Pri meni se zadnje ?ase oz. zadnj itank tut nekaj ?udnega dogaja.
Namre?, BC mi ka?e 5.7l porabe - povpre?ne. Spremenjeno ni ni?. Iste relacije, ista vo?nja. Edino kar je, sem preden sem ?el polno tankat, ven vzel iz tanka tisti filter, mal popihal cevke (niti nisem razdiral) in sestavil nazaj.
Sedaj pa. Ali BC kar naenkrat la?e (ker do sedaj mi je kazal to?no, vedno..) ali pa je ?ude?. Poro?am, ko grem spet polno tankat.
Mene pa zanima nekaj. Ko potegne? ven tole ?katlico s plovcem. Stakne? fedr?ek ven, pa tista bela zati?a pri kraju kaj pa potem? Ker meni ko?ara izgleda kot iz enega kosa?
Jaz grem danes tankat. Trenutno je 860Km , lu?ka ?e ne gori, bo pa kmalu. Cel tank mi BC ka?e 6.1 v zadnjih kilometrih pa se je izvajala regeneracija, sedaj ka?e 6.2.
Da se na ebayu dobit kako rabljeno po pametni ceni. lahko jih da? spucat, pa ?e ?e ni preve? zmahana se jo da tudi obnoviti. Obnovo s ?i??enjem ti bodo ra?unal cirka 100-150? po kosu z delom vred.
Sem podrl vse. Vzel ven tisto posodico s plovcem, ampak kasn filter je tukaj sploh? A je mozno da ma stara ?estka pa FL ?estka kaj druga?e narejeno to?
Vse je bilo videt ?isto. Kli?em mehankarja, pravi, da je to brez veze po?etje Pljunek v morje...
No ja ,?e ne drugega sem vsaj pod zicem posesal hahha
saj druga?e niti ne more? priklopit cevke, ker so ?e tak name??ene in cele trde, da morajo pasat na mero... posodica se pa druga?e tud neda skup dat, ker ima na eni strani feder?ek
A si opazil kaj druga?no delovanje motorja?
Ne razumem. Vsi pravite, da ne kadi, da bolj vle?e potem? Se pravi, motor ni dobival dovolj goriva do sedaj? OD sedaj naprej vam bo ve? kurilo :-)
Nope sem probal. Recimo v tretji sem imel. Pejlal sem se lih ene 30 ali 40. Je lepo po?asi pospe?eval.
In isto na AC recimo, se peljem 100 v peti, in pospe?ujem na 130. ?e pospe?ujem ro?no oz. no?no se da precej bolj odlo?no, kot pa s tempomatom..jaz bi rekel da je na ene 60% gasa ..s tempomatom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dobro, sem narobe napisal ja. Naj bi vozili 130
Povezava za deljenje
Deli na druge strani