kok je pa problem recimo vezat direkt? brez ojacevalca? k js mam aftermarkat radio in gor pise da je izhodna mo? 4x45w.. pa bi rad probal ce da kj iz sebe..
Evo pri?la ebay roba. Zgleda ?ist ok...problem bo samo ker so navoji na ventil?ku malo znucani. Toda predvidevam, da bi en mehanik tole simpl poprav (z enim onim za navoje delat ?ez spusti? pa je).
pri meni vse dela tipi topi.. edin bug kr je, je to da vcasih zacne komade od zacetka..ampak redkokdaj.. drugac pa vse spila... ker model pa lahko pogledas v moji temi..
serijska napaka ziher ni ker niti eden od forumasev nima takih problemo z oljno sito.. moja ima prevozenih ze skoraj 160 000 tisoc km in novbenih problemov z olje ali karkoli drugega... cist mogoce je da si nalil napacno olje pac da ni za DPF..si nalil dexelio za bencinarje...
da se naslikaj na poobla??encu, da oni do sedaj niso prejeli kak posebno velik prejem napak....in da so veliki da delajo frsterkerje za skoraj vse avto proizvajalce
Kot ka?e je pri 160kkm po?asi tudi meni odpoveduje en od prednjih le?ajev. Sicer je zvok ?e ne mote? in komaj zaznavno sli?en ampak verjetno bo ?edalje huje.
danes je naenkrat za?elo ob?asno pokat v zvo?nikih... potem je prekinjalo zvok (tako CD kot tudi radio)
v stilu kot so se neko? testirali 5.1 zvo?niki (enkrat en igra, drugi? drugi, itd...)
?ez ?as je spet dobro igralo, potem spet izpad... enkrat je celo samo iz enega zvo?nika tulilo, pokalo je tudi ob ugasnjenem radiu...
sumim oja?evalec...
preveril sem vse priklju?ke na zadnji strani radia, odklopil priklopil, pocukal kable, vklju?il, in dobrih 10 minut je vse igralo kot je treba... potem pa spet.. pok, in prekinjanje zvoka
sem odklopil in odstranil ?e oja?evalec pod sede?em, ter ga ponovno namestil in priklju?il... in spet... par minut dobro, potem pa isto prekinjanje in ob?asni pok iz zvo?nikov...
?e sem cukal ali premikal kable, ni bilo niti bolje niti slab?e...
je imel ?e kdo podobno te?avo? ob?utek imam, da se bom lahko od ne?esa poslovil...
To je isto kot eni delajo z gumami, jih majo 5+ let super guma, dokler ni vlage in je temperatura +15, pol pa sam poka in se ?udijo "Mater sej majo ?e dost profila", jebe? dost ?e je trd kot poliester.
Js brisalce zamenam ko so zani? zanje dam do 15? max, in na koncu sem brez dela, po 5 letih na istem znesku,kot ?e kupim "originalne". Nikoli jih ne dvigujem, ne poleti in ne pozimi, kaj se bom s tem jebal, raje ko?utko 20 sekund dlje ?latam in ogrevam.
Hvala bogu mam samo 2 brisalca.
Js jih tudi vsak let menjam in nikoli ne dvigujem...originalne sm jih inel nekje 3-4leta...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kok je pa problem recimo vezat direkt? brez ojacevalca? k js mam aftermarkat radio in gor pise da je izhodna mo? 4x45w.. pa bi rad probal ce da kj iz sebe..
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani