Ali mogo?e kdo ve kako meri tlak preko ABS? Me zanima, ker se mi je cel dan pri?igalo opozorilo za tlak, vizualno pogledam, vse OK, pa resetiram, in se mi naslednjo vo?njo spet pri?ge, itd... Pustim ?ez no?, vse gume so OK, nobena spustila, grem spet se pri?ge opozorilo. No, pol grem pa na bencinsko, preverim vse 4 gume, in je eno blo treba mal dofilat, od takrat se mi pa senzor ne pri?iga ve?. A teli senzorji slu?ajno primerjajo gume med seboj, in v na?inu vrtenja vidi napake?
Tako je, med seboj, ker je edina logika. Tukaj ni direktne vrednosti tlaka kot je to bilo preko ventil?kov
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja moral bi vedet koliko je normalna poraba v mirovanju za Mazdo, sem pa nekaj bral da se nekateri moduli ugasnejo ?ez ?as, no saj tukaj sem opazil da se po?asi zni?a vrednost, ampak se mi ni dalo ?akat ve? kot 5min.
Zdaj si me spomnil na radijo, moram pogledat kok mam nastavljen sleep mode, da je radijo v standbyju, pogledam jutri.
A mu ne vzame kontakt ?troma? dejansko bi moral rabiti zgolj za hranjenje spomina (postaj, ure..)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Cakaj aplikacija in obd adapter je eno, android radio pa drugo. Radio sam (sprasuje sam) tega ne zazna preco canbasa (nekateri radiji imajo tpms monitor vgrajen vendar ne zaznajo)
Forscan pa obd adapter pa zazna ne glede na napravo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani