Pol pa itak kurac ce so spremenili zakon, matr sej nimam kamjona da mi more piskat za rikverc Sepravi sploh ni varjante da bi zatemnil prednje bocne sipe?
samo zaj lahko mas samo zadnje tri zatemnjene in to je men osebno grdo.boljse nic,jaz sem se pravi cajt so temnit in homologirat,in tudi ce mas samo zadnje tri je zaj se obvezno da ti piska ko gres rikverc,na dobenem avtu pa se mi nihce ni nic razdiral pri temnjenju
Na tem forumu smo sami ...., tako ali tako NE more? izvedeti ni? pametnega, res je bolje da si najde? forum na katerem so uporabni tako resni in na?tudirani da boste na enaki valovni dol?ini in se boste vse lepo pomenili, samo toliko ga pa neboste skupaj presrali kot ga mi na tem forumu, pa neglede katero znamko in model avta kdo vozi.
kar naenkrat mi je troblja nehala delovati. Sprva je ob pritisku ?e na kratko popiskala, potem pa v roku 2 minut povsem nehala delati. Sprva sem mislil, da je kak slab stik pri volanu, vendar sem podrl volan, pregledal vse kontakte in zgleda vse v redu.
Potem sem pomislil na varovalko, ampak glej ga zlomka...temu avtomobilu nikjer ne pi?e na varovalkah katera je za trobljo (HORN). Tako ne vem kaj bi bilo narobe.
Ma kdo kak?no idejo?
LP, Peter
kdo pa se gleda trobljo na tehnicnem,no saj gledajo samo se doben ni pogrno zaradi tega,odklopi jo in daj na kable probir lampico in ce zasveti ko stisnes hupo je ta kaput,ce ne pa je kaj druga samo pomojem je hupa kaput
pozdrav,najdi koga da zamenjata fertajler iz njegovega avta to je manj kot pet minut dela in bos videl pri cem si,ce je fertajler mam jaz enega viska doma bo ugodna cena ker novi so dragi ko pes
Ce kupis stiri gume za avto in to dobre, placas 4x toliko vsako leto. Ker dobre gume so mehke in se kar hitro obrabijo.
Medtem ko se taka guma menja enkrat na 200.000 ali 300.000 km.
Benza se toliko skuri v 2., 3. tednih pa se nihce ne vozi z bicklom zaradi tega.
kak smo pametni,ti kar kupuj gume vsako leto,jaz vozim vsaj tri leta gume pa nisem med pocasnimi te si ti pravi divjak ki za gume dela,pa nene vec nekaj z nekimi primerjavami ven hodi in izracuni,raje za sebe drzi eni pac nimajo denarja na pretek in treba vsaki euro obrnit pametno
323c ma cist isti motor,323 sedanke majo tudi 1.5 samo se nisem dobene pod havbo vido kaki motor ma,mogoce je tudi isti v glavnem ti rabis motor z oznako Z5
to pa ni dobro za cut,ko bos kaj vedel kaj je sporocaj,motorja vec nimam je pa ga trenutno zerlo tezko dobit,ce pa je slucajno dihtunga in mogoce glava po?ena te ni problem mam eno glavo na rezervi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani