sploh pa,..na cosmosu so mi vedno use zj... od ure do radia,..mislm resno,..wtf mi more menjat frekvence, ki jih mam nastavlene na priljubljenih ? :ne vem:
KAALman hvala ti za ponujeno pomo?,ampak se obadva zelo slabo razumeva na ?trom in bi verjetno iz dveh pokvarjenih modulov naredila eno za?gano mazdo .
Pomoje da je res edina najbolj pametna varianta odpeljat avto k Avtomo?niku,?eprav so same kritike zanj ampak je edini v tem okoli?u.
No pa ?e moja zgodbica! Malo prej sem se vozil domov potem ko sva se z ReDevilom dobila na pija?i in pa? normalno vozm, pribli?ujem se kri?i??u, dam v drugo prestavo, spustim sklopko nakar ma?ina tok nagrav? zacvil da sm se ceu presrou! Stisnm sklopko in zadeva neha cvilt! A je mogo?e to znak da bo v kratkem kj hudo narobe k to se mi do zdj ?e ni zgodil! Pol sm se ?e mal naokol vozu pa se zadeva ni ponovila sam mal me skrbi! Kaj bi lah to blo? K?n jermen mogo?e??? Sam so bli usi zamenjani tko da... ?e kj veste prosim za odgovore! Hvala!
Lp
Off topic: Dol u kleti v SPB-jih so 4 mazdice dobile letak tko da upam da se bo k?n prjavu!
ne vem kaj bi loh cvilil ampak rabla bi pa k?n ta letak,..magar sam enga pa bom sfotkala,..k zadne cajte sre?ujem res nenormalno velik mazd
aaaa,..a usi se neki do zadne kaplce ?vercate,..js pa ratam ?iv?na ?e k pade pod polovico kazalc
druga? pa ra?unalnik ka?e porabo 6,4,..ka?na je pa dejanska se mi pa sploh ne da ra?unat,..niti se ne obremenjujem ve? z njo,..odkar nimam ve? tok cajta km nabijat recmo da mi zdr?i ene 8,9 dni tank,..prej sm bla pa na 3,4 dni na benzi,..grem pa zmer k pade do une zadne ?rtice
ja sam pol bi verjetn grelc spu??u zvoke ?e od samga za?etka,..tko jih pa ni,..to j za?eu delat ?ele odkar je iz servisa pr?u hladn n? ne ropota,..za?ne ?ele pol k se doma parkiram,.al pa kje tko na parkingu,..pelala sm ga tud h kolegu k se ful spozna na avte,..pa j ugotovu d nej bi ta zvok jermeni spu??al,..ej pojma nimam,..jutr gre nazaj na servis,..sej bi ?ou ?e dons,..sam mam zobarja zdle pa mi ne znese
ampak kukr kol,..tale cosmos mene sigurn nau nikol ve? vidu,..so se mi pa tok zamerl,..pa ne sam glede tega kar je zdej z avtom,..ampak ?e tko z odnosom do mene kot stranke,..?ist totaln mem
Kaksen zvok? Pa a se to pojavi takoj? Ker lahko da je grelc ki pa ne neha delat dokler motor doseze delovno temp. (to je tak sumec zvok)
ne ni to zato ker avto nebi biu ogret,..ker zmer je biu ogret k se je ta zvok pojavu,..dons npr sm nardila ene 40km doma k sm ?la pa vrata odpret sm pa sli?ala ta zvok,..?e se pa u 40km ni ogreu pol pa tud ne vem
kolega ga je sicr pogledu in je reku d je neki z jermeni,..tko d bom u pondelk nardila revolucjo na cosmosu, pol me pa tud slu?ajn ne bojo ve? vidl tm. Sej o tem d cosmos ni vredn (cenzura) sm sli?ala,..sam nism si mislla d loh zajebejo situacjo pr menjavi olja. D ne omenjam tega d sm klicala za servis pa bog ne dej da bi me kdo na seznam napisu tko d sm ?akala 10 dni na servis. Mislm,..res nimam besed no
Spet mam en problem?ek in sicer z zvokom motorja,..avto je M6, star 3 tedne,..ma 2300km, u tork je biu servis na 1000km z 800km zamude (pa? Cosmos in njegove ?akalne liste) in od takrat naprej spu??a avto ?udne zvoke,..nejprej je blo to skor nesli?no in sploh nism posve?ala temu pozornosti,..zdle k sm pa pr?la domov je pa blo prou o?itno,..zvok je pa zlo tak ?udn,..k d bi hropu,.ne wem,..ne znam opisat
Men se tud sanja ne kaj bi loh blo,..aja na servisu so pa pa? naredl obi?ajn,..zamenal olje pa filtr,..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mhm,..pridem u soboto,..ma ne?ak b-day
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani