Skoči na vsebino
Brisalci
Napisano

Jaz jih ne menjam, ko so trdi, vzamem alkohol in krpo in jih ?istim toliko ?asa, dokler pu??ajo ?rno sled na krpi. Potem so kot novi. To se lahko dela, dokler se gumica ne raztrga.

In zadeva deluje kot novo ali bolj tako tako?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

po odstranitvi DPF
Napisano

Vse skupaj sem delal pri Tunercu iz Novega mesta. Je uredu de?ko. Meritve naredi pred in po optimizaciji.

Pridobil sem 31KM, tako da jih imam sedaj 169 (pred posegom je bilo namerjenih 138, o?itno sta dva konja ?e od?la v onostranstvo) in 60Nm navora, tako da sedaj zna?a 416Nm...

Pa vse skupaj se prestavi ?e malo ni?je, tako da je avto bolj pro?en in za?ne ?e prej pospe?evat...

Je pa tako, da iz pospe?evanja iz mesta, jaz osebno neke velike razlike ne opazim, bolj se pozna pridobljena mo? pri "lete?em ?tartu". Recimo v 6. prestavi od 160-190 je res opazna razlika sedaj..

Sem pa do sedaj naredil samo cca 150 kilometrov, tako da o kak?ni porabi in podobnih straveh ?e ne morem komentirat..

LP

No dj sporoci ko bos mal vec kilometrov naredu..kok oa je bila cena?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

Pa ne me jebat, to je tok k moja kanta pri vsej te?i in skor 3X K wattih.

Ma tamau tako astro pa je res jeba..js sm imel povprecno porabo po 1100km avtoceste pri hitrosti 125km/h 8,7l..te astre znajo bit pozresne...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

po odstranitvi DPF
Napisano

No, tudi jaz lahko sedaj iz lastnih izku?enj potrdim, da je odstanitev DPFja nakaj najbolj?ega, kar sem storil v zadnjem ?asu :)

Aja, gre za 2.0 dizla.

Ni? ve? prisilnih regeneracij in cukanja!

No, pa ?e chipal smo isto?asno... ?e sem bil ?e tam :D Je kar opazna razlika! Me happy.

LP

Pri kermu pa si dal odstranit dpf in kok moci mas trenutno na kok si ga cipal..pa se cena ce ni skrivnost?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

po odstranitvi DPF
Napisano

Kak mi je fajn ko nimam DPF :D hah berem tole si sam mislim kako sranje bi blo za moje voznje ko rad teram.... Jz pa v speglu prav vidim dimno zaveso ko pohodm :D

Sj ce teras naceloma ni problemov z dpf-jem..problem je ce ga ne teras..:)js tudi nimam nobenih problemov z dpf-jem...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lu?ka za olje
Napisano

pravim ti, da to ni mogo?e ker je 2x dolila. V mazdo 1 in mazdo 2 gre ve? kot 5L, v knjigi pa pi?e 4.

Meni zmerej notri dajo 4,5l olje oziroms tam nekje..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

radijo
Napisano

Tudi meni se je sedaj zgodilo, da radio ne proizvaja ve? zvoka.

1. Ne dela Radio, CD, AUX...

2. Prebral in posku?al sem tudi s TA gumbom, brez uspeha.

Ima mogo?e kdo idejo, kaj bi lahko bilo narobe?

Mazda 6, 2008

Thx.

lp

A kupis radio? Mam enga viska...:)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-5 tresenje zunanjih ogledal
Napisano

Hvala za info...a se mogoce se komu dogaja, da se pri doloceni hitrosti trese rocka od menjalnika, ko je v 6. brzini?...ko potem se enkrat menjas in das v 6. je pa ok...?

Lp Primoz

Ma trese se cel avto med pospesevanjem tam od 110-130km/h..nevem ce je glih normalno to..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za nadzora tlaka v gumah (TPMS)
Napisano

a to je to

http://www.ebay.de/itm/REIFENDRUCK-SENSOR-...=item5aebfde5ba

http://www.ebay.de/itm/MAZDA-TPMS-BBP3-37-...=item43a65832a8

?e je to priporo?ilo uradnega servisa pol pa res ne vem.............

Meni se je glih dons en ventil odlomil, tako da sm narocu komplet zs obnovitev oziroma kr 4 sm jih narocil se za rezervo..na angleskem ebayju za cirka 70 eurov... sporocim kako se je obneslo...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za nadzora tlaka v gumah (TPMS)
Napisano

druga?e pa na VAGU rabi? PC in kabel in et voila, to da se ga ne da na avtu 2008 s CAN BUSOM disableat so samo bu?e!

Druga?e pa ?e jih da? v predal ni re?itev ker so narejene na min in max vrednost pritiska....

Nic nisem resil.sem moral nov senzor kupit..drugac pa je opcija da senzor nekak zalimas na feltno z kakim lepilom... to mi je majes reku..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motorno olje Dexelia
Napisano

vem...ampak na splo?no se re?e filter za benz, lahko da se motim ampak sem ga dobil ceneje v taposu....ampak kompletno gledano ni slabo.

Kero olje si dobil v taposu cenejs..a prov ultra dpf.?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motorno olje Dexelia
Napisano

Sam ultra je za bencinarje mas pa novejso ultra dpf ki je za dizle... baje da zdej to olje "ultra dpf" dajo tudi v mojo masino notri... prej pa uno navadno dexelia dpf...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cx-5
Napisano

alora a nima? navodil poleg....pa na pokrovu motorja nalepko :glare:

mislim da za tvojga ni ve? C1 ampak C2 al 4 al kok ?e.....ta nov

A za mojga so tudi zamenjal olje? Ni vec un navadn dexelia dpf ampak je ta tanov "ultra dpf"?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.