Skoči na vsebino
Ne potegne kot bi moral
Napisano

Olje Mazda Dexelia Ultra DPF 5W30 je ok?

Poslano z mojega LM-G710 z uporabo Tapatalk

Niti ni... je veliko bolj?ih olj na trgu. Recimo eno od teh je Mobil. Je eno izmed olj, pri katerem se ne uporablja recikliranih olj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2,2 Skyactive 175 KM
Napisano

Jaz priznam, da v 30kkm sploh nisem opazil kdaj se regeneracija izvaja. Ene dvakrat sem posumil, ko se mi je zdela glasnej?a ma?ina pa nisem ?isto prepri?an.

Globok glas iz auspuha, i-loop takrat ne deluje, poraba sko?i in ?e spusti? gas, ne gre na nulo ampak na porabo 0,7l/100.

Pribl. vsakih 250 km.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ko vidim, da bo delala regeneracijo se lepo odpeljem do Strunjana h kolegu, parkiram avto, ker reg. se kon?a, popijemo pija?o ob morju na rahlem vetrcu, kako pametno re?eva in gasa domov. To ni glih neko te?ko opravilo niti izguba ?asa, ali je? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kul, pol bom samo tale mehanizem omenil, ob prvi priliki. ?e ?e ni bilo zamenjano seveda :)

Samo, ?e te ne bo zafrkavalo, ti ne bodo zamenjali, po moje. Ko sem bil tam, je probal in res se ogledalo ni spravilo prav na mesto-en dan je delovalo, pa tri dni ne, pa spet dva dni ja...

ampak, a nima? ti mazdo mkII?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadgradnja Bose ozvo?enja Mazda 6 2016
Napisano

Jap. Ce se ne motim je vijak pri kljuki za odpiranje, drugi je pa tam pri stikalih za pomik stekel. Potem samo se zvocnik (visokotonec) odstranim in sem zmagal. Ostalo so pa plasticni zatici. Drzi?

Pazi, da ne polomi? teh ?tiftov oziroma ?im manj. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Meni pa ob glasnem poslusanju (bass) poka v vratih. Plastika ob plastiko. Zvok je najbolj izrazit takrat, ko so temperature nizke oz. ko je mraz. Ce z roko pritisnem na vratno panelo zvok izgine :). Moram enkrat snet dol vratno panelo pa mal pogledat. Res annoying. Je pa res, da poka samo takrat k je glasba zelo naglas in basi sopajo. Sepravi vedno :D

Je ?isto enostavno sneti panel z vrat. Pet minut dela in pogleda? v ?em je ?tos.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kako to, da se nisi odlo?il za uporabo distan?nikov? Na?eloma se da tudi stare uporabiti in zvo?nik z malce dela lo?iti od ohi?ja oz. distan?nika:

Mah, se mi ni dalo jih kupit in potem ?akat na njih. Saj igrajo isto dobro kot z dist.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cena servisa
Napisano

Start stop ni zaradi ?paranja benzina ampak, da si ekolo?ko osve??en in, ko stoji? z avtom se ta pa? ugasne... in ekologija pa? stane. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razpokana pnevmatika. Ali je nevarna?
Napisano

Alex mislim, da ima on razpoke po tekalni povr?ini in ne po stranskih stenah. Ali se motim ?

Alex misli kot vzdr?evanje da jo vsake toliko nama?e? side wall z recimo glicerinom ali pa primernim produktom.

Ja, to sem mislil kot vzdr?evanje, da so gume vedno elasti?ne in ne razpokajo. Zdaj sem ?ele videl slike...jaz bi jih takoj zamenjal, ne bi razmi?ljal niti sekunde.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razpokana pnevmatika. Ali je nevarna?
Napisano

Tudi jaz.Kot prvo,so stare 5 let, kot drugo, so verjetno trde kot ?igumi pod klopjo in kot tretje imajo bolj malo profila za varno vo?njo v de?ju.Razpokajo pa ponavadi takrat, ko jih ne vzdr?uje? pravilno(redno mazanje).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cena servisa
Napisano

?e ?e govorimo o dragi ceni servisa ima recimo Kia servis dra?jo uro.Mislim, da je cena servisa podobna vsem ostalim znamkam (ponavadi se prilagajajo kot recimo zavarovalnice).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.