Pelko ti zrihta ceneje. Druga?e pa probaj kje na servisu, ?e mogo?e koga pozna?. Jaz sem jo pred leti dobil za 230?, imel sem pa tudi ponudbo za 250?takrat. Z delom vred.
Pol se najbr? zaradi tega tudi kondenz dela. Ampak, to ni izgovor. Jaz imam zunaj, razen v slu?bi ?ez dan je v gara?i, pa morm potrkat zaenkrat..tok tok tko
Ma sm probaval ene 5 minut pa ne gre. Kdaj si pa ti to delal? Ker motor more bit ogret, pa va?na je tudi zunanja temperatura. Se spomnim ko mi je Jure iz Cosmosa ?telal ?obe pozimi, pa ni ?lo ker je bla gara?a premrzla....
Sem ?el ?e enkrat probar, desni zgornji pin ane, pa ni ?lo. Motor ni bil ogret...itak
To je pod havbo, na desni strani pod plasticnim pokrovom. Tist pin, ki je narisan moras 5x v casu 4sec "briknat" proti masi. Kalibracija traja par minut. Med kalibracijo se obrati zvisujejo pa zni?ujejo. Vcasih je potrebno postopek ponoviti.
Thx :-)
Aja, je pa zanimiv zakaj se to raz?tela. Je blo ?e govora o tem pa nobene pametne ugotovitve. Mogo?e slabe ?obe al pa bug od mazde :-)
Pa sem se odlocil,da naredim kalibracijo ?ob. Po kalibraciji so vsi ti simptomi izginili. Avto se je peljal kot nov. Vendar pa se je po nekaj 100 kilometrih zadeva ponovila. Tako, da sem zdaj ze veckrat kalibrilal sobe, pa se stvar obnese za nekaj 100km. Ni mi jasno, zakaj se ?obe po nekaj 100km "raz?telajo" ???
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pelko ti zrihta ceneje. Druga?e pa probaj kje na servisu, ?e mogo?e koga pozna?. Jaz sem jo pred leti dobil za 230?, imel sem pa tudi ponudbo za 250?takrat. Z delom vred.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani