sprozil prisilno, pa da vdimo kaj bo. Mi je pa jasno da ta med voznjo in prisilna nista ?isto enaki ja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 cuka
Napisano

Se pravi, tudi ce vse dela ok je fajn sprozit regeneracijo? To lahko naredimo sami doma.

Jures, kako to obremeni akku? Saj motor tece..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

le?aj
Napisano

Evo majster pelko pregledal zadevo, nikjer lufta v podvozju, razen desni prednji le?aj malo. Ob naslednjem servisu bo za zamenjat. Sicer pa totalno decentrirane gume. Ne vem kaki ?alabajzerji so vulkanizerji v lj...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Samodejno u?enje injektorjev za dizle
Napisano

Sem probal za hec ?e enkrat, pa mi po petih minutah nekako ni uspelo. Zdej pa nevem, ali si ECU zapomni, kdaj si nazadnje to po?el oz. pri katerih kilometrih in ne omogo?a dokler ne naredi? spet xy km.

Ali pa je bila masa od kabla slaba. :) Sej ne vem, kam bi dal na maso, zadnji? sem na en ?rauf, v?eraj tudi pa ni prijelo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - prednji park senzorji
Napisano

Fuf, kup kablovja pod volanom.....pa sebdaljinc za webasto :-)

Ko sem resetiral z odklopom akku, se je lucka na pdc gumbu s5 pojavila, zvocnick pa neki hresci. Ugasnem senzor in s5 prizgem pa zacne bipat lih kontra. Ko sem se pred senzorje postavil pa ugasne....no potem pa spet mrtvo vse...

Pomoje senzorji nido fu?, se ?uti ko ena napetost ko grem s prstom cez....svasta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski
Napisano

Se mi je kar zdelo, da bo kaj takega :-) Sem razmi?ljal ?e bi jo prodal, pa sploh ne vem ?e bi to kdo kupoval. No najbr? ?e, za zelo pameten dnar :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

le?aj
Napisano

Zanimivo. Greje se nobeno kolo ne kaj dosti. So ble pa gume totalno '?udno' napumpane. Sprednje nekje 2.5 bara, zadnja desna 2.8, zadnja leva 2.5 bara. Sem dal vse na 2.3, pa da vidmo :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

le?aj
Napisano

Ko bo? ?e imel avto v zraku, preden odvije? vijake, poskusi gumo "pogujsat" gor in dol. ?e je le?aj, lahko za?uti? zra?nost - kot bi bilo preslabo privito.

Nazadnje je en vulkanizer rekel ja, da naj bi prednje desno kolo kao melo malo lufta. Nisem potem gledal...Se pravi, ?e je to res in luft dejansko obstaja, je fu? le?aj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.