Skoči na vsebino
Servisni interval
Napisano

Pozdravljeni.

Ni mi ?isto jasen ta variabilni na?in izra?unavanja naslednjega servisa.

V aplikaciji mi prikazuke cca takole:

Predvidoma 55312 ali 21.04.2019

Najpozneje 60704 ali 30.09.2019.

Katerega je sedaj potrebno upo?tevati?

Hvala za va?e odgovore.

LP

Tistega v navodilih

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lucke po armaturi mazda 3
Napisano

Imv garant. Z maso se ti nebi niti filal niti vzigal, oz crkaval ne samo v stantgasu

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

kako pa naj bi delu ta ventil? ko avto stoji je odprt ko vozi se odpre al ... pac kako stestirat?

Skrbi za stantgas po domace

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa ti mas start stop :)

Poglej IMV ventil ce je problem v leru

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kako crkne kar naenkrat al pokasljujoce kot da zmanjka benza?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Ce je avto na listi potem ni debate. Moj point je da ce lokalni servis sam me naredi nic pljuva v lastno skledo v bistvu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Ampak vpoklic je cisti denar za lokalni servis saj stroske storitev krije mazda. Kdo je potem tukaj nor?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Battery management sistem inspection required
Napisano

Jest je dal tu navidila za menjavo akuja v mazdi z start stop sistemom. Ce sledis bi moralo biti vse ok.

Pa si dal stestirati aku, ce so rekli da ga je treba samo napolniti ali je sel rakom zvizgat? Meni so ga na servisu, amzs ga clanom zastonj itd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Spektr tale "sent from my..." je prav zoprn, a ne mores to skenslat?

Moti te ker ni Sony :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Enako :)

Samo da nimam opozorila ampak se vidi na SS, ki se ne aktivira.

Tudi na Alhambri ga je blontreba menjat in sluzbeni skodi....vsi Agm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pranje ?arometov ne dela
Napisano

Aja potem se ti je ali snelo, ali pocila cevka ali pa zamasilo. Snami in preglej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tlak v gumah
Napisano

Po osi

Ampak vsako gleda tudi zase.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tlak v gumah
Napisano

Ali mogo?e kdo ve kako meri tlak preko ABS? Me zanima, ker se mi je cel dan pri?igalo opozorilo za tlak, vizualno pogledam, vse OK, pa resetiram, in se mi naslednjo vo?njo spet pri?ge, itd... Pustim ?ez no?, vse gume so OK, nobena spustila, grem spet se pri?ge opozorilo. No, pol grem pa na bencinsko, preverim vse 4 gume, in je eno blo treba mal dofilat, od takrat se mi pa senzor ne pri?iga ve?. A teli senzorji slu?ajno primerjajo gume med seboj, in v na?inu vrtenja vidi napake?

Tako je, med seboj, ker je edina logika. Tukaj ni direktne vrednosti tlaka kot je to bilo preko ventil?kov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

aku sem menjal in seveda vse spucal in zategnil... ceprav je bilo vse kot novo nic oksidirano....

mogoce un minus kabel k gre od akumulatoja na ?asijo dam dol pa obrusim?

Preglej, ?e ni to potem pa alternator, mikrojermen za pregledat. Druga? pa u grabn..:)

Na CX7 sem imel lu?ko za AKU zaradi kondenza na klemah, ampak ni crkovala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja moral bi vedet koliko je normalna poraba v mirovanju za Mazdo, sem pa nekaj bral da se nekateri moduli ugasnejo ?ez ?as, no saj tukaj sem opazil da se po?asi zni?a vrednost, ampak se mi ni dalo ?akat ve? kot 5min.

Zdaj si me spomnil na radijo, moram pogledat kok mam nastavljen sleep mode, da je radijo v standbyju, pogledam jutri.

A mu ne vzame kontakt ?troma? dejansko bi moral rabiti zgolj za hranjenje spomina (postaj, ure..)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Multimedija
Napisano

Ok TPMS so originalni radio pa bo kitajc (BOSION Android) zdaj ?e prav razumem sam radio nebo zaznal senzorjev , ?e pa dokupim OBD pol pa bo ?pilalo??

https://www.ebay.de/itm/Android-7-1-2GRAM-2Din-4Core-GPS-Navigation-Radio-RDS-Autoradio-For-KIA-Sportage/112691839439?hash=item1a3cf501cf:g:9GIAAOSwcSFbSHZn:rk:17:pf:0

hvala

Tako nekak

Ampak ne bo jih zaznal radio, radio se veze na bt adapterja, aplikacija na radiju ala forscan pa daje vizualninrezultat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Multimedija
Napisano

Sigurno rabijo vedeti koliko je referencna vrednost

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Multimedija
Napisano

Cakaj aplikacija in obd adapter je eno, android radio pa drugo. Radio sam (sprasuje sam) tega ne zazna preco canbasa (nekateri radiji imajo tpms monitor vgrajen vendar ne zaznajo)

Forscan pa obd adapter pa zazna ne glede na napravo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Multimedija
Napisano

Hmmm mogo?e ne spada sem ampak vseeno eno vpra?anje; bo android radio sam zaznal TPMS ali bo potrebno kak?no "seznanjanje "

hvala

Origanalne ne bo (ni mozno) aftermarket pa ja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Battery management sistem inspection required
Napisano

V bistvu mava midva hibrid. Benzdizel ki se doma na stromu fila :).

Dva dni po polnjenju je S&S deloval tudi pri minusu. Zdaj pa se pocasi poslavlja, tako da jaz bom zahtrval nov aku.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2,2 Skyactive 175 KM
Napisano

Ej...Mazdaman..probaj poklicat

BEJA servis Ljubljana so mojstri..lahko ti kaj pomagajo..lp

Beja obvlada samo nejaponske.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.