Skoči na vsebino
Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Jaz imam tudi z mojstr.pelkotom dobre izku?nje ko mi je servisiral MAZDO 5.benz.korekten dobro narejeno in cena tudi tako kot sva se prej zmenila .pa ?e mi ni blo te?ko priti do njega iz obale...res pa je da ima full gu?vo in je preobremenjen..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akumulator CX 7
Napisano

Ej...jaz sem na moji prej?ni Mazdi 5 bebzin podlo?u z dvema kos.lesa in dobil enako vi?ino kot original .dal sem tudi mo?nej?i baterijo not..samo vi?ina je bla ni?ja ..probaj to varjanto..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ej..lp imel potobme te?ave z zavorami na mazdi 5.menjali 2 krat pod garancijo diske in plo??ice...pol nekj ?asa mir..kasneje spet trese so mi dali original diske in mehkej?e zavorne plo??ice TEXTAR..pol je bil mir..feltne non stop umazane od zavornih plo??. prej pa JEBA..zdaj so to pop.na Mazdi lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Usnje
Napisano

Ja mi na obali ga parkiramo v senci..he he

Jaz dam na prvo ?ipo obvezno sen?nik bo?ne ?ipe zavesce gor.pol dobro prezra?it in kasneje klimo..brisa?o na prve sede?e..pol pa gasss...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.