Osebno pa verjetno velika ve?ina uporabnikov na tem forumu bi ti za Ljubljano priporo?ala Gama Center v BTC-ju...... pa mislim da bi se dalo tudi za ceno kej shandlat.....
Za ceno pa ne vem to?no.... ti bodo povedali drugi....
NE Z ACETONOM..........................raz?ira lak!!!!!
res to ni pametna ideja da bo? vedu!!!!
Raje kr takoj pejd na petrol magari pa kup poler pasto pa zapuleri!!!!
?e ne pa pejd do kakega li?arja ti bo no ?e najbol? svetoval in celo naredil!!!
LP
Uklopko.....jaz sem sproval kakih kar nekaj razli?nih ?istil, pri kolegu ki ima avtopralnico.... je proval use mogo?e koncentrate pa ?e ful enih ?istil....pa ni ?lo dol.... pol sem pa malo v vato pomo?u pa je ?lo lepo dol, pol pa ?e z vodo spral da nebi kaj ostalo gor......
Mislim pa da je sestava laka za nohte malo druga?na od laka za avto.......
Ej sam sem nek ?uden flek imel na haubi in ni ?el z nobeno stvarjo dol... pa sem uzel od mame aceton za nohte ?isti, vatko.... in akcija.... use ?lo dol....barva pa ostala cela...
l kaj bu za 10-12 godina; dal bu? jo? uvjek hvalil dizela. ljepo je kad si ti kupi? (ili ti ga stari kupi) novog dizela?a; ali kad radi? ko budala da si u?tedi? za auto; i onda jedva skupi? dovoljno da si kupi? neki 10-15 god. stari auto.. e; pa bi ja tebe pital. nisu svi bogati kao VI (neki..) i nemogu si svi priu?titi nove dizela?e; imati ga godinu - dvije i puf -- idemo po drugoga. kod nas 70% ljudi vozi auto stariji od 10godina; i mi smo sretni kad si dopelamo od vas ili iz austrije ili njema?ke auto star 7-8godina (auto koji je kod vas smeće..) - za nas su to novi auti. E, pa onda je lako srati po nama (obi?nim smrtnicima koji vozimo benzince..) kad ti vozi? auto star par mjeseca...
Zdravek...nisem se mislu priklopit na tvoj post....sam me znervira neko primerjanje pa dokazovanje s denarjem..... prvi? tema nima veze s tem, in je govora sam razlike med temi motorji...that's it!!!!
In ne da se mi it nekega nacionalizma tuki...ki sem ?e tako alergi?en na to..... tako da PROSIM da se s takimi neumesnimi izjavami ustavi?!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No pa sej pri bencinu je zadeva podobna......
zaenkrat najbolj?i benz to?i Agip, pa tudi MOL........
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani