Ampak ta je vsaj napisal, kaj je bilo narejenega na avtu. 🤔 Ni mi jasno, kaj delajo s temi avti oziroma v čem je v resnici štos zvitih glav? Ali je problem kje drugje, da ostajajo brez hladilne tekočine in sčasoma se to zgodi? Namreč, nekateri vozniki nikoli ne dvignejo havbe med posameznimi rednimi servisi. In če delajo po 20Kkm na leto, se vmes lahko marsikaj zgodi.
Ta avto ima sicer kar lepo število kilometrov a vseeno. 🤔
Js se pocasi blizam tej kilometrini, po pravici povedan me je mal strah, ko berem vse tole 😬
To ni splošna težava Mazde, ampak tale je verjetno nekoč zakuhala. Al pa je prišlo do nenadne spremembe temperature, ko je recimo nekdo z razgretim motorjem skušal peljat čez kakšen potok al pa poplavljeno cesto.
pri men na Alfi 1.9 JTDm je pršlo do tega, ker sm prepozno opazu, da je termostat fuč in se je pregrela, tak da sm menju glavo pri nekje 310kkm.
tak da se strinjam, preveri če je še kak drug dejavnik za vzrok tega
To sicer zelo dvomim, čeprav pri CX-7 nisem menjaval sijalk ... sem jih pa pri Mazdi 6 nekje tega letnika. V glavnem do sijalke prideš skozi plastično zaščito notranjega dela blatnika. Če si bolj spreten samo zaviješ kolesa v nasprotno smer od strani kjer menjaš sijalko. Recimo če je desna, zaviješ kolesa skrajno levo. Nato odstraniš plastične čepke na prednjem delu zaščite, ravno toliko, da odmakneš plastiko stran. Ne rabiš odstranjevat celotne plastike. Pol je zadnji del luči kot na dlani.
Če pa nisi najbolj spretne sorte, pa dvigni avto na dvigalko in odstrani še kolo. Tako, bo placa kolkor češ in takrat ni panike to zamenjat.
on pravi, da rabijo odpirat cel žaromet zarad žarnice, prvič slišim za to
ja tako mi je rekel po telefonu. Sem ga v pozabil poklicat da dogovorim termin. Jutri ga pokličem in naredim termin za menjavo.
sporočim, ko bo opravljeno 👍 ko sem ga klical, da se pomeniva je odprl očitno neke načrte in rekel, da se pri mojem lahko zamenja filter, ker je dostopen spodaj, očitno so nekateri menjalniki pri katerih do filtra ne more drugače kot da razdre cel menjalnik 🤷♂️ drugače ne vem zakaj bi moral gledati za kateri menjalnik gre...
Evo pa sem dobil tudi odgovor od turbine.si in se menja tudi filter, ker naj bi bil spodaj in je dostopen. Cena okoli 250 eur, tako, da bom kar tam to uredil.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Js se pocasi blizam tej kilometrini, po pravici povedan me je mal strah, ko berem vse tole 😬
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani