Aha, prva 6-ka, ki sem jo vozil je bila testna (mislim, da celo pred uradnim za?etkom prodaje v SLO) 1,8 - benzin. Za tem so bile ?e 3 - vse DIESEL POWER!!!
Fuj, zdaj i??em pravega smajlija pa ga ni. Ajd, mogo?e ta: Avto mam ?ele malo ve? kot 1 mesec, torej je to od biv?ega lastnika. Bljak, bljak, bljak... Idi nekam komar, od zdaj naprej bom bolj malo ?altal
Ampak resno: po mojem je to feler, ki bi ga Mazda morala priznati v garanciji. A je tvoj kolega to ?e probal?
Ne ni ... bom mu predlagal ... pa mislim, da ne bo, ker njega to ne moti!?! :ne vem:
P.S.: Ti si iz MB-ja ne? Mogo?e bi lahko kdaj pri kak?ni kafici podebatirala o "napakicah"? Pa MaloMazdo bova zraven povabila na Panache!
Zanimivo, da imam jaz original prestavno ro?ico in se sveti ?e ve? kot 100 k km; ima pa kolega 6-ko enako staro kot jaz 60 k km in prestavno ro?ico tak?no kot ti???
upam da yavarye kej pride danes gor, pa bo povedal mnenje
problem je v tem da jaz ne morm dokazat da je bilo prej vse uredu. u ponedeljek sem zmenjen da pustim avto pri njemu in bo probal spucat ?obe, potem pa ?e z kabli experimentirat- imam pravico it potem it na testno vo?no ne da bi pla?al za ?i??enje ?ob- ker u?inek se bo videl ?ele po 10km?
Bullsheet - po 10 km - od kod tak neumen podatek.
?e so ras ?obe kupi na Petrolu STP dodatek gorivu za ?i??enje ?ob ter ventilov in to je to - meni je na Fordu pomagalo - pa so mi hoteli na servisu zamenjat izpu?ne ventile (skupaj z delom cca. 180.000)!!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni se ne zdi dosti!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani