Kako je glasna? Pri meni se je do pred kratkim sli?alo glasnej?e trokiranje ali klenkanje samo ob vklopu kompresorja klime zdaj pa ob?asno tudi brez tega. Je to to?
Jup, kompresor dodatno obremeni in tol?enje postane zelo izrazito. mel isti problem. Po menjavi je bilo ok
EGR za nove ?estke (fejsliftane) je okol 600? ?e prav vem in je druga?en od EGR na starih. Govorim za uradno ceno na servisu. Lahko da sem ?e premalo rekel.
Glede tistega cukanja je najbr? kaj v povezavi s ?obami in njihovo nastavitvijo. To uredijo lahko na servisu preko testerja.
Na tisti plo??ici, je vezana tudi masa, ki gre na injektorje, plus pa dobijo iz centrale.. In ?e imajo injektorji slabo napetost, ne delujejo pravilno...vsaj pri meni je bilo tako. Opazil sem tudi razliko na levi lu?i, prej je xenon-ka ob?asno utripala zdaj je za enkrat mirna.
Zanimiv, bi mogu nekdo probat s podobnimi simptomi, brez da menja injektor. Me res zanima, ?e se to tako pozna. Pravi? spodaj pod airbox-om. Bom ob priliki pogledal, kako to zgledA
Ma? smolo ni kaj. Ampak roko na srce, veliki servis ti bodo izpodbijali tako ali druga?e. To spada pod redno vzdr?evanje avtomobila. Pa grem stavit, da se bo ?e kaj iz tega seznama zna?lo v tej kagegoriji. Sicer pa ja, probaj izgubiti nima? kaj.
Uuuu aja? To mij pa mogoce usec da bi avto sam vedu da mi ponoc ne svet armatura na polno ker me iritira in pol to vedno na roke stelam. Zanimivo, moram probat ce je pri meni isto.
Se kdo jav da mi montira daylightke ce jih narocim z eBaya?
Jaz bi te napotil k na?emu majstru Simonu, tukaj nas je pomoje ?e kar kakih 100 ljudi, ki smo njegove (zadovoljne) stranke. Mogo?e bo znal tudi tvoj problem po?timat.
Ravno sem hotel napisat ja. Simon bo zrihtal, ?e se bo le dalo. Jaz ga ne morem prehvalit
Na moji ?e ni tako hudo, kot je na sliki. Ta je z neta. Je pa na iisti lokaciji. Zdje pa ne vem, a ?em po?akat ?e bo kej hitro to napredoval, sam avto bi ?e vozil, ne da semi ?e prodajat.
Tole bi najbr? k enmu li?arju mogu zapeljat, dokler ?e blatnikov ni treba rezat itd..da bi tole poflikal. Bom ?el ?e na 3 krone vpra?at.
Hja, tkole je. Mojo ?estico je za?ela napadat korozija. Pripenjam eno fotko (ta je z googla) ampak pri meni se to dogaja na zadnjem blatniku na istem mestu kot tukaj, s tem da je pri meni precej manj. Ampak je pa.
Kako nekak prepre?it nadaljni razvoj? Sem nekaj ?e brusil pro?, in mazal z barvo in lakom. Nisem pa ziher, ?e bo to res to. Pomoje bo ?lo naprej. Kaka ideja? Tri kone.si mogo?e?
Ja, ?e prav razumem, na za?etku ni dobival DPF lu?ke. ?e jo je, potem je filter krivec ja. Sicer pa, ?e se zaba?e do te mere, da gre avto v zasilni program, bi ?lovek mislil da se kaka lu?ka prika?e.
Tudi jaz sem sli?al, da se jih da ?isto lepo sprati in zadeva funkcionira.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jup, kompresor dodatno obremeni in tol?enje postane zelo izrazito. mel isti problem. Po menjavi je bilo ok
Povezava za deljenje
Deli na druge strani