Skoči na vsebino
Poraba goriva-Mazda 6 diesel
Napisano

Nope sem probal. Recimo v tretji sem imel. Pejlal sem se lih ene 30 ali 40. Je lepo po?asi pospe?eval.

In isto na AC recimo, se peljem 100 v peti, in pospe?ujem na 130. ?e pospe?ujem ro?no oz. no?no se da precej bolj odlo?no, kot pa s tempomatom..jaz bi rekel da je na ene 60% gasa ..s tempomatom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ta avto dela ?ude?e - Medvode - Meja - predzadnji tank,

meja - Rovinj - Medvode - Lenti (mad?arska meja) 90% avtocesta tempomat 140 po GPSu....zadnji tank

meja - Budimpe?ta BC ka?e 6.0 (sedaj skalibriran) in da bom naredu skupaj 1100km

:notworth:

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=11885

po?akaj, da tanka?. Tisti remaining vedno la?e... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klenkanje motorja
Napisano

Kot zgleda sem re?il problem, zdaj motor ne klenka in ne kadi ve? :D

Za vse skupaj je bil kriv filter v rezervarju, zaradi smeti se je zapacal in kot zgledsa je prihajalo premalo goriva...od kar sem ??istil sito se ne sli?i ve? klenkanj, avto vle?e dooosti bolj?e in ne kadi ve? :D

Se pravi, to je prvi filter goriva, ki se nahaja v rezervoarju? A je to zajeban odpret pa spucat?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:aaaaa: O kak?nih cifrah tukaj govorite?Edino,?e bi vozil po strogi ravnici,90km na uro,nobene kolone in gas samo se ga dotikat.Potem ja.

Ja, to je pa? mejni primer. Relacijska vo?nja po AC..Ne spomnim se to?no kam sem ?el takrat. Najbr? kam v Italijo :-)

P.S.

Sem preveril na poraba.com

02.05.2011 - 54,44 - 82,53 - 129.444 - 945 - 5,76

To je blo takrat ko sem ?el v Firence :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja v drugi polovici itak hitro pada :-)

Pazi, znano je cukanje s tempomatom ?e je malo klanca navzdol. Mora biti ravno prav klanca, da potem malo cukne. Kot da ne bi vedel, al bi al ne bi...

Tisto cukanje o katerem sem pa jaz govoril, je pa malo mo?nej?e, pa pojavi se tudi brez tempomata..Vedno pod 2000 obratov. Nekje okol 1500 - 1700. Saj tako je bilo pri meni.

Po u?enju ?ob je bilo ene 2, 3 tiso? km ok, potem pa spet po starem. Sedaj je ?e skoraj 10 jur?kov km vse ok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

SpEkTr, kolko tebi kuri k ma? isto mazdo???

Meni je konstantno kurilo 6.7, +- kak deci gor dol..

Odkar sem menjal eno ?obo, ki je bila zlo glasna, pa avto je cukal pri konstantnih obratih, mi je padla na 6,1-6,3.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.