Js bi pa pogledu z drugega zornega kota. Rad bi clovk, da se to dela samo, ker pac hoces napredvat v tehniki.
Zej pa, tudi js sm dans ugotovil, da se full adaptivne led luci pri najnovejsi mazdi, niso prizgane, dokler senzor ne presodi, da bi lahko ble. Se vec, v navodilih sem komaj nasel tabelo kdaj je kaj prizgano ... in zej 90% ludiem je gladko malo vseen za navoduila, majo auto stikalo in ima da dela! hkrati pa ko sedis v avtu ne ves kaj gori kaj ne, danes sm mogu zeno prosit, da mi je pogledala med tem ko sn se pelal.
Se vec v navodilih nic ne pise kje se da obcutljivost spremenit in kaksna vrednost obcutljivosti kaj dela.
Ja, na moji je blo isto, zjutri je blo tak kot bi mene nekdo s pojstle vleku, k bi ?e spal. Prvih par obratov, dokler grelne sve?ke ne zagrejejo na 1000 stopinj in ne kresne, je blo mu?nih
Hja, tako je, js se tut privajam na elektri?no Sm pa dobil napotek, da ?e na ravnem prkira?, sploh ni treba zategvat ro?ne, je P baje dovolj. ?e pa se pogovarjamo o ro?nem pa tak al tak. Jst doskrat nisn zategval, je pa res, da za samo napeljavo ro?ne ni dobro, da jo ni? ne zateguje? ... mah kdo bi vedu
Ja, tale masa na motor lahk, da bi tut lahk bla. Drga? pa kot pravim, treba je najdit, kje da ra?unalnik naprej za v?ig, ?e ra?unalnik re?e ne, potem ne bo iskre pa da se vbije?
Da ne bo kak kabl kriv. Tudi meni se je takle zgodilo, sicer na cliu, ampak vseeno. Isti simptomi, na koncu sma po meritvah ugotovila, da en kabl ne da skos, izkazalo se je da ga en centimeter ?ude?no izginilo
Ja z bremzami je pomojem tak k z korozijo, japonci o?itno mislijo, da se furamo zgolj po suhem ... da se pa cesta z soljo in drugimi raznimi razjedajo?imi substancami posipava, pa vrjetno tut nevedo ... kr poglejte, kak?ne japonske turiste, ko pridejo v EU pa prvi? vidjo sneg
@DannyDJ: ?e dajo gor tvojega, naj ga prosim raznesejo, in preverijo stanje zati?a na loputi med veliko in malo turbino. Na tejle sliki: http://www.mazda-si.net/uploads/monthly_06_2019/post-10697-0-07219200-1561403086_thumb.jpg del ?ist na levo v sredini. Tam notr je loputa, ki je zgoraj levo na sliki in ?e bi ?lo, nej preverjo ta zati?, ki ga seveda na moji sliki ni, kar se smatra kot problem turba pri teh mazdah.
Ni problem v ceni verige tle, kolk razumem. Ampak v tem, da je motor trenutno uni?en, glede na to, da je ?e potem laufal brez ?rpanja olja, in ja vrjetno je zdej celo sranje v motorju.
Res da ni tega v tabelah, zdaj po enih teorijah, si js razlagam, da gre veriga zato k vragu, ker se zadela tist "oil seeker" (tam kjer se srka olje v pumpo) in je naenkrat ve?ji upor na pumpi in bam. Zadelala bi se pa naj zato, ker se pri podlo?kah injektorjev nabirajo saje pa drek in to za?ne uhajat v motor, posledi?no enkrat pride na podn, kjer ta seeker to pobira in se enostavno zadela.
In ja tole je o?itno kr problem teh motorjev, vedno ve? tega najdem in sli?im, vsaj pri za?etnih letnikih. Nimam pa pojma, ?e so kej re?l po FL, 2014 letnikih ter z 2018 verzijo o.O
Pozdravljen, hm, tole zveni dokaj ?udno. Baje so bili neki problemi z odmi?nimi gredmi na za?etnih letnikih ja, ampak to bodo vedli ve? ostali povedat.
Vendar, pa je Pelko ?e imel primer, da je ?raufal eno, ki mu je utrgalo verigo za oljno ?rpalko, imel pa je nekje 143k km. Tole mi zveni po tem, sicer je ?udno zakaj bi spilo olje. Kolk si ga pa meu na ?ibki, preden si dolival?
PS: "Imel pa sem tudi jaz saje na loputah in mi je avto ugasnil, to so mi uredili s ?i??enjem letos," -> o ?em ti to? na kak?nem ?i??enju si biu, pa kje?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nisem dolgo na tem forumu, pa se mi zdi da je to ?e 100-krat obrnjena tema na tem forumu ... mazda vs. bremze
Na svoji biv?i M6 2015 ... sem menjal diske in plo??ice spredaj potem je prenehalo ... ne vem pa kako dolgo bi original roba dr?ala.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani