Lep pozdrav, obcasno se mi dogaja da sprednji voznikov zvocnik ne dela, visokotonc pa dela. Ko pa nabijem radio do konca zacne delati. Ali je ze kdo imel to tezavo, kako resit?
Po mojem je slab spoj.Se pravi, da ?e dela visokotonec ima signal in je problem v zvocniku v vratih. Ponavadi se sponka zrahlja in od to slab stik. Ko nabije? muziko se zvo?nik strese in se vzpostavi stik.
Mojo novo ?estico rde?e barve je nekdo kresnil spredaj na parkingu.... Sem peljal na AC Cosmos na Celov?ko zrihtat preko zavarovalnice. So mi zamenjali odbija?, po?trihali v NULO... Je pa res, da poceni ni bilo. So mi pokazali ra?un:)
?e je soul rde?a je najdra?ja barva za mazde.Sestavljena je iz treh barv, osnovna -temeljna, ki je rde?a metalna, nato drugi sloj, ki je rde?e-oran?na in top clear lak.
Ja, moja ima adaptive light. Nisem opazil, da bi ob vklopljenih dolgih bila linija kratkih lu?i kaj opazna. Nisem pa siguren.Ob dolgih se sicer naredi dan. Opazil pa sem to, da se snop kratkih pri hitrosti nad 90 km/uro malenkost dvigne in vidi? dlje, kar je dobro. Moram pa res ?e enkrat preveriti, kako je ob vklopu dolgih lu?i.
Poraba ve?ja za liter do dva od ro?nega. ?e je 175 konjska itak pije ve? od 150.Mene avtomatski menjalnik ni prepri?al, ?eprav sem imel na voljo tudi sam 175 konjsko z avtomatskim menjalnikom za malo ve? denarja in z nekaj ve? kilometrov.
Jaz priznam, da v 30kkm sploh nisem opazil kdaj se regeneracija izvaja. Ene dvakrat sem posumil, ko se mi je zdela glasnej?a ma?ina pa nisem ?isto prepri?an.
Globok glas iz auspuha, i-loop takrat ne deluje, poraba sko?i in ?e spusti? gas, ne gre na nulo ampak na porabo 0,7l/100.
Ko vidim, da bo delala regeneracijo se lepo odpeljem do Strunjana h kolegu, parkiram avto, ker reg. se kon?a, popijemo pija?o ob morju na rahlem vetrcu, kako pametno re?eva in gasa domov. To ni glih neko te?ko opravilo niti izguba ?asa, ali je?
Kul, pol bom samo tale mehanizem omenil, ob prvi priliki. ?e ?e ni bilo zamenjano seveda
Samo, ?e te ne bo zafrkavalo, ti ne bodo zamenjali, po moje. Ko sem bil tam, je probal in res se ogledalo ni spravilo prav na mesto-en dan je delovalo, pa tri dni ne, pa spet dva dni ja...
Jap. Ce se ne motim je vijak pri kljuki za odpiranje, drugi je pa tam pri stikalih za pomik stekel. Potem samo se zvocnik (visokotonec) odstranim in sem zmagal. Ostalo so pa plasticni zatici. Drzi?
Meni pa ob glasnem poslusanju (bass) poka v vratih. Plastika ob plastiko. Zvok je najbolj izrazit takrat, ko so temperature nizke oz. ko je mraz. Ce z roko pritisnem na vratno panelo zvok izgine . Moram enkrat snet dol vratno panelo pa mal pogledat. Res annoying. Je pa res, da poka samo takrat k je glasba zelo naglas in basi sopajo. Sepravi vedno
Je ?isto enostavno sneti panel z vrat. Pet minut dela in pogleda? v ?em je ?tos.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Torej, mora? odpreti panel in pogledati sponke.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani