Imam enak problem z webastom na moji M6. Mislim, da se je tudi zaklenil, je original z dodatnim timerjem v notranjosti vozila.Kako zadevo odklenem?hvala za pomo? in lp
odklene se s testerjem samo....pregleda se pa prej ?e vsi deli delujejo - ?rpalka, nafta, dovolj hladilne....itd itd preden se gre ?e odklep gledat.
icemanu na primer je preparel Webasto konektor....batkotu je zalila voda elektronko....
A ?isto ni? ne da od sebe? niti za?etne ventilacije al kako?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
hja, tisti ki ima 15, 16, 17 ali celo 18 bo pri?el do zelo razli?nih ugotovitev....enako poln, prazen tank....kaj i??e? za katere feltne IN dimenzijo gum???
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sj sm mislu komplet s tipkami. Ker iz tipk mora it komanda nekam - na kak rele al pa direkt na motor?ek. Na display pa zgleda da pride - ?e se spreminjajo pu??ice kam naj piha :ne vem:
jah kot si rekel lahko je marsikaj, ampak ?e tuli zrak pa ne piha je verjetno kak motor?ek ali loputa sneta/zaprta, ?e pa ni ni?esar pa neki od elektronke - stikalo, rele, elektronka....
Saj ima rad ta avto pa ga bo zrihtal
Zime je tle rosne ?ipe tudi, meni pa no?e nikakor vpihovar lufta na ?ipe. Luft zabija samo v zra?nike ki pihajo v glavo. Lahko pritiskam karkoli in ne preklopi na ?ipe ali pa noge.
Nekaj sem ?e gledal, ?e bi bila slu?ajno kak?na varovalka. Samo tudi s tem si lahko le delno pomagam, ker zraven nisem dobil navodil in tako gledam one kratice na ?katli. Kar je bilo kaj tagega sem preveril in je vse OK.
Kaj bi bil lahko drug problem in predvsem kako zajebano je to poravit?
ne seri ga s kamni pr zavarovalnici...mi je li?ar reku da zavarovalnica ne sede na te foro...baje je plastika tok mo?na da je kamen ne prebije..tko da gre lu? k vragu samo ob karambolu
pa bog ne daj da ti to uspe
mal se s kak?nim li?arjem pogovor kaj in kako...so podmazan z vsemi ?aubami
Zamenjal sem OBA glavna zarometa na mazdi 6 s tem - vandalizem pri adriaticu.
Ravnokar sem postal lastnik Mazde 6 CD143 letnik 2007, in me zanima katere dimenzije pnevmatik mi priporo?ate za zimo in katere za poletje.
Trenutno imam na avtu gume 205/55/R16 (zimske). Bi bilo mogo?e pametneje izbrati dimenzijo 195/65/R15 (seveda menjava plati??), ki so cenej?e? Nekateri priporo?ajo o?je gume za zimo?
Kaj pa dimenzija letnih gum?
Hvala za odgovore in lep pozdrav
nisi nam pa povedal ali so trenutne zimske za odpis ali kako? Jaz sem na CD143 imel oboje 205/55/16 in kakih pretiranih problemov ?uj na a vem da bi bilo, to o o?jih pnevmatikah je malo tako tako, saj je veliko odvisno od profila in ali res po kakih gozdnih cestah fura?...
Jaz bi prej rekel da je bolje imeti ve?jo colo - vi?jo gumo...
Ima kdo izku?nje z cukanjem med 1500 in 2000 obrati?
Cukanje je izrazitej?e ?e na rahlo pospe?uje?.
Sem pa tudi opazil da pri v?igu (hladen motor) je motor dost glasnej?i kot druga?e (pri obratih nad 2000rmp je zvok normalen). Ali je to zaradi vebastota?
Imam pa M6 l.2008 (novej?a oblika) 140KM
?obe....
ja hvala za info...sem ?e sam preverjal...samo original
@jures
sem ?e klicaril po odpadih pa ni?...druga?e pa sem ?e probal razdret pa se bojim, da bom zlomil rde?i del ...sem se pa pozanimal in lahko uveljavljam preko kaska to ...pa ne okoli govorit...ups kamen mi je razbil lu?
Lp
?e je voda pri?la not je nekje ?e odlimana...
P.S. priporo?am vandalizem - ?e ga ima? (Adriatic ima v osnovi, brez odbitne), ker je bolj verjetno da ti je kaka viola razbila avto, kot pa da kamen prleti v zavetrje
Majes mi je razlagal, da imajo neko teko?ino in ?e se zadeva tolk zama?i, da se je ne da spucat, naj bi se DPF odmontiralo dol in potopilo v to teko?ino za nekaj ?asa. NAj bi bil uspeh zagotovljen. Gre seveda za zame?ene filtre ne pa za tiste, ki seji struktura podere.
Sirius je pa razlika med FAP in DPF pri Mazdi. FAP ima neko teko?ino za ?i??enje DPF pa saje med regeneracijo kuri pod visoko temperaturo tako, da vbrizgava gorivo v izpu?ni del ?tiritaktnega delovanja motorja.
Fap ima teko?ino, ki se vbrizgava direktno v tank (nafto) glede na koli?ino to?enega goriva (po doma?e dela me?anico)
in bral sem ?e na ford forumu da jih kar nekaj daje to teko?ino vsaki? v poln rezervoar da spucajo DPF v iber...
Dans bil pri Veli?u in so dobro zrihtal,?eprav je mogo?e mal trajal..
Sm pa zato lahko izkoristu ?lanski popust
Labi,lahko da ti je delal kak?en od mlaj?ih 'mojstrov', ker dans so se z rde?im vragom na koncu kar ?tirje ukvarjal,da se je po?timal u nulo. Najstarej?i in predvidevam da tut z najve? kilometrine pri optiki je pri?el seveda zadnji in preostalim pokazal hudi?a
S cikom v ustih....
Po dolgem ?asu se spet obra?am na majstre za mazdo6 latik 2005 100kw 175.000prevo?enih,
za?ela mi je utripat lu?ka za airbag in zategovalnik pasu,mislim da je ?la mre?ica na sovoznikovi stani-na?a napaka-zanima me najcenej?a varijanta da ta lu?ka nebi ve? utripala ko je zraven sovoznik.... gledal sem ?e ta simulator prek ebay_a cca 10eur...(je to re?itev ozi.ma kdo kak?no bli?njico za 100% pravo zadevo in pocen-ebay)
lp jani
po moje se da lahko senzor tudi v stalen stik, da je mir samo potem ni ve? te funkcije....ampak ?e se privezuje? je potem ok
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
icemanu na primer je preparel Webasto konektor....batkotu je zalila voda elektronko....
A ?isto ni? ne da od sebe? niti za?etne ventilacije al kako?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani