Jaz jih ne menjam, ko so trdi, vzamem alkohol in krpo in jih ?istim toliko ?asa, dokler pu??ajo ?rno sled na krpi. Potem so kot novi. To se lahko dela, dokler se gumica ne raztrga.
Vse skupaj sem delal pri Tunercu iz Novega mesta. Je uredu de?ko. Meritve naredi pred in po optimizaciji.
Pridobil sem 31KM, tako da jih imam sedaj 169 (pred posegom je bilo namerjenih 138, o?itno sta dva konja ?e od?la v onostranstvo) in 60Nm navora, tako da sedaj zna?a 416Nm...
Pa vse skupaj se prestavi ?e malo ni?je, tako da je avto bolj pro?en in za?ne ?e prej pospe?evat...
Je pa tako, da iz pospe?evanja iz mesta, jaz osebno neke velike razlike ne opazim, bolj se pozna pridobljena mo? pri "lete?em ?tartu". Recimo v 6. prestavi od 160-190 je res opazna razlika sedaj..
Sem pa do sedaj naredil samo cca 150 kilometrov, tako da o kak?ni porabi in podobnih straveh ?e ne morem komentirat..
LP
No dj sporoci ko bos mal vec kilometrov naredu..kok oa je bila cena?
Kak mi je fajn ko nimam DPF hah berem tole si sam mislim kako sranje bi blo za moje voznje ko rad teram.... Jz pa v speglu prav vidim dimno zaveso ko pohodm
Sj ce teras naceloma ni problemov z dpf-jem..problem je ce ga ne teras..:)js tudi nimam nobenih problemov z dpf-jem...
Hvala za info...a se mogoce se komu dogaja, da se pri doloceni hitrosti trese rocka od menjalnika, ko je v 6. brzini?...ko potem se enkrat menjas in das v 6. je pa ok...?
Lp Primoz
Ma trese se cel avto med pospesevanjem tam od 110-130km/h..nevem ce je glih normalno to..
?e je to priporo?ilo uradnega servisa pol pa res ne vem.............
Meni se je glih dons en ventil odlomil, tako da sm narocu komplet zs obnovitev oziroma kr 4 sm jih narocil se za rezervo..na angleskem ebayju za cirka 70 eurov... sporocim kako se je obneslo...
Sam ultra je za bencinarje mas pa novejso ultra dpf ki je za dizle... baje da zdej to olje "ultra dpf" dajo tudi v mojo masino notri... prej pa uno navadno dexelia dpf...
Pri meni zacne utripat AFS OFF. Imel sm ta primer ene 3 krat letos pozimi ko je bilo vse ful zasnezeno. Zgleda da je sneg prsu to kakega senzorja. Who now. :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani