Skoči na vsebino
rosenje ?ip
Napisano

Od kemije edino to funkcionira:

Johnson rally ANTI FOG spray. Vse ostalo je brez veze. Dobi? ga recimo v BTC hala A, mislim, da je trgovina Gama ali nekaj takega (pritli?je ali 1. klet)

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PS: Nabavil sem sen?nike ( http://cgi.ebay.co.uk/Mazda-6-Estate-02-08...item4836cf5fdb) , nekaj podobnega kot original na Mazdi ( http://www.mazda.interclasscars.si/konfigu...?u=10&g=414 ) ?e koga zanimakako zadeva izgleda lahko vidi pri meni...

A lahko napi?e? kaj ve? o sen?nikih? Monta?a, delovanje itd.?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 3 (2004)
Napisano

Mene tale "downsizing" motorjev ni prepri?al. Sicer nisem vozil Mazde z 1.6 CD, vozil sem volvota z 1.6 turbo dizel motorjem in moram re?i, da to ni zame. Potem raje vzamem bencinca. 2.0 CD je pa nekaj ?isto drugega. Razmi?ljaj ?e malo v to smer, sicer se pa itak zapelje? in vidi?, ?e ti vo?nja ustreza.

Zdej sem ?ele opazil, da 3-ka nima 2.0 motorja dizel. je pa opcija ?ipanje.

Serijsko

Optimirano

Mo?

109 KM

+34 KM

143 KM

Navor

240 Nm

+65 Nm

305 Nm

Hitrost

182 km/h

13 km/h

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Delovanje potovalnega ra? na m6
Napisano

Avto je stro?ek, najmanj?i takrat, ko vozi, najve?ji takrat ko stoji. Tudi Mazda se stara, ne pozabit. Tudi cestnino in zavarovanje pla?uje? ne glede na to ali jo ima? za luksuz ali za potrebo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

te?ave po nakupu Mazde 6 v Avtohi?i
Napisano

Prodajalec mora odgovarjati za vse skrite napake, karkoli ?e kupi?. Glede na to, da je taka napaka ?e prakti?no preden ste se za?eli vozit z njim, je po mojem mo?na razveljavitev pogodbe. ?e ne bo ?lo zlepa, se oglasite pri odvetniku. :hudicek:

120 kkm pa je ?la turbina ??? Le kaj so z avtom delali? ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

servis 1 t km
Napisano

?e se prav spomnim, si dobil zraven v priro?niku en kupon?ek, kjer je tudi zastonj menjava olja na 1 Mm. :D Poglej. Sicer pa 100 ? za olje je < 1% avta ali en dober tank. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lu?ka za rezervo
Napisano

Samo a ni to menda slabo za senzor oz. plovc? :zvizga:

@boitch: Kaj pa si naredil, ko je zmanjaklo nafte? Nisem imel ?e dizla, vem pa, da je bilo potrebno v?asih "?purgirat" (spraznt zrak). :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lu?ka za rezervo
Napisano

Isti problem pri 6 (CD 143) facelift ta stara. Pojma nimam, koliko dr?i tank (nekateri govorijo 65). Ponavadi gre noter 55-57 l. Ampak to je po tem, ko BC ?e 20 km ka?e 0 km "to go". Kazalec pa ?e na ?rtici.

Kot ka?e, je rezerve tam za enih 100.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lu?ka za rezervo
Napisano

Isti problem pri 6 (CD 143) facelift ta stara. Pojma nimam, koliko dr?i tank (nekateri govorijo 65). Ponavadi gre noter 55-57 l. Ampak to je po tem, ko BC ?e 20 km ka?e 0 km "to go". Kazalec pa ?e na ?rtici.

Kot ka?e, je rezerve tam za enih 100.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brisalci
Napisano

Lej, Mazda original so super. ?e ne misli? tega, potem kupi v Intersparu. Tudi Bosch in Champion niso bogve kaj.

Lih v?eraj sem spra?eval za mojo 6-ko. Spredaj 35? zadaj 21 ? (na servisu). Tam nekje mora biti tudi za tvojo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.