Skoči na vsebino
Polna luna
Napisano

Rekel mi je,da ko bo avto na servisu,ne podpisat prevzema ,dokler ti pisno ne jam?i kdo od zgoraj,da je napaka 100% odpravljena.Vsa kasnej?a popravila v zvezi z tem naj krijejo oni in ne ti.

Mislim, da je to edini pravi na?in..... <_< na ?alost ....?udi me, da si to privo??i servis, ki je "baje "dober.... ?zmeden?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bi rekli-sve u svemu,?e odmislimo kaka dva ducata serijskih in slu?ajnih napak je na?a Mazda res posre?en avto.Ja,pa nekatere rade vle?ejo tudi v desno stran-serijska napaka,rolo zadaj se rad pokvari,pa diski se radi zvijejo,pa feltne (original alu) se rada lu??i barva... :D

Ma dobro, kaj pa je dobro na ?estkah? ?zmeden?

?e me vse to ?e ?aka....prodajam... :ne vem: samo operem jo ?e.... :P

Pa prva na vseh lesticah v Nem?iji, le kak?ni so pol ?ele Audiji, VW-ji in druga nem?ka jajca.... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Polna luna
Napisano

Me ima, da bi avto odpeljal na servis v Kromberk (kjer je tisti 'slavni' majster, mogo?e on odkrije napako), servis v BTCju pa samo obvestim, da avto spet ne dela. Rad bi tej stvari ?e pri?el do dna.

Kot vidim si ve?krat na tem koncu (Ajd. - Go), zato ti priporo?am,da se oglasi? osebno pri mehaniku (ne trgovcu) v Kromberku in mu pove? problem, ?kodit ne more... :unsure: Ne vem no, meni je z diagnostiko takoj najdu napako na DSC-ju, kot berem so bili Alex pa ?e nekateri foruma?i zaradi te napake ve?krat na servisih...Je pa sigurno dost odvisno od iznajdlivosti mehanika, ki upravlja z ra?unalnikom,saj diagnostika deluje po principu Windows help-a in je zelo pomembno, da se pravilno odlo?i pri izbiri mo?nih variant,kajti zelo hitro lahko pride v "slepo ulico", potem pa dobi? odgovor: Diagnostika ne poka?e ni?esar... ?zmeden?

Je pa res eno veliko sranje, ko nisi siguren a bo al ne bo v?gal... :(

V vsakem primeru ima? odli?ne ?ivce,jaz bi zihr ?e ponoru.... :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Polna luna
Napisano

?e ga nima avtovleka, bodo priskrbeli od najbli?jega servisa (Rent, Kromberk). Me kli?e iz avtovleke, ?e potrebujem avto za po LJ se vozit in da se ga v tem primeru lahko dobi naslednji dan, ker on nima nadomestnega, na Rent-u pa tudi ne. Me kli?ejo iz MES-a, da sem do avta opravi?en, ?e odpeljejo mojo M6 v Kromberk,

Komentarji, nasveti in ostalo za?eljeni, prosim.

?koda da se nisi odlo?il za Avtorent iz Go. ker je tam majstr,ki je odkril ?e marsikatero drobno napako, vsaj jaz imam samo dobre izku?nje, pa tud za nadomestni avto sem zihr da bi se dalo zmenit direktno pri njih! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za nadzora tlaka v gumah (TPMS)
Napisano

Jaz lahko povem samo, da ko smo menjali letne gume (majn obrabljene )zadnje- spredaj in obratno na Renoju, ki ima te senzorje, je ratalo eno veliko sranje z elektroniko, tko da smo peljali na servis, kjer smo jih sli?ali kak?ni telebani da smo...! :(

Preve? tehnike je ..... B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Park senzorji zjutraj
Napisano

E, vidi?, tudi jaz sem gledal v?asih kako starej?i parkirajo v rikverc in se ?udil zakaj jim to dela te?ave.

Z leti postane? "modrej?i" in ugotovi?, da so park senzorji idealna stvar, ?e te morijo bole?ine v vratu nad kotom 45°. S pa skoraj neizbe?ne ko preide? v "modrece".

Tudi meni je zdej ?al, ker jih nisem naro?il kot dodatno opremo! <_< Parkirat karavana je v"modrih " letih je kar neki, tko da naslednji avto bo senzorje gotovo imel! :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazdinem ra?unalniku se je zme?alo...
Napisano

Vse res ka?e ja, da je akumulator. Sem mojega odklopil, pa enega drugega priklopil, pa je bil sicer pre?voh, da bi zalaufal, ampak vsaj centralno zaklepanje je za?elo delat, pa malo je celo obrnil motor.

Akumulator sicer poka?e 12,95V ampak, ko ga obremeni?, recimo, da ho?e? zaklenit avto pa pade na 9V.

Je pa problem, da ima 95Ah akumulator in ker je danes praznik ni nikjer za dobit tak?nega..Bom moral po?akati do jutri, da se kak?en servis odpre...

lp

m

Poglej na bencinskih pumpah, mislim da jih imajo... :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To?a
Napisano

Danes sem videl Brazilce ?zmeden? kako popravljajo udarce od to?e! Imajo neko speciano orodje( ?e nikol vidu), snamejo dol vso tapecerijo in potem v ritmu sambe -tok tok- :danzoman: ..dve urci in avto je fertik!Lahko si zraven jih n? ne moti, vozijo pa tja vse po?kodovane nove avte iz avtohi?, pa na?ih zahodnih sosedov je polno.. :ne vem:

Ceno ti dolo?ijo ko vidijo avto in sicer po ?tevilu po?kodb na strehi! So pa res pravi majstri, ki se ukvarjajo samo s tem in se selijo po svetu,kjer je to?a klestila... :whatever: Pa stvar ni na ?rno,popravljajo tudi ?e pla?a zavarovalnica....

?e koga zanima, imajo za?asno delavnico v industrijski coni v Novi Gorici- biv?i Meblo!

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave z ''rolojem'' v prtlja?niku
Napisano

Super da si uspel stvar popravit.

Ti si govoril za mre?no pregrado med prtlja?nim prostorom in potni?ko kabino.

Zanimalo bi nas pa za rolo, ki pokrije prtlja?ni prostor.

Vsaka inf. dobrodo?la.

Meni se je zgodilo isto-rolo ne gre ve? v sredinsko konzolo! Pa sem stvar razdru in je res plasti?ni ?ep ki fiksira vzmet, fu?! :(

post-278-1218572513_thumb.jpg

post-278-1218572728_thumb.jpg

Sem bil pri strugarju in mi bo naredu novga iz kovine! :P

Bom poro?al,kako se bo obneslo... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gori lu?ka za esp+dsc!
Napisano

No,spet so se mi v?eraj pri?gale te dve lu?ke. :angry:

Danes sem se zmenil,da ga pripeljem na servis in dokler ne odkrijejo resni?ne napake,naj raziskujejo.

To je ?e ?etrti?,da ga imam na servisu zaradi iste napake. :whatever:

Zamenjaj servis.... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.