Skoči na vsebino
podlo?ke injektorjev
Napisano

On ma pomoje ?e tastare.

Danes sva z juresom ?e na moji menjala eno ?obo. Ni blo sli?at tipi?nega klenkanja, mi je pa avto cukal na nizkih obratih, oz. tresel.

Zaenkrat je precej bolje kot prej. Vpra?anje je koliko ?asa. Tudi na servisu mi ?obe nau?ijo 1 tank pokurim, pa je spet po starem. Mislim, te ?obe crkujejo ko ?arnce..katastrofa.

Ko sva odprla pokrov, je blo pa toliko enega 'mulja' notri da je joj..se ?lovek kr zamisli. Aja, olje sm mel dexelio vedno. Ob naslednji menjavi pre?altam na Motul.

Thx Jures.

Aja, ostale ?obe grejo na obnovo oz. check.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TRESENJE MZ6karavan KO JE HLADNA
Napisano

Zna zavirat kot pa? lahko zavira z motorjem, ?e pa mu to ne znese pa se tempomat samodejno izklopi v kolikor hitrost naraste bistveno nad nastavljeno.

Dobro, to niti ni zaviranje. Zame bi bilo zaviranje konkretno, ne z motorjem. Nove verzije tempomatov to ?e znajo, ve?ino pa ne. Nisem pa ?e do?ivel, da bi se zaradi previsoke hitrosti izklopil tempomat? Koliko % ?ez pa mora it hitrost?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TRESENJE MZ6karavan KO JE HLADNA
Napisano

Tempomat ne zna zavirat.

V?asih vem, da je folk 'jamral' da jim malce cukne ko se vklopi tempomat pri vo?nji po klancu navzdol. More bit ravno prav klanca in ravno pravi obrati, da se to ob?uti.

?oba je pa tudi povezana s cukanjem, mogo?e na malce druga?en na?in :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 zadnja vrata se ne zaklenejo
Napisano

Jaz sem imel to?no tak problem s svoznikovimi vrati. Potem sva z ajvarjem zadevi pri?la do dna. Tam kjer pride na klju?avnico konektor, je bil 'zavihan' pin za to 'normalno' zaklepanje. Za tisto dvojno je bilo pa potem v redu.

O?itno je vsaj pri meni nekdo to po ?alabajzersko dal nazaj, ko so menjali ?ipo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba goriva-Mazda 6 diesel
Napisano

Spucal v?eraj, ampak je isto. ?eprav pri meni mislim da ni cukanje, ampak bolj neke vibracije okoli 1200 obratov. Ravno ?tudiram, ?e ni kak nosilec za motor.

Ker zadnje ?ase mi ob v?igu , sploh mrzlem nekaj zavibrira, kot da bi se nekaj v nekaj butalo. Pa ni izpuh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 cuka
Napisano

Hm, meni je isto cukalo. Pomagalo je u?enje ?ob, ampak je bila to bolj kratkotrajna re?itev. Na koncu je re?itev, menjava ?obe. Lahko da ima? isti problem. SI ?e kaj na testerju preverjal ?obe?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WEBASTO - in?talacija
Napisano

Ka?n dober ob?utek je , ko pride? zjutraj v avto in je lepo 22 stopinj. Miren zagon motorja..itd... :) Luxuz. Edino, kmalu se mi zdi bo treba akumulator zamenjat.

A kdo ve, za kakega pametnega dielerja, na servisu je se mi zdi 100? ?e se ne motim?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.