Danes na poti sem po nekaj časa (mogoče prej nisem bil pozoren) vsakič ko sem dal gas slišal tako pihanje (kot da bi nek ventilator prižgal) - bolj kot sem dal gas bolj je bilo izrazito. Prihajalo je iz sredine armaturne plošče. Avto se je obnašal normalno, nobena lučka ni svetila, moč je avto imel, potegnil je ok. Ko sem doma odprl pokrov in rekel partnerici naj da malo po gasu je iz leve strani (če gledamo proti motorju) pokadilo malo dima (mogoče izpušni).
Sumim da je mogoče kakšna luknjica v cevi za zrak in potem mešanica ni prava in zato je malo pokadilo, že pred nekaj časa mi je kuna pojedla malo izolacije (3x3 cm) mogoče je takrat kakšno cev še malo spraskala ko je plezala in je danes se naredila luknjica
Prosim za forumsko mnenje mogoče tudi gospoda Simona. Sicer bom peljal k mehaniku, mogoče kdo priporoča kakšnega na Severnem Primorskem (Ajdovščina, Nova Gorica), saj ne bi tvegal in se vozil do gospoda Simona. Najlepša hvala že vnaprej.
A so kje opisi kaj kaj pomeni kak?en PID (ok eni so straight forward za ene pa nimam blage kaj pomeni). Pa npr. raztegnjenost verige - katera je mejna vrednost? 15? Ali je ?e npr. 12 kriti?na?
Meni pa vsake toliko ?kripajo zavore in sicer sprednje in to samo ko malo pritisnem na zavoro, ?e mo?neje ne piska ve?. Pa ?e to kdaj pa kdaj. Malo sumim da zato ker imam ?elezna plati??a se bolj nabira umazanija in zato. Pelko je zavore pogledal na zadnje servisu in so bile ok (konec novembra). Vem da ni ni? huj?ega je pa kdaj mote?e + tak lep avto in da pole piska ko neka stara kripa
Danes sem ?elel podreti sede?e in glej ga zlomka, na desni se lepo podere na levi (gledano od odzadaj) pa ne - zati? se potegne ampak kot da ne bi potegnilo zajle.
Na koga se lahko obrnem? Je imel ?e kdo podobne te?ave? Saj ne veliko preva?am stvari sam kdaj pa kdaj (kot npr danes) pa prav pride.
Zdravo. Cca. 14 dni nazaj (?etrtek pred prazniki) sem bil pri Pelkotu, menjal je olje filter, zavorne itd...super odnos, super fantje je pa sedaj en manj?i problem?i?...
Olje je bilo na 20% na ra?unalniku (flexible). Ponastavil je na 100%, sedaj mi pa zaslon?ek na armaturki javlja oil change due vsaki? ko v?gem avto. Na centralni konzoli je ?e vedno na 100%. Prosim za pomo?. Najlep?a hvala.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Šel je senzor za izpušne pline, nič takega baje rado crkne. Bodo popravili
Povezava za deljenje
Deli na druge strani