Skoči na vsebino

Lahko, da ga tudi bosch pumpa serje (fuel pumping injection timing)

Do 1000e stroskov te peljejo zastonj ali kako je meni zadnjic rekel agent :)

Dobra je tudi opcija AMZS, za 69? letne clanarine, kjer lahko koristis prevoz do 1500? :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Krajši interval regeneracije
Napisano

In ladja s katero pripeljejo avtomobile iz bliznjega in daljnega vzhoda v zrak izpusti toliko svinjarije, kot jih bodo vsi tisti avti, ki jih prevaza, v ene 10 ali vec letih :)

Torej kupujmo lokalno, doma?e iz NM :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

?ipiranje mazda6 2010 2.2mrz-cd 125konjev na 180konjev.da,ne?

Ali je motor res isti kot cx7 175konjev?

Hvala za pomo?

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk

Odsvetuje, ker je rekel, da ima tista 2.2. tamo?na oz. 135KW motor, ima menda ve?jo turbino gor. Je predlagal dobiti tak?no turbino in potem optimizacije oz. "?ipiranje" niti ne bi potreboval. Nekako v tem stilu mi je obrazlo?il dr. Pelko (?e sem si pravilno zapomnil ob peki ?evapov, hehe).  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne potegne kot bi moral
Napisano

Koliko pri njemu stane dpf off? Pa se lohka da. Komplet s kat stran? Najlazje je sam ravno cev potegnt.

Poslano z mojega LM-G710 z uporabo Tapatalk

V spominu imam med 250 in 300?, ?e se ne motim. Da ga fizi?no odstsrani in re-programira, da ne bo te?av.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2,2 Skyactive 175 KM
Napisano

Tak po mnenju Mazdinega serviserja je to to, bo treba menjat al pa ?e najdem koga, ki bi mi to popravlu.

Aja pa ?e posnetek: https://www.dropbox.com/s/dlix685w0bktboq/TRIM_20190419_075356.mp4?dl=0

Vrjetno se ne spomne? o kak?nih denarjih ste se pogovarjal, ne? Danes sem klical in baje stane turbina nekje 1600 ? pri njih. Se javi kdo ki bi ponujal ceneje? :)

Lahko vpra?ate mojstra Avto Pelko d.o.o. (Simon); 041 667 335, ?e najbolj?e poslati sms, ker je stra?no zaseden mo?akar. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2,2 Skyactive 175 KM
Napisano

Resnici na ljubo za mlaj?e avte ne bi ravno sklepal tako, da so v smislu nezvi?evanja olja OK. Takih avtov je pri nas malo, ?e pa pogleda? recimo nem?ke forume, je ta pojav ?e vedno prisoten. Tudi pri 2016+ avtih. Pravzaprav gre za feature, ne todej napako, ki se zgodi, ?e je ve? neuspe?nih regeneracij zapored. Ni prav dosti lastnikov, ki bi delali dodatnih xy kilometrov na ac ali regionalki samo zato, da bi se regeneracija kon?ala. Sam vem da se ne bi ?el tega, saj je moj ?as preve? dragocen, ravno zato sem vzel bencinarja, ?eprav zato s pol manj navora.

Temu bi jaz rekel, da je lastnik poslu?en in uboga svoje vozilo in ne obratno (kot bi naj bilo po neki logiki). :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cena servisa
Napisano

Meni so rekl, da pod opombe zabelezijo, da je stranka prinesla svoje olje tako da vprasanje kako je z garancijo. Konec koncev pa kaj sploh pomeni garancija? Ti lahko avto redno servisiras na uradnemu servisu in ti zacne zret olje pa ti bojo rekl, da je to normalno in da to pise v proizvajalcevih navodilih.

Do liter olja  na 1000km, se po logiki nekaterih ponudnikov smatra za normalno. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Pozdravljeni.

Pri teh kilometrih se menja poleg olja in filtrov tudi mikro jermen.
Redni servis na 200.000 km z menjavo mikro jermena je 140 eur
Menjava sklopke z mojim materijalom in delom je 250 eur
LP
Simon Pelko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dober ve?er!

Zanima me, s katerimi premazi negujete in podalj?ujete ?ivljenjsko dobo strehe va?ega tabornika oz. kabrioleta?

(sicer gre za t.i. Misst Wagen, ne Mazdo, ampak je verjetno zadeva iz podobnih materialov in streho imam kot iz salona, pa naj tak?na tudi ostane).  :P

Hvala za uporabne odgovore!  :prstgor:

LP!

B.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.