Skoči na vsebino
Okvara motorja el. sipe
Napisano

bos (bosch) v turscini pomeni prazen ali nic...hehe kako prav

Pa dobro Labi, kolko jezikov te ti obvlada?, al ma? pa vse slovarje stalno pri roki??? :whatever:

No, saj nekaj mi je pti?ka pri?epnila - zakaj je temu tako!!! :ph34r:;)

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Debata glede servisov in strank
Napisano

Ah sej zato ga verjetno nimam.... :hohoho: Ne me je pa ?ist tako zanimalo....ker sem ?e mislu da je z mojim aftekom kaj narobe.... :ne vem: Pa vidim da ni..... :ouje:

David ni? sekirat za porabo - jaz mam Diesel-a pa mam porabo cca. 7,6 - pa tudi ve? .... zoom-zoom .... hehehe :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Debata glede servisov in strank
Napisano

in tud originalen nadomestni del ki bo zamenjan!

lp

To je res, vendar je pri drugih navada, da se zamenjan (stari del) vrne lastniku - ali vsaj ponudi, kar pa pri ... ne velja - pa saj vsi vemo zakaj! ?zmeden?

P.S.: Beri PM! :cheers:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vonj v kabini M6
Napisano

Ne ne tam je globovnik....toroj zlagali??e na?e biv?e tavarne TOK (tovarna organskih kislin)...

Sam nisem bil tam...ampak na ?istem zraku na socerbu... :ljubezen:

Hmmm, vse dejavnike sva eliminirala - ostane? samo ?e ti - HAHAHAHA :hohoho:

Sorr?y - nisem mogel, da nebi! :cheers:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vonj v kabini M6
Napisano

Sicer tam pri Il.Bistrici (ko pelje? preko Kne?aka v smeri Il.B.) dostikrat lepo di?i ... iz enega dimnika - mogo?e pa je to!!??? :ne vem: :zvizga:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vonj v kabini M6
Napisano

Tudi pri meni ni nekih bistvenih te?av z rosenjem ?ip - je pa potrebno upo?tevat Labijev nasvet ... pa iz "banic" na tleh je potrebno v?asih vodo izto?it - hehehe :hohoho::bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vonj v kabini M6
Napisano

Pri meni se tudi zgodi da zasmrdi ?e avto na mestu laufa (recimo semafor), je pa po moje za to najve?krat kriv grelec (webasto), ki ima verjetno izpust dima spelan kr direkt pod ma?ino. Potem pa ta smrad potegne notri in tukaj ti tudi filter ne bo pomagal ampak zgolj vklju?eno notranje zra?enje,

Pri meni je isto! :angry:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - volanski drog
Napisano

Najprej volan parkrat ven in noter povleci (da se razma?e), pa bo nekaj ?asa mir...pol pa? to ponavlja? - meni se je isto zgoadilo (sicer prvi? pri 100k km), sem vozil na servis pa so mi tak?no zadevo svetovali in deluje! :P

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 PO GARANCIJI
Napisano

Sicer mi je mazda 6 prov zanimiva za pogledat, samo tole je pa precej ?alostno, kako so popustil pri kvaliteti, ker v?asih je blo pa defektov precej manj! :P

Kakih defektov???!!!

Pa to ja ni ni?!!!

V Nem?iji je po zanesljivosti ?e drugo leto na 1. mestu!!! :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 PO GARANCIJI
Napisano

...to cenim Komar!!! ...tudi ?e si imel probleme z vijakom v cilindru,si ostal zvest Mazda-?...

...je pa tvoje mnenje zanimivo,ker tudi sam i??em doma in v tujini M6,136KM-rabljeno...

...in ponavadi imajo avti iz druge roke precej prevo?enih kilometrov...vsaj za denar,s katerim

razpolagam... : bravo: LP ALEX

Ojla, ni blema.

Tudi naslednji aftek bo verjetno Mazda.

V igri so ?e Toyota in Honda, vendar se mi zdi, da pri Mazdi ?e vedno dobi? najve? za svoj denar (beri - najceneje je :P )!

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 PO GARANCIJI
Napisano

No tukaj so ?e moje "okvarice" do 115.000 km:

- 100.000 km - merilec pretoka zraka

- 100.000 km - zarjaveli stebri?ki na zadnjih vratih ???

- 113.000 km - vijak v batu - hehe

vsa popravila je krila Mazda :rispekt:

Delov, ki se standardno obrabljajo nisem na?teval!

Mislim, da je to za 115.000 km kar dobra ststistika, ?eprav idealno pa ni! :ne vem:

Sicer pa pri teh kilometrih avto ?e vedno leti ko raketa (220 km/h), potegne tako kot prvi dan, ...., na podvozju ni opazit nekih spremeb (lega, odzivnost, udobje...)!

Kon?na ocena (?e odmislim zaplete z vijakom) - odli?no! :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava ?arnice na M6
Napisano

No, vzdr?ljivost Philips BlueVision lahko tudi jaz potrdim (so ?e 6 mesecev v moji 6-ki ... prej Osram BlueLine vsak mesec obvezna menjava (meni osebno lep?e svetijo Osram!)!

:danzoman:

Sicer pa trenutno ni? ne sveti!!! Samo malo se mi bliska - ko sn jezen na Mazdo! :angry: Sorry-off topic! :ne vem:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem?ek
Napisano

....in zato je mo?nost da ti v motorju ostanejo kak?ni "opilki" in je zelo dobro in priporo?ljivo zamenjat filtre in olje....

Sam nisem preve? obotavljal okoli tega...navsezadnje je avto ?e nov...in je dobro nardit use kar MMS "zahteva" in priporo?a!

LP dAvid

Se popolnoma strinjam - obvezno peljat na prvi servis!!!

Mogo?e si poi??e? kak?nega sponzorja, ?e je 20k SIT problem - hehehe (?ala - ne se jezit) :rozico:

:pepsi:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.