Skoči na vsebino
Zvocnik ne dela
Napisano

Lep pozdrav, obcasno se mi dogaja da sprednji voznikov zvocnik ne dela, visokotonc pa dela. Ko pa nabijem radio do konca zacne delati. Ali je ze kdo imel to tezavo, kako resit?

Po mojem je slab spoj.Se pravi, da ?e dela visokotonec ima signal in je problem v zvocniku v vratih. Ponavadi se sponka zrahlja in od to slab stik. Ko nabije? muziko se zvo?nik strese in se vzpostavi stik.

Torej, mora? odpreti panel in pogledati sponke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoličar za Mazdo 6
Napisano

Mojo novo ?estico rde?e barve je nekdo kresnil spredaj na parkingu.... Sem peljal na AC Cosmos na Celov?ko zrihtat preko zavarovalnice. So mi zamenjali odbija?, po?trihali v NULO... Je pa res, da poceni ni bilo. So mi pokazali ra?un:)

?e je soul rde?a je najdra?ja barva za mazde.Sestavljena je iz treh barv, osnovna -temeljna, ki je rde?a metalna, nato drugi sloj, ki je rde?e-oran?na in top clear lak.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lu?i in ?miguci
Napisano

Ja, moja ima adaptive light. Nisem opazil, da bi ob vklopljenih dolgih bila linija kratkih lu?i kaj opazna. Nisem pa siguren.Ob dolgih se sicer naredi dan. Opazil pa sem to, da se snop kratkih pri hitrosti nad 90 km/uro malenkost dvigne in vidi? dlje, kar je dobro. Moram pa res ?e enkrat preveriti, kako je ob vklopu dolgih lu?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No ja, take sile kolikor sem gledal ni. Bo malce ve?, ampak ok.

Ko sem vozil ?estico z identi?nim motorjem z AWD, je bila poraba okoli 7.5l. To je pol litra ve? zaradi AWD.

Torej , moja ni AWD, bo pa pila nekje okoli 6.5l :)

He, he, ?e bo? vozil 110 po avtocesti. :) Meni je na testu pila 175 konjska, pa ni bila awd, po mestu in malo me?ani cikel okoli 7,5-7,8 l/100.

Enim, ki jo vozijo ve?inoma po mestu in imajo malo bolj te?ko nogo tudi krepko ?ez 8.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa je?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poraba ve?ja za liter do dva od ro?nega. ?e je 175 konjska itak pije ve? od 150.Mene avtomatski menjalnik ni prepri?al, ?eprav sem imel na voljo tudi sam 175 konjsko z avtomatskim menjalnikom za malo ve? denarja in z nekaj ve? kilometrov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne potegne kot bi moral
Napisano

Olje Mazda Dexelia Ultra DPF 5W30 je ok?

Poslano z mojega LM-G710 z uporabo Tapatalk

Niti ni... je veliko bolj?ih olj na trgu. Recimo eno od teh je Mobil. Je eno izmed olj, pri katerem se ne uporablja recikliranih olj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2,2 Skyactive 175 KM
Napisano

Jaz priznam, da v 30kkm sploh nisem opazil kdaj se regeneracija izvaja. Ene dvakrat sem posumil, ko se mi je zdela glasnej?a ma?ina pa nisem ?isto prepri?an.

Globok glas iz auspuha, i-loop takrat ne deluje, poraba sko?i in ?e spusti? gas, ne gre na nulo ampak na porabo 0,7l/100.

Pribl. vsakih 250 km.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ko vidim, da bo delala regeneracijo se lepo odpeljem do Strunjana h kolegu, parkiram avto, ker reg. se kon?a, popijemo pija?o ob morju na rahlem vetrcu, kako pametno re?eva in gasa domov. To ni glih neko te?ko opravilo niti izguba ?asa, ali je? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kul, pol bom samo tale mehanizem omenil, ob prvi priliki. ?e ?e ni bilo zamenjano seveda :)

Samo, ?e te ne bo zafrkavalo, ti ne bodo zamenjali, po moje. Ko sem bil tam, je probal in res se ogledalo ni spravilo prav na mesto-en dan je delovalo, pa tri dni ne, pa spet dva dni ja...

ampak, a nima? ti mazdo mkII?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadgradnja Bose ozvo?enja Mazda 6 2016
Napisano

Jap. Ce se ne motim je vijak pri kljuki za odpiranje, drugi je pa tam pri stikalih za pomik stekel. Potem samo se zvocnik (visokotonec) odstranim in sem zmagal. Ostalo so pa plasticni zatici. Drzi?

Pazi, da ne polomi? teh ?tiftov oziroma ?im manj. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Meni pa ob glasnem poslusanju (bass) poka v vratih. Plastika ob plastiko. Zvok je najbolj izrazit takrat, ko so temperature nizke oz. ko je mraz. Ce z roko pritisnem na vratno panelo zvok izgine :). Moram enkrat snet dol vratno panelo pa mal pogledat. Res annoying. Je pa res, da poka samo takrat k je glasba zelo naglas in basi sopajo. Sepravi vedno :D

Je ?isto enostavno sneti panel z vrat. Pet minut dela in pogleda? v ?em je ?tos.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kako to, da se nisi odlo?il za uporabo distan?nikov? Na?eloma se da tudi stare uporabiti in zvo?nik z malce dela lo?iti od ohi?ja oz. distan?nika:

Mah, se mi ni dalo jih kupit in potem ?akat na njih. Saj igrajo isto dobro kot z dist.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.