Skoči na vsebino
DPF inspection required
Napisano

Evo se pridružim temi, da ne odpiram nove (svoja opažanja sem včeraj dal v temo od Pelkota). 

Torej danes smo pogledali in ugotovili da je skurjen senzor na sliki (če kdo ve kako se imenuje oziroma ima link do njega bi lepo prosil).

Zanima me tudi zakaj bi lahko prišlo do tega - kot sem že napisal nobene napake ni javil avto, potegne isto.

Hvala že vnaprej.

118200218_2856249774603274_4066960743427241650_n.jpg

118205390_331389531243771_7912215320644899320_n.jpg

118121268_786067428833001_6948197383692832016_n.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Evo imam en problem.

Danes na poti sem po nekaj časa (mogoče prej nisem bil pozoren) vsakič ko sem dal gas slišal tako pihanje (kot da bi nek ventilator prižgal) - bolj kot sem dal gas bolj je bilo izrazito. Prihajalo je iz sredine armaturne plošče. Avto se je obnašal normalno, nobena lučka ni svetila, moč je avto imel, potegnil je ok. Ko sem doma odprl pokrov in rekel partnerici naj da malo po gasu je iz leve strani (če gledamo proti motorju) pokadilo malo dima (mogoče izpušni).

Sumim da je mogoče kakšna luknjica v cevi za zrak in potem mešanica ni prava in zato je malo pokadilo, že pred nekaj časa mi je kuna pojedla malo izolacije (3x3 cm) mogoče je takrat kakšno cev še malo spraskala ko je plezala in je danes se naredila luknjica

Prosim za forumsko mnenje mogoče tudi gospoda Simona. Sicer bom peljal k mehaniku, mogoče kdo priporoča kakšnega na Severnem Primorskem (Ajdovščina, Nova Gorica), saj ne bi tvegal in se vozil do gospoda Simona. Najlepša hvala že vnaprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Delovanje diezelskih motorjev
Napisano

A nima? avtomatskih vzvratnih ogledal? Kako pa radio ugasne? oziroma v?ge?? Kolikor je meni znano se ga ne da, lahko da? Mute ali pa potiho.

Nimam, moram zavrteti gumbek, radio pa pritisnem gumb "noto" da poka?e izvajalca ker ko v?gem avto je v za?etnem menuju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Meni pa vsake toliko ?kripajo zavore in sicer sprednje in to samo ko malo pritisnem na zavoro, ?e mo?neje ne piska ve?. Pa ?e to kdaj pa kdaj. Malo sumim da zato ker imam ?elezna plati??a se bolj nabira umazanija in zato. Pelko je zavore pogledal na zadnje servisu in so bile ok (konec novembra). Vem da ni ni? huj?ega je pa kdaj mote?e + tak lep avto in da pole piska ko neka stara kripa :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes sem ?elel podreti sede?e in glej ga zlomka, na desni se lepo podere na levi (gledano od odzadaj) pa ne - zati? se potegne ampak kot da ne bi potegnilo zajle.

Na koga se lahko obrnem? Je imel ?e kdo podobne te?ave? Saj ne veliko preva?am stvari sam kdaj pa kdaj (kot npr danes) pa prav pride.

Hvala ?e vnaprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 security code
Napisano

Kaj pa ?e bi naro?il dvd z navigacijo?

Kar sem razbral na forumu je to, da zgleda ima original dvd ?e neke instalacijske datoteke gor in bi znalo pomagati...

Poskusiti ni greh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo me nazaj, 3 minute haha

Fora je da je funkcija ali ali

Torej ali flexible in sklopljen koliko km za servis ali fixed in potem vkloplejno time/distance.

?e ne se tol?eta in to zmede ra?unalnik.

All good, prodajalcu sem dal za kofe, je bil vesel :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pokanje v armaturi mazda 3 G120
Napisano

Meni isto poka, ?e posebi ?e malo bolj agresivno vozim

Ni pa ful mote?e, ?e je radio ni skoraj sli?at.

Mogo?e je malo tudi odvisno od te?e voznik/sovoznika in ?e se z nogo upira? v sredinsko konzolo. Moja opa?anja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zdravo. Cca. 14 dni nazaj (?etrtek pred prazniki) sem bil pri Pelkotu, menjal je olje filter, zavorne itd...super odnos, super fantje je pa sedaj en manj?i problem?i?...

Olje je bilo na 20% na ra?unalniku (flexible). Ponastavil je na 100%, sedaj mi pa zaslon?ek na armaturki javlja oil change due vsaki? ko v?gem avto. Na centralni konzoli je ?e vedno na 100%. Prosim za pomo?. Najlep?a hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.