Pelko ima neka poznanstva glede dobre avtoelektrike, ga vpra?aj in pa tudi tule na forumu je nekdo omenjal Vili-ja iz Grosuplja, ki naj bi bil ma?ek. Garant zna to po?timati, za vedno.
Tipi?na AUDI te?ava v tisti generaciji. Isto je mene matralo na A3 1.6i rahlo mlaj?ega letnika. Je avto verglal, ni pa v?gal (gorela rde?a lu?ka za blokado v?iga ali karkoli ?e pomeni).
Sam sem to re?eval, da sem imel zmeraj seboj oba2 klju?a in ju kombiniral.
Svetovali so mi odstraniti to blokado motorja, cena pa nekih 60? ali tam nekje. Je ?la zadeva prej od hi?e, kot da bi nekje obstal na cesti in saniral zadevo.
Identi?na zadeva se je frendu pojavljala na Golfu 4.generacije (tudi bencinski motor 1.6 101PS), letnik 2001. Tudi on je stalno nosil seboj 2 klju?a, hehe
Mislil sem Mateja, ki je delal pri Pelku in mu ob?asno ?e tudi sedaj pomaga. Mogo?e bi lahko tudi pogledal na sami lokaciji, da ne bo potrebne vle?ne slu?be.
Pelko ima nekega kolega, ki pelje z vle?no za 40 ali 50? do Medvod, kar se mi ne zdi draga tarifa, seveda bi bila kak?na asistenca ?e cenej?a, oz. zastonj
Xedos je zelo dober in zanesljiv avto, to je ?e stara generacija Mazdic, ki so bile prakti?no neuni?ljive, le plo?evina je bila razmeroma problemati?na. Z AMZS jaz ne vidim ve? smisla in poleg tega, da jih mora? tako dolgo ?akati, sem prepri?at, da bodo ?eleli vzeti neko svojo "provizijo" glede tega elektri?arja. Skratka ceneje bo iti direktno do elektri?arja.
Lahko dam tudi gsm ?tevilko od kolega s foruma, ki vse stvari na starih Mazdah sam popravlja, tudi z elektriko ima veliko izku?enj. Zelo rad pomaga.
Lahko pokli?e? Mateja iz Gameljn, ki je delal pri Pelku in mu ?e vedno ve?krat prisko?i na pomo?. Ima tudi sam 2.2D 6-ko te iste generacije in pa kar nekaj jih je ?e tak?nih servisiral; 031 608 884
In ladja s katero pripeljejo avtomobile iz bliznjega in daljnega vzhoda v zrak izpusti toliko svinjarije, kot jih bodo vsi tisti avti, ki jih prevaza, v ene 10 ali vec letih
?ipiranje mazda6 2010 2.2mrz-cd 125konjev na 180konjev.da,ne?
Ali je motor res isti kot cx7 175konjev?
Hvala za pomo?
Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
Odsvetuje, ker je rekel, da ima tista 2.2. tamo?na oz. 135KW motor, ima menda ve?jo turbino gor. Je predlagal dobiti tak?no turbino in potem optimizacije oz. "?ipiranje" niti ne bi potreboval. Nekako v tem stilu mi je obrazlo?il dr. Pelko (?e sem si pravilno zapomnil ob peki ?evapov, hehe).
Nemcev tiudi jaz ne bi pretirano hvalil, pa sem imel z njimi vsakodnevo opravka leto in pol oz. ?ivel na njihovem teritoriju, tako da govorim iz prve roke
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@macek, sem vorasal dr. Pelka in ima taksen bat; 60?.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani