Skoči na vsebino
Mazda 6 ne v?ge
Napisano

?e jo sploh ma poglejte nizkotla?no ?rplko pri rezervarju k ?e je pri?eu zrak mimo in ma ze nekaj km za sabo je mo?no da je ?la,in zato me?e vn napake z gorivom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Defekt na ?obi
Napisano

?istilo ne bo pomagalo prau ni? ve?,ena ali ve? ?ob more konkretno ''scat'' da je ra?. zaznau padec pritiska v skupnem vodu,600? je kar normalna cena ko se pride do posegov pri sistemu za gorivo.

?e ena mo?nost je obnova useh 4ih ?ob na kakem specializiranem bosch servisu kjer ti zamenjajo konice in jih preizkusijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ploscice
Napisano

glej nove so gvi?no 100?,od konkurence pa kakih 40? so pa lih tko dobre ?e ne bolj?e (tko mimo grede vem da za M3 original so u bistvu pagid)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Resetiranje stekel
Napisano

gumb ?ip zadr?i v skrajne pozicije ko pride ?ipa dol zadr?i gumb dol (in bos slisu klik v vratih) in ponovi za zgornjo pozicijo in use skupi 3,4x da se nau?i kje ma konc in za?etek

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorna teko?ina
Napisano

Eno upra?anje...

sem nov med mazdami in me zanima ?e imajo vse mazde zavorno teko?ino DOT 3????? :glare:

ko sm en dan hotu dolit zavorno vidim na pokrov?ku posode napis dot3??? sumljivo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto se ugasne
Napisano

menjaj dozirni ventil goriva na visokotla?ni ?rpalki,prijatelju je crknu skoraj usakih par kilometrov

ventil se okvari in zapre dovod goriva...zato ti crkne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.