Tudi jaz moram po?asi menjat diske spredaj in zadaj? A kombinacija brembo diski pa ferodo plo??ice se obnesejo ?? Al mamo ?e kaj drugega bolj?ega na lagerju?
Ne to niso ni?. Je pa res, da gre steklo ?e od za?etka gor od polovice naprej mal te?je...sam, ga mor? z roko kr prcej dol prtisnt, da se ustavi in gre nazaj.
Lahko da je to. Sam, ne vem, najbr? bi pol ?e prej to po?el. ti bom ob priliki pokazal..
Namre?, avtomatika sovoznikovo steklo dvigne do polovice, nato gre nazaj dol. ?e dr?im gumb za dvig do konca navzgor, potem mi po ene dveh poskusih rata zapret steklo v celoti. Druga?e se obrne na polovici nazaj dol.
Sem resetiral, nau?il steklo pa je isto. A je motor?ek ?el u fran?e?
Ja, moja je mela mal smole, jebi ga. Se zgodi. Hvala bogu, ni? vitalnega ni po?kodovanega. U bistvu prvih 20, 30 cm se vse se?raufa dol in na?raufa nove stvari gor.
Havba, obe lu?i, odija?, oba kilerja, prednji nosilec,...hvala bogu za kasko
Ja lej, 'boh pomagi'. Turbina je eden izmed ob?utlivej?ih delov ma?ine. O?itno ima? smolo. Crkne ti lahko tukaj , pri Me?ki, pri Fiatu pa ne.
Jaz sem jo tudi menjal, ampak zaradi ?isto druga?nega razloga. Pa?, treba je vzeti v zakup pri avtih s turbino, da lahko crkne tudi to. Misli? da Mazda dela turbine?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi jaz moram po?asi menjat diske spredaj in zadaj? A kombinacija brembo diski pa ferodo plo??ice se obnesejo ?? Al mamo ?e kaj drugega bolj?ega na lagerju?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani