Ferodo so bolj mehke od originalnih (original ratajo s ?asom trde in za?nejo diski tresti,folk misli,da so diski zviti) in malo ve? ?rnega praha je na feltnh.Se pa nikoli ne pregrejejo tudi po velikih spustih.
In kako ve?, da je to zaradi plo??ic in ne diskov? Dokler ne zamenja?, potem ve? :-)
Ma ti lu?ki gorita za marsikaj....kot prvo ?e odklopi? akomulator in ne nau?i? volanskih kotov...
Potem gori tudi ?e je slab akomulator, to sem do?ivel na CX7, in ?e en ?lan tukaj je imel isto zgodbo
Na trenutni 6ki pa se je to v?galo po tem, ko sem kalibriral BC, v?gal avto takoj na mestu in prebral sem napako s svojim maxscanom Wheel speed sensor...zbrisal in potem nikoli ve?...
A se tebi takoj po v?igu v?ge, kadar se to pojavlja ali med vo?njo? Iz kje si, ?e si blizu lahko prebereva napako.
Jures, a tebi se tut to zgodi, ko kalibrira? potovalni ra?unalnik? Sem mislil, da sem jaz 'blesav' in se samo meni to dogaja :-)
Na hitro sem prebral. ?e si pametna se obrni na 'ajvarja' pa ti bo pomagal poizvedeti za kak detail ali informacijio. Brez kakr?nihkoli stranskih u?inkov. Preverjeno!!!
No, ker nisem sre?en, ?e ne bi imel problemov na isto temo...
Hladen zdej laufa lepo, tudi ko se ogreje, je uredu, se mi pa dogaja, ko toplega spet v?gem, da se zdej isti zvok pojavlja pri vro?em motorju... Nekje v prostem teku (ko se priklop kompresor za klimo in mal zajambra masina) in pa ko speljujem... Ne vem, kako da nimam enkrat sre?e s temi avti jest nikakor
To?no tako je bilo pri meni. Zamenjal sem ?obo in zvok je izginil. Meni je ?e kar fejst tolklo ko se je kompresor vklopil, pa tudi ob spreljevanju. ?obo imam doma, moram ?e poslat na diagnozo, ?e se da kaj obnoviti...
Pa saj to je ?e dokaj ugodna cena, al se mi samo zdi? Meni so rekli, da se da popravit, ?e dobijo dele. Sicer pa , saj pravim,...na ebayu se da dokaj ugodno kaj dobit sem in tja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
:-)bo ajvar pogledu oz. povedu. Zihr se da kej spalamudit ..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani