Tudi pri meni ni nekih bistvenih te?av z rosenjem ?ip - je pa potrebno upo?tevat Labijev nasvet ... pa iz "banic" na tleh je potrebno v?asih vodo izto?it - hehehe
Pri meni se tudi zgodi da zasmrdi ?e avto na mestu laufa (recimo semafor), je pa po moje za to najve?krat kriv grelec (webasto), ki ima verjetno izpust dima spelan kr direkt pod ma?ino. Potem pa ta smrad potegne notri in tukaj ti tudi filter ne bo pomagal ampak zgolj vklju?eno notranje zra?enje,
Najprej volan parkrat ven in noter povleci (da se razma?e), pa bo nekaj ?asa mir...pol pa? to ponavlja? - meni se je isto zgoadilo (sicer prvi? pri 100k km), sem vozil na servis pa so mi tak?no zadevo svetovali in deluje!
KAALman, ti pa ima? res dosti prostega ?asa, da se z tako nepomembnimi stvarmi ubada? kot so stro?ki - dnar mora kro?it - najbolje, ?e od drugih k meni ... hehehe
Sicer mi je mazda 6 prov zanimiva za pogledat, samo tole je pa precej ?alostno, kako so popustil pri kvaliteti, ker v?asih je blo pa defektov precej manj!
Kakih defektov???!!!
Pa to ja ni ni?!!!
V Nem?iji je po zanesljivosti ?e drugo leto na 1. mestu!!!
- 100.000 km - zarjaveli stebri?ki na zadnjih vratih ???
- 113.000 km - vijak v batu - hehe
vsa popravila je krila Mazda
Delov, ki se standardno obrabljajo nisem na?teval!
Mislim, da je to za 115.000 km kar dobra ststistika, ?eprav idealno pa ni! :ne vem:
Sicer pa pri teh kilometrih avto ?e vedno leti ko raketa (220 km/h), potegne tako kot prvi dan, ...., na podvozju ni opazit nekih spremeb (lega, odzivnost, udobje...)!
Kon?na ocena (?e odmislim zaplete z vijakom) - odli?no!
No, vzdr?ljivost Philips BlueVision lahko tudi jaz potrdim (so ?e 6 mesecev v moji 6-ki ... prej Osram BlueLine vsak mesec obvezna menjava (meni osebno lep?e svetijo Osram!)!
Sicer pa trenutno ni? ne sveti!!! Samo malo se mi bliska - ko sn jezen na Mazdo! Sorry-off topic! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bomo eno muciko poklicali ... mljack ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani