Skoči na vsebino
Zavorni diski
Napisano

Tudi jaz moram po?asi menjat diske spredaj in zadaj? A kombinacija brembo diski pa ferodo plo??ice se obnesejo ?? Al mamo ?e kaj drugega bolj?ega na lagerju? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sovoznikovo steklo no?e gor
Napisano

Ne to niso ni?. Je pa res, da gre steklo ?e od za?etka gor od polovice naprej mal te?je...sam, ga mor? z roko kr prcej dol prtisnt, da se ustavi in gre nazaj.

Lahko da je to. Sam, ne vem, najbr? bi pol ?e prej to po?el. ti bom ob priliki pokazal..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sovoznikovo steklo no?e gor
Napisano

?udna je tale. Je mel ?e kdo tak primer?

Namre?, avtomatika sovoznikovo steklo dvigne do polovice, nato gre nazaj dol. ?e dr?im gumb za dvig do konca navzgor, potem mi po ene dveh poskusih rata zapret steklo v celoti. Druga?e se obrne na polovici nazaj dol.

Sem resetiral, nau?il steklo pa je isto. A je motor?ek ?el u fran?e?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba goriva-Mazda 6 diesel
Napisano

Ja sem potem gledal. Recimo ?e bi prek neta zavaroval, sploh ni opcije poleg opreme active recimo. Opcija je samo kovinska barva.

In ko mi je agent delal polico, mislim da je imel isto. Ne vem kako je potem v tem primeru sploh?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Moja mazda je pa na bolni?ki :(

Objavljena slika

Objavljena slika

Vpra?anje:

Ali je kombi imel name??eno kljuko? :D

Na zavarovalnci so rekl toj totalka..No pol po kolobocijah so dali mejo popravila na 5200?. Zdej pa upamo, da pridemo skozi.

pod vpra?ajem so sam senzorji za parking (spredaj), ker jih v opremi ni...v nobeni slovenski :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pravilen odgovor.

Ja, moja je mela mal smole, jebi ga. Se zgodi. Hvala bogu, ni? vitalnega ni po?kodovanega. U bistvu prvih 20, 30 cm se vse se?raufa dol in na?raufa nove stvari gor.

Havba, obe lu?i, odija?, oba kilerja, prednji nosilec,...hvala bogu za kasko :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Turbina za mazdo 6 cd140 letnik 2008
Napisano

To?no tako.

?eprav, saj na?eloma ima tudi on prav. Kar pi?e v knji?ici naj bi bilo sveto. Ampak, kje pa pi?e d aje tisto kar priporo?a tovarna res najbolj?e?

Bohve koliko primerov je ?e bilo, ko je kaj pisalo, pa je skregano z vso logiko.

In ko smo ravno pri DPF-jih. Oni zagovarjajo, da olje v motorju ni? ne ?koduje? My ass....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No, bodi vesel vsaj za kulanco, ?e ne drugega. Eno so priporo?ila, drugo je pa dejansko vzdr?evanje, ki ga lahko malce po svoje 'optimizira?'.

Preventiva je ?e vedno bolj?a kot kurativa. Pomoej tudi tukaj ni ni? narobe, ?e namesto 20.000km interval uporabi? 15.000 recimo.

Sja tudi k zobarju hodimo (vsaj eni) preventivno, vsako leto..ne pa potem, ko ?e boli...beden primer..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja lej, 'boh pomagi'. Turbina je eden izmed ob?utlivej?ih delov ma?ine. O?itno ima? smolo. Crkne ti lahko tukaj , pri Me?ki, pri Fiatu pa ne.

Jaz sem jo tudi menjal, ampak zaradi ?isto druga?nega razloga. Pa?, treba je vzeti v zakup pri avtih s turbino, da lahko crkne tudi to. Misli? da Mazda dela turbine?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.