Skoči na vsebino
mazda 6
Napisano

No pa sej pri bencinu je zadeva podobna...... :bravo:

zaenkrat najbolj?i benz to?i Agip, pa tudi MOL........

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

servis 40 000km mazda 6
Napisano

Osebno pa verjetno velika ve?ina uporabnikov na tem forumu bi ti za Ljubljano priporo?ala Gama Center v BTC-ju...... pa mislim da bi se dalo tudi za ceno kej shandlat..... :bravo:

Za ceno pa ne vem to?no.... ti bodo povedali drugi....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo daljse peto prestavno razmerje bi blo super, ker moci je se nekaj na zalogi.

Torej alternativa bi bila dat menjalnik z daljsimi prestavnimi razmerji iz kake druge mazde/forda/kie...

Sam to bi posledi?no pomenlo spremenjen gear ratio, s tem pa tudi slab?i pospe?ki.... <_<

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

Spet nov vir informacij..... zelo pohvalno sirius!

Sicer pa ?e i??em podatke o novih TFSI motorjih...sem ?e zadnji? bral o tem, sam mi manjkajo ?e eni podaki....

Anyway...nisem pa vedu da ta motor pomeni takoreko? revolucijo med bencinskimi motorji.... :bravo:

Lep dan

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M 323f Poraba goriva
Napisano

Se spomnem, ko sem naredil vozniski izpit, je bilo 10l benza 1k sit...sem tankal polni tank na micri za 3k pa nekaj tolarjev...hehe :D

To so bli lepi cajti.....smo se ?li skrivalnice z avti.... :prstgor:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glej tuki se gre samo za obseg gume..... torej ?e da? ni?jo spremeni? radij, s tem pa tudi "to?nost" ?tevca pa ?e par drugih parametrov....

Osebno mislim da se ti za take gume ne bo noben :policaj: gor obesil....tako da brez straha.....

Ve? info ti bo pa LabiGT povedal....

Aja...cene so pa razli?ne zaradi serij v proizvodnji..... 185/65-14 al pa 185/60-14.

Prve izdelujeje v precej ve?jih koli?inah, zato so tolko bolj poceni od drugih.....

Te druge so ?e malo bolj "izvenserijske"..... pa cena temu primerna.....

Imam isti problem kot ti.... s tem da imam jest dimenzijo 205/50- 17.... ki je ful dra?ja od 205/45-17....

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?i??enje laka
Napisano

NE Z ACETONOM..........................raz?ira lak!!!!!

res to ni pametna ideja da bo? vedu!!!!

Raje kr takoj pejd na petrol magari pa kup poler pasto pa zapuleri!!!!

?e ne pa pejd do kakega li?arja ti bo no ?e najbol? svetoval in celo naredil!!!

LP

Uklopko.....jaz sem sproval kakih kar nekaj razli?nih ?istil, pri kolegu ki ima avtopralnico.... je proval use mogo?e koncentrate pa ?e ful enih ?istil....pa ni ?lo dol.... pol sem pa malo v vato pomo?u pa je ?lo lepo dol, pol pa ?e z vodo spral da nebi kaj ostalo gor......

Mislim pa da je sestava laka za nohte malo druga?na od laka za avto....... :lol:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

kaj ?emo zdaj?

vro?e teme je konec...

dejmo kako novo...ammm...

La?ko proti Unionu :D:D:P:angry::):huh: :mi pijemoo: ...

Makiaveli.... san ne tega PROSIIIM!!!!! To imajo radi forumi kalibra mobisux&stuff...... tuki nebi o tem,....

Sicer mi je pa ?isto useeno..... ?e ?e pijem pivo pijem Fosters :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?i??enje laka
Napisano

Ej sam sem nek ?uden flek imel na haubi in ni ?el z nobeno stvarjo dol... pa sem uzel od mame aceton za nohte ?isti, vatko.... in akcija.... use ?lo dol....barva pa ostala cela... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

zDRAVEK....zdej furam benzinarja... prej?na bla pa alfa JTD..... morem re?t da mi je delala zelo lepo... zdej sem pa spet malo na benza pre?altal....

Bottom line..... Diesel in Benz sta mi oba v?e?....vsak ima svoje prednosti in slabosti.... to je to

DAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

l kaj bu za 10-12 godina; dal bu? jo? uvjek hvalil dizela. ljepo je kad si ti kupi? (ili ti ga stari kupi) novog dizela?a; ali kad radi? ko budala da si u?tedi? za auto; i onda jedva skupi? dovoljno da si kupi? neki 10-15 god. stari auto.. e; pa bi ja tebe pital. nisu svi bogati kao VI (neki..) i nemogu si svi priu?titi nove dizela?e; imati ga godinu - dvije i puf -- idemo po drugoga. kod nas 70% ljudi vozi auto stariji od 10godina; i mi smo sretni kad si dopelamo od vas ili iz austrije ili njema?ke auto star 7-8godina (auto koji je kod vas smeće..) - za nas su to novi auti. E, pa onda je lako srati po nama (obi?nim smrtnicima koji vozimo benzince..) kad ti vozi? auto star par mjeseca...

Zdravek...nisem se mislu priklopit na tvoj post....sam me znervira neko primerjanje pa dokazovanje s denarjem..... prvi? tema nima veze s tem, in je govora sam razlike med temi motorji...that's it!!!!

In ne da se mi it nekega nacionalizma tuki...ki sem ?e tako alergi?en na to..... tako da PROSIM da se s takimi neumesnimi izjavami ustavi?!

Over&Out

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.