Mi ni jasno da ti smrdi kot da dela in ne da nobenega glasa od sebe. Kaj varovalko si pregledal?
lahko da za?ne, zasmrdi, pa se pregreje in neha - zato sem mu rekel naj preveri nivo hladilne. Pri tovarni?kem ko lavfa motor je preve? zvokov da bi to?no vedel....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Lep pozdrav foruma?i. Upam da kdo ve kaj bi to lahko bilo namre? najina Mazda 6 (2004 letnik 136km diesel) kadar ni segreta na "delavno temperaturo" in potem ugasnjena, ( ceprav po?akava kaksno minutko) pokadi velik oblak belega dima in mo?no zasmrdi ... poleg tega avto konstantno kadar ga ugasneva spus?a nekaksen pol mehanski pol elektronski zvok kot mo?nej?i ?um v zvo?niku izpod sovoznikove strani ... ima kdo idejo kaj bi to lahko bilo in ali koga poznate ki bi to popravil.
Lp David
po?en bat?
Avto pelko.....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
na petrolu sem takoj prijavil, dobil zapisnik in danes na zav. triglav zadevo uredil. Pozanimal sem se glede li?arjev in naj bi bil v Kranju eden bolj?ih Ambro? Beno, tako da bom po vsej verjetnosti tam zadevo uredil.
Ali kdo ve kako je zadnjimi lu?mi (vlaga oz. kondens v lu?eh), ali to lahko reklamiram na uradnem servisu? Letnik 09
Beno, je men SEATe rihtal, dober je (ko je delal v Avtohi?i Ambro? SEAT Kranj) potem pa je ?el na svoje v ?ir?ah.
?e pa ti prav pride LJ konec imamo pa tudi majstra, ki porihta to in ?e dodatno zraven
P.S. A ma? ti slu?ajno belo GTA? Ena dvocevna limuzina v?asih pi?i ?ez Medvode....
nisem na?el podobne teme na forumu zato bom kar tu vpra?al ?e slu?ajno kdo ima kak?ne izku?nje s kleparijo oz. li?arstvom pri Mo?niku, Interclasu ali AC? Katerega najbolj priporo?ate?
Saj mi je v?eraj med pranjem avta v avtopralnici Petrol (kranj) popolnoma zvilo zadnji brisalec tako da mi je celo vrata rahlo vdrlo notr (v vednost!)
Hvala za odgovore
Smo imeli ?e ta primer - Boss in ?e se ne motim mu je Petrol kril ?kodo
sicer je pa tako, da ?e ?tarta? s klem, mora? vsaj 10 minut ?akati na klemah s pri?ganim drugim avtom, da dobi tvoj akomulator zagonski tok, takoj ne bo palil nikoli.
Res je mrzlega ne priganjam. Do AC, ko sem ga priganjal je cca. 25km (?iri-Vrhnika) in se je ?e lepo segrel. Avto je pa zunaj ja, toda pod nadstre?kom.
Redni servis je bil narejen na 140k km. V opisu je pisalo:
- ?istilec olja
- T?K-kraterja
- Olje motorno 5w30
- filter cvetnega prahu
- delo
zra?nega ni videti, poglej koliko je kaj zapackan, je malo verjetno sam kak vla?en tud zmrzne
Torej danes sem prvi? v tem hudem mrazu v LJ (v LJ se 2 vozila, da je pa? ceneje). No avto je deloval dokaj normalno, dokler nisem ?el pri Vrhniki prehitevat in opazil, da no?e normalno vle?t.
No potem po vrhniki sem lahko normalno speljeval in vozil, na AC pa isti problem. Nisem mogel normalno pospe?it. 120 km/h sem lahko vzdr?eval toj blo pa to. V obrate zaradi kolone nisem mogel na?opat. Ko sem dodal gas je avto za?el cukat.
No potem sopotnika na Be?igradu odlo?im, na dovozu nazaj na AC ga malo nati?im v obrate (malo je cukalo) potem pa se je nekako odprlo in je avto normalno vlekel.
Torej ali je kriv mraz (pri nas je blo zjutraj -16) ali (bog ne daj) je kaj krepalo?
P.S. : ?e kdo spregleda, avto je Mazda 6 2009 letnik, dizl 2.0 140 konjev
egr?
Sem jim pisal kar v angle??ini. Upam na ugoden odgovor
Druga?e mam pa 6ko tako da ni od Zvonkota.
Mi gre to ?i??enje vsakih 200km po?teno na ?ivce. Sploh ko ponavadi trofim ravno 15minutni ovinkast klanec navzdol in mi avto takrat vmes parkrat zadu?i-trokira... Sem pa? picajzel in se mi motor takrat dobesedno smili.
Aja, tema je za petko
Mislite da bi se dalo dobit brez dpf satovja samo s katalizatrjem?
Sem slab v nem??ini.. Tole sami proizvajajo?
pi?e da je to nov sistem, in sicer originalen....delajo ga pa oni. in pri takih problemih kot jih ima? bi za 300? vzel vse.
Ne bi bilo prvi?, da bi nemec delal za avto industrijo in prodajal na svoje - imam prijatelja ki v svoji strojni firmi dela dele za mercedes, porsche, volvo.....
enako pravijo oni + system lahko zamenja? sam v gara?i ima? navodila....ror na obeh straneh pritrdi?, sonde not in to je to....za dobrih 300? lahko sam re?i? zadevo, le lift je ve? kot dobrodo?el. Tukaj lahko pomagam (o)
Na?i filtri za delce so izdelani s specifikacijami OEM
in izpolnjujejo zahtevane ravni emisij.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani