Meni pa kdaj za "rikverc" to napiše, no do sedaj 2x v 2 letih.
Pa zanima me, kdaj mi mrtvi kot ne deluje, mal sumim akumulator, ker če avto dolgo časa stoji potem ne dela. Po vožnji ali med njo če se ustavim in resetiram pa deluje.
Predlagam podobno temo tej (ki je top) kjer se napiše katera olja, filtre, kose se priporoča in kaj kam paše (npr ta in ta kos, mazda 2.2d od fl naprej al pa 2.0 bencinar 2007 al pa kaj takega).
Meni pa je začelo "zabivati" desni sprednji zvočnik, torej pri glasbi ki ima base (torej vsa) mi trese - zanima me kam peljati pogledati, ker je ekstremno moteče...
Bi lahko prosim to tabelo prenesel na Google sheets (in jo seveda zaklenil). Tako bi lahko vedno dostopali + če bi kaj novega dodal ne bi bilo treba vedno screenshota sem limat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni pa kdaj za "rikverc" to napiše, no do sedaj 2x v 2 letih.
Pa zanima me, kdaj mi mrtvi kot ne deluje, mal sumim akumulator, ker če avto dolgo časa stoji potem ne dela. Po vožnji ali med njo če se ustavim in resetiram pa deluje.
Je še kdo kdaj doživel kaj podobnega?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani