kot bolj novope?eni mazda? me je kot marsikoga mazda precej o?arala in v ?elji lepo skrbet tak kak ona za mene bi tudi jaz za njo...
Zanima me, kaj priporo?ate za vzdr?evanje gumijastih tesnil okoli vrat/oken? Namre? na mazdi6 ii (2008) se mi okoli vrat zdi kar precej gumjastih tesnil, tak?nih in druga?nih, tak da bi jih rad s ?im malce za??itil pred obrabo in vremenskimi neprilikami, preden bi se za?eli kazat znaki obrabe.....
Hvala za nasvete!
jelenova al kera mast - na pumpah gumiflege, ampak ne spraj ampak mast. Ni bolj?ega
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Vprasanje ce ganisamo sol zapacala, predlagam da ce je dostopen da ga fajn spucas. Ni nujno da ne dela, ce izgubi samo kontakt bo cpu jamral pull up, pull up....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ker nekih pravih informacij glede predvajanja Mp3jev iz USB klju?a nisem na?el sem se pozanimal pri MMSu
Spo?tovani,
Zahvaljujemo se vam za poslan dopis.
Proizvajalec audio komponent PANASONIC nas je obvestil, da trenutno delajo na odpravi omenjene pomanjkljivosti, vendar ?asovni okviri same posodobitve sistema ?e niso znani.
Hvala za razumevanje in lep pozdrav,
glede na odgovor je upanje, da bodo tudi to mogo?e ?ez ?as porihtali
Saj boste ?e vpoklic zrihtal
oranzna lucka se prizge na armaturi katera oznacuje da se luci niso pravilno nastavile in ostanejo cisto v zgornjnjem polozaju. Vceraj sem pa tudi opazil ko je bilo vse ok da mi luci svetijo prenizko.
Oranzna lucka je pa kaka ??
Vle?na slu?ba je ?e bila v igri , denar za servis ne, ker je bil avto v garanciji, pa ubistvu se je sama popravila. ?e se da akumulator ven, a ne bo to tudi povzro?ilo te?ave, nekateri avti slabo prena?ajo odklop z akumulatorja?
Vedno bolj me mineva do experimentiranja s tem motorjem, bo treba prodat pa kaj mo?nej?ega kupit
Umaknit se ne pomeni odklopit
Kje se nahaja CR senzor n amazdi 3 1.6 d 85KW motor, toliko informacij sem ?e sli?al, da je ?e brezveze. Niti enega navadnega PB se ne da namontirat na ta avto, brez da ga pol razdre? baje . Ma kdo res to?ne info? Hvala
?e bo? ti iskal in montiral box na CR senzor bo? klical avtovleko in pripravi veliko ????? zaservis.
CR KONEKTOR i??e?, in je takoj pod pokrovom motorja vendar skrit
In my case I removed the plastic engine cover then traced the 4 fuel pipes from the Injectors back down to the Common rail. A larger tube with 4 outputs as well as a fuel input and return pipe. It was positioned well down at the back of the 1.6 engine under the EGR cooler. To get to the connector I had to remove the Battery Box.
Pa pazi mogo?e je konektor za PSA ma?ine ne mazdin (?e ima? mazdin Pbox) - nisem ?e v ?ivo videl tega konektorja, ?e pa?e je ok, ?e ne potem no way
Ko smo ?e pri rjavenju, a kdo lahko razlo?i kje je tu logika. Original zadnji blatniki je po treh letih rjavel, zamenjani pa po treh letih B.P. Upo?tevat je treba , da pri zamenjavi pride do pregrevanja materjala zaradi varjenja, bru?enje spravi dol galvansko za??ito, na roke ?trihanje ni nikol tako kot tovarni?ko. Pa vendar je popravljen blatnik bolj odporen kot tovarni?ki. Ne najdem pravega odgovora kako je to mogo?e.
ker ga ne barva robot
Na Xedosu mi je za?el odstopat lak iz rok brisalcev.
Najprej sva s kolegom zadevo enostavno pobrusila s ?mirgel papirjem (dokler ni povr?ina mat), spihala s kompresorjem, jo o?istila z alkoholom in potem pobarvala z mat ?rnim sprejem. Barva je dr?ala nekaj mesecev, potem pa je za?ela na polno odstopat in kmalu so bile roke take, kot po ?mirglanju.
V drugo sva pobrusila stvar na polno, torej z vrtalko in brusnim nastavkom + ?mirgel papir. Potem spihala, o?istila z alkoholom, pobarvala s primerjem. Ko se je primer posu?il pa ?e dva nanosa mat ?rnega laka. Barva je zdr?ala na brisalcih pribli?no enkrat dlje kot brez primerja, dobrega pol leta.
Kolega pravi, da je to zaradi tega, ker so roke brisalcev pra?no barvane in bo barva vedno odstopila.
Torej doma?i mojstri, kako pobarvati roke, da bo barva dr?ala? Ker vsake pol leta jih pa res ne mislim jovo na novo barvat.
Fora peasnega je sa se na koncu zapece v peci ce se ne motim. Kaj pa cr jih neses nekam? Al bo spet zlatarsko?
ja sej, tehnicnega za mazdo 6 ne bom rabil se 2 leti
emisije so visoke pri povecanih vrtljajih na mx5 (bencinar), ni mi pa cist jasno a se da tole pri intake od zraka al kerem intaku mislijo...to so kao nemci
To je aditiv za benz, torej govorijo o ?obah. Na tvojem mestu ne bi kompliciral in bi to zlil v prazen tank in malo toriral.... oziroma na poti do pumpe to skuril....
Pri AT menjalniku pozicija P zadr?i avto v kar konkretnem klancu. Sem imel ?ez praznike kar nekaj takih primerov. Ko pa prestavi? v D pa vse ostalo naredi avtomatika. Sploh ne vem, ?e sem ro?no na novem avtu ?e kdaj uporabil.
Hill holder je ze v moji in rocna odpade na najhujsih klancih (speljevanje) ni slaba zadeva ker hrani sklopko.
ker sem sam glede avtov ostal nekje v 80tih ali zacetek 90tih, ko berem stvari kot "aktivni tempomat ni tko dobr", "usb predvajalnik ne dela kot mora", "hill holder" itd, se mi ful smeje pa si mislim wtf, kaj se je zgodilo s stvarmi kot so odzivnost avta, zvok motorja, polozaj za volanom...
pa se mi zdite, da vi vozniki, ki dajete ful na te neumne gadgete, niste cist normalni in ste ratali totalni lenuhi in nepozorni vozniki...sploh pa ce se te bedarije uporabljajo na pot do sluzbe, ki je like 30km v eno smer
ce hoces, da avto pelje namest tebe verjetno pride abonma s taksijem do take mizerne razdalje ceneje kot pa 30.000 eur gadget, kermu usb ne dela prav...
verjetno se noben ne bo strinjal z mano sam kaj me briga...meni je pomembno, da jaz kontroliram avto ne pa obratno...in takih je danes zelo malo oz. 0
?e bi sedela bejba v ?trumpantlih poleg bi ?e kako rabil radarski tempomat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani