167k km, nevem če je bil menjan takrat tudi senzor bi moral vpršati mehanika, ampak ja nekaj ne štima in je povezano s samo regeneracijom ker ko je ni avto piči prav lepo
Ne napake ni javilo nobene, sito je čisto, podložke injektorjev zamenjane(da ni kaj tukaj), sesalni kolektor ščiščen, dpf sm tudi sčistil (sice rnekaj časa nazaj že)
Bom kar temo si sposodil,.. avto mi normalno deluje in pospešuje recimo na avtocesti od 90 do 180kmh kot nič. Ko mi pa izvaja regeneracijo pospešuje do 140 ob rahlem cukanju pri 140zablokira lahko zabijem pedalko do konca in ker noče pospešiti(mogoče pride na 145kmh po kaki minuti). Any ideas prej k zapelem v sočo 🤪 ?
Prodaja avtomobilskih rezervnih delov in dodatne opreme za motorna vozila.
Me zanima tudi če sta ollji Mobil EPS 1 -> 5l in 1l isti(ali tisti economy pomeni sam ekenomsko litrsko pakungo),..sem jim pisal mail pa niso ravno ažurni
Če boš kupoval tukaj pokličeš majstra direkt na telefon pa ti pove ceno tapravo,..sam tolk za info. Jst sm za olje menjalnika dal precej majn kot imajo oglaševano na spletni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kje pa naj bi to pogledal? Se priporočam za kako sliko za referenco.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani