Skoči na vsebino
Olje,..smtn,...
Napisano

sj vid? sam eno? :ne vem:

ma ja,..moja mt je ful fotograf,..sm rekla da nej nazumira je skor fotoaparat vrgla iz rok,..k da jo bo ?avsnu :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Olje,..smtn,...
Napisano

ma nimam cajta do nedele ?zmeden?

sam no?m spet izpast blond koza,..tko k pred pol leta k sm bla 5000km pred servisom,..crknla lu?ka,..tip k je zadol?en za avte od firme jo je pelu zamenat na renojev servis in so ugotovl da mam ful premal olja,..PANIKA (ja to obvladam :hohoho: ),..pelem na servis so pa ugotovl da mi ga manka mal ve? k pol litra :ne vem:

slikce mam pa ?e,.. :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Olje,..smtn,...
Napisano

ker ko je biu avto kao ogret je blo na eni strani nekje na polovici na eni pa pod L ?zmeden?

ko je biu pa kao hladen je blo pa na obeh straneh pod L ?zmeden?

PANIKA!!!

Mah,..js sm obupala,..bol? da "poziram" pred avtom,..kukr da se trudm bit "mehanik" :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Olje,..smtn,...
Napisano

am,..ja js sm ?la kr po navodilih,..pustila 10min (tm pi?e da 5 min,..sam ajde,. :) )

Hm,..H pa C pa nism gledala tko da nimam pojma :ne vem: grem ?e 1x gledat

tnx Boss :rozico:

hmmmmmmmmm,..H C to js nimam,.. :ne vem:

bom js to rekla komu k ma kej ve? pojma,..moja diagnoza je da ga je premal in da gre jutr na servis :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Olje,..smtn,...
Napisano

No ker sm pridna in skrbim za svojo beybo sm pr?la do zaklu?ka da res ne more bit taka znanost prevert kok je olja v,..motorju? No ja,..kukr kol,..

Opis postopka:

- odprem pokrov (kdo bi si mislu ratal mi je po like 30sec,..bravo js) :hohoho:

- se resno zastrmim v motor,..?e bi me kdo gledu bi ?e mislu, da vem kaj po?nem,..

- obupam,..grem po buklo z navodili,..?tudiram in po?tudiram,..

- potegnem vn neki rumenga in obri?em zadevo s cunco,...

no da skraj?am,...

na eni strani tega merilnga ?uda mi ka?e da je olja dost,.nekje na polovici....na drugi strani je pr L,..kero stran nej gledam? ?zmeden? :ne vem:

No ja,..do servisa mam ?e 4000km,..ampak bo nejbol pametn da jutr enga po?lem da mi to po?tim?a a ne?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatska klima - Mazda 3/2007
Napisano

mnja,..tole z avtomatsko klimo gre tud men na ?ivce,..piha na ful in direkt vame,..pol pa apcih in tako dalje,...js jo pr?gem sam ?e je res za popizdit vro?e, tok da se shladi al pa ?e mam mt u avtu k je te?na, da ji je vro?e :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.