Skoči na vsebino
Zavorni diski
Napisano

Ja men so se zvili prednji diski pri 40.000 ?zmeden? res pa je da sem parkrat zaviral v nulo! :P Pa jih niso menjal ampak postru?li! :ne vem:

Sicer pa tudi Bemwi menjajo diske pri 80.000, tko da dana?nji materijali ne dohajajo tko zmogljivih strojev...

LP

Ni to problem, problem je da folk preve? bremza :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lezaji
Napisano

Pri mazdi "crknejo" le?aji samo pri kakem "trdem" sre?anju z kako jamo ali pa robnikom !

Moj le?aj se ?e kr dr?i! :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ventilator hladilnika se vklaplja...
Napisano

lej js mam tud 1.4 pa sm jo brez velikih predelav spravu na slabih 115 konj! pa se nism zaklucu s predelavami! mam pa to na papirju tko da ti lahko tocno povem za kok se je spremeni navor in konjaza pr vsaki predelavi ki sem jo naredu!

pa esi pade za salo ki ma 92kw!

No n? nism reku napisu sm sam da za 115 KM mor? mal ve? narest kokr ?p. filtr dt not! :P Pri avtih brez turbine pa zloooooo velik prdobi? s predelavo avspuha pa seveda otimizacije elektronike (ker pa? turbine ne mor? odpret ker je ni) :P . Sam to so zame ?e konkretne predelave! Kokr za kerga! :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ventilator hladilnika se vklaplja...
Napisano

?e jo je kolega spravu na 115 konjev mi bo to dokazal ?ele na valjih...

P.S. Obe sta zakon...honda in mazda

Dvomim da jo je spravu na 115 KM (edin ?e jo je konkretno predelu)! S ?portnim filtrom zih ni prdobu 25 oz. 40 KM! :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brisalci
Napisano

Tud sam mam Boscheve in so za en ku**c! ?e so mi tedn dobr delal sm car!!! Mi je pa ?a?el levi zlo slabo brisat in to direkt na sredini brisalca da mi ja tanajva?nej del razma?e! Pa ks sm jih namomnteru sm ja pazu da bo use ok zalil sm ?ipo navla?il brisalce pobrisu parkart in ekola par dni in so ?e za v smeti. Pa pucanje tud ne pomaga. Treba je neki pogruntat.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

Jst mam tud ta ?udn zvok sli? se ga pa ko je motor ?ist mrzu pa ko speljujem brez gasa, takrt se zlo lepo sli? ta TIK TIK TIK TIK. Pol k se motor ogreje ni problemov oz. skor takoj k nardim ene 50m zvok zgine. Sicer me ne moti ker se ?e tko ful sli? hidravliko ventilov k je mrzu tko da musko do konca pa na pot :bravo:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem gretja v 323F BG
Napisano

Avto se segreje na delovno temperaturo BP. Sam sem mislil, da je zamazana pe?ka (ne?isto?e v zraku) in se zrak ?ez pe?ko premalo segreva (piha mla?no). Res pa je, da sem poleti nalival navadno vode in ne destilirane. A ?e je pe?ka zabita s kamnom jo bo treba zamenjat?

Misl da se jo da spucat. Kolega je meu na protonu isti problem pa jo je spucu pa je blo velik bol?-ni blo ?e 100% po?timan je pa pomagal. S ?em jo je pa spucu pa nism ?ist zih, bom pra?u.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odbija? 323f BA
Napisano

Sami konstriktivni odgovori... :P Bom ze najdel sravfe...stvar je bla samo ta da nisem vedel ali moram cel prtljaznik odpret(plastike), ker se tisti cepki tako zelo radi lomijo:)

LP, Anderej

Pa ?e dragi so!!! Mislm da je 300 sit en!

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

alarm tuli
Napisano

Mogo?e ma? ob?utljivost alarma mal preve? na?ponano! En vrte? knof mor? met in kao je najbol? da je na sredini! ?e ma? ob?utljivost do konca na?telano prdne? zravn avta pa se alarm spro?! :hohoho: Poglej mogo?e je to! (?e ma? knof seveda, ne vem a ma to usak alarm al ne)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kontrolka za bencin
Napisano

Ko bo? meu zlo mal bencina pejt po rondoju ene 80km/h pa bo? takoj ugotovu! :bravo:

Usaj pr men se je takoj pr?gala!

Lp

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cviljenje-je lah kj hudo narobe?
Napisano

Pri men v avtu se jih je ful velik namno?il, pa sploh ne vem od kod :D

Pa ?e to prosim da dajete tele letake na Mazde ki vsaj malo dostojno izgledajo ker jih zmanjkuje. ?e najbolje pa lastniku v roke :D

Ja u?er sm dau 323F-ki,3,323 hb, pa 323 limuzina tko da sm usaj 2 dobr zadeu!

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ne vem kaj bi loh cvilil ampak rabla bi pa k?n ta letak,..magar sam enga pa bom sfotkala,..k zadne cajte sre?ujem res nenormalno velik mazd :P

Pridi v Dom?ale pa jih dobi?!

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja naj bi bli dost na?ponani! K jermene mi je Brane menju in pomoje da so uredu! Dans sm ?e biu na cesti pa ni nobenga znaka da bi se to ponovil, use u redu! Mogo?e je bla mal sitna u?er :D dans je pa za papat dobila pa ji je la?ji! :P No upimo da so to cviljenje nau ve? ponovil k drga? bom kr 2.0 V6 not vrgu pa bo mer :D Marko ?e bo? kj u dom?alah bi te prosu da se pr spb-jih ustav? pa da mal pogleda? zadevo k neki me ?e matra pa ne znam opisat!

Lp

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jah tko je jermen pa ?ponarji so bli menjani ko jst nisem ?e meu avta, jst dau menjat jermen za alternator pa servo jermen, vodno pumpo, olje in oljni filter! Brane je reku da je zobat biu menjan in da ga ni smisla menjat kako je pa na?ponan nimam pojma! Jst sm skor zih da je jermen zacvinlu zakaj pa ne vem to?no. (menjan je biu, brane ga je kao pravilno na?ponu) Kaj bi pa blo kj za podmazat?

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No pa ?e moja zgodbica! Malo prej sem se vozil domov potem ko sva se z ReDevilom dobila na pija?i in pa? normalno vozm, pribli?ujem se kri?i??u, dam v drugo prestavo, spustim sklopko nakar ma?ina tok nagrav? zacvil da sm se ceu presrou! Stisnm sklopko in zadeva neha cvilt! A je mogo?e to znak da bo v kratkem kj hudo narobe k to se mi do zdj ?e ni zgodil! Pol sm se ?e mal naokol vozu pa se zadeva ni ponovila sam mal me skrbi! Kaj bi lah to blo? K?n jermen mogo?e??? Sam so bli usi zamenjani tko da... ?e kj veste prosim za odgovore! Hvala!

Lp

Off topic: Dol u kleti v SPB-jih so 4 mazdice dobile letak tko da upam da se bo k?n prjavu!

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obrati konstantno nihajo!
Napisano

Evo tko. Sm po?timu tist z filtrom, spucu sm ?katlo pa mal spihu senzor za zrak in se moram pohval da je skor 100% po?timano. Motor velik lep? te?e pa n? ga ne zabija na 200 rpm. A drga? je normalno da mam ko je avto segret ene 700 rpm a je to mal premal? Zdj moram sam ?e loputo za zrak spucat pol bom pa vidu ?e je to to. ?e bo use ql grem pa na :pepsi: !

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Najprej hvala za odgovore! Sm se odlocu da najprej pogledam zracni filter. V skatli za filter je blo pouhn umazanije, od zuzkov pa do velkih kosov smeti. Skatlo sm odsraufu in smeti vn stresu umazanijo, pa tud filtr za zrk je biu ze kr dost umazan. Za zdj bom se enkrat odsraufu skatlo in jo spucu z vodo, posusu, zamenju zracn filtr pa spucu loputo za zrak pol bom pa vidu ce bo ok. Aja, najprej sm spucu ta filtr za zrk k je not pa je ze mal bols tko da mozno da bo sam to (upam ker sm slisu da je senzor za zrk kr drag), cevi sm pogledu pa je use ql tko najprej to pol pa dalje. Ce bo kj bols sporocim! Hvala usem!

Lp

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zdravo! Mene pa sam neki zanima. Ko avto zalaufam mi obrati najprej seveda posko?jo na ene 1500 rpm, pol se pa spustijo na ene 250 rpm. Vse u redu! Zdj sm pa porajtu da vsaki? k ustavm avto (ko dam v ler) mi obrati spet padejo na ene 250, avto se mal strese pol na normalno na ene 800 ?e je segret. Pa tud k na mestu obra?am volan, pol k ga pa neham obra?at padejo obrati na 250, pol pa spet nazaj na 800. Tko mi skoz niha pa me mal skrbi a je kj narobe al ne. Razumem da ra?unalnik ureja obrate sam se mi zdi da mal preve? cajta rab. Motor je pa 1.5 16v na mazdi 323F tip BA! ?e kj ve? veste mi prosm napi?te k mi ni n? jasn a je kj narobe al ne.

Lp, Denis.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.