Evo zrihtano... tole ni prvoaprilska ?ala ampak res pumpa ni bila dovolj mo?na. Kot ka?e je bila pumpa po part numberju pravilno naro?ena samo dobavljena je bila napa?na, ki je za 75KM 1.4 Saxoja in je dajala od sebe slabe 3 bare pritiska. Kapelca ima pa 1.8 motor s 116KM in je bilo to premalo saj daje ustrezna puma rahlo ?ez 3 bare in pol. Kdo bi si mislil, da dobre pol bara dela tako razliko :ne vem:
Avto ne cuka ve? , zadnji brisalec je tudi nov, zdej pa ?e spredaj plo??ice, olje potem pa ko bo malo topleje pa ?e klimo in upam, da bo pol za nekja ?asa mir.
next?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Vprasanje (ker ves da sem se s tem na dizlci ubadal)
A cuka konstantno al se veca z obrati, kako je pod stantgasom? Ker nisem preprican ce je ta pumpa zgolj za vzig in ne sluzi za dobavo benza med voznjo. Kar pomeni da mas nov in ne stari problem...
Zacnes pri filtru, ce ne pa zrak/elektrika (kabli, svecke, maf)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sem nov na forumu, prvi? lastnik Mazde in sicer CX-7 2.2d Challenge 2010.
Ko sem kupil avto, so bili na strehi montirani nosilci za "trugo". Rad bi jih snel, ker pri vi?jih hitrostih mote?e tulijo. Ko sem jih odvil, na strehi ostanejo luknje. Zanima me ali obstajajo za te luknje kak?ni pokrovi, ali se pusti kar tako?
Hvala za info.
LP
Plasticni pokrovcki so - 4 je pravokotniki cca 1x 5 cm
ja.. popolnoma mo?no. A mi lahko kdo potrdi, da ?e ro?no pritiska? gumb na pumpici, s?asoma tako otrdi, da ga ne more? ve? pritisniti? Pred ?asom, ko je avto normalno deloval sem za foro poskusil pritisniti, pa ga nisem premaknil niti za milimeter...
Ja ker napumpas dovolj nafte in pritisk naraste
Pred nekaj dnevi sem opazil, da mi webasto sploh ne dela. Torej kjub nizkim temperaturam se mi ne v?iga.
Vpra?anje?
1. Ali lahko kdo pove katera varovalka je za pogledat,
2. Ali je varno vozit brez webasta, ?e je itegriran v vozilo ?e tovarni?ko,
3. Bral sem, da je mogo?e tipalo za temperaturo vode.
Avto deluje normalno, in ali je to mogo?e pogojeno z lu?kami, ki mi svetijo.
Hvala Uro?.
Webasto se sam zaklene, to potrjuje da je nekaj narobe - ali z dovodom goriva, ali akomulatorjem ali pa premalo hladilne - sam se zaklene zaradi napake. Tipalo temperature vode nima veze ker ima webasto svojega. Webasto je popolnoma neodvisna zadeva od avta.....samo en signal za zunanjo temperaturo je tisti ki ga aktivira... in ni? drugega na motornem delu avta
?e enkrat dobro preglej vse cevi, benz, voda....
No jst se zmer "navijam" d je racunalnik su v maloro!
na to jaz mislim glede vode - v motor ne more priti...., ra?unalnik je direkt pod ?ipo, in v ve?ini primerov voda pride tudi v notranjost za po?arno steno in skuri elektronko, pozimi so vsi odvodi vode zabasani
Pozdravljen.. ja, kot si videl sem drugi klju? tudi probal. Alarma nimam.
Mehanik je pogledal jermen.. motor je v fazi - jermen ni presko?il (s ?ponarji vred je bil menjan 8k km nazaj.. ). Bom ?e enkrat pregledal grelne sve?ke..
fora je loh da ko si parkiral avto - ?e je bil s snegom in ledom obdan, se to stali v gara?i in zalije loh
Druga? pa v grabn
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz mam homologirane brez ra?una - gre, se strinjam pa da brez kvalitete ne bo ?lo, LED lu?i rade crkujejo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani