Skoči na vsebino
Mazda noče vžgat
Napisano

Je pa tako: prej ko si dal v prvo pozicijo kontakt so se sli?ali releji in bencin pumpa oz. klik klik, sedaj se ne sli?i ni? od tega. Pod drugo pa od zdaj naprej tudi ne dela ventilator v kabini

Potem je jasno kje je napaka. Peljat do kaksneg avtoelektricarja in bo hitro resil problem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izpu?ni kolektorji za 323f BA 1,5
Napisano

ma ne zanima me to da bi dal gor kak?en nov ''?portni''kolektor.

Ne obstaja. Je pa pri nas vec kot dovolj mojstrov, da ti ga naredijo po meri.

In sicer glede moje MX5 1.6 115 KM, mam mo?nost dobit 1.8 Turbo motor, iz BG serije, pa me zanima kolk bom mel problemov s preureditvijo usega kar rabm, da se bom lahko vozu, sploh glede na to da mam vzdol?no postavlenga, 323 pa ma pre?nega? :ne vem:

TNX za odgovor! :bravo:

Rabis nov sesalni in izpusni kolektor, ker bo motor sedaj vzdolzno. Sesalni kolektor od MX-5 1.8. Izpusni pa na novo narjen za turbino.

Rabis novo motorno elektroniko. (motor v MX-5 nima razdelilca, tako da elektronika od 323 ne pase). Rabis razno razne cevi za vodo od MX-5 1.8, ker so pri vzdolznem motorju povsem drugace speljane. Ne mislim samo gumijastih cevi, ampak one zelezne, ki gredo okoli bloka.

Vse se da narediti, rabis samo dobrega mehanika in dovolj denarja, za nabavo, izdelavo, predelavo vseh potrebnih delov. Ce bi na obstojeci motor montiral turbo kit bi bilo precej ceneje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

akumulator
Napisano

Cel problem odvit 6 matic, ki drzijo stango. Ce ne bo slo drugace pa na servis (tam imajo pnevmatsko orodje). Ali pa ce poklices kaksenga kolega ki ima vec moci v rokah da bo odvil vijake.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kuhler
Napisano

V6 ima skoraj dvakrat vecji hladilnik. Ce se bos vozil samo pozimi bo tudi od 1.5 dober. Poleti pricakuj redno pregrevanje motorja. Se serijski od V6 je ravno na meji.

Pa cevi za vodo so kontra postavljene.

Ce bos vprasal na servisu, ga bos tam zagotovo nasel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SKLOPKA
Napisano

Jaz za moje sranje 3 ?e sedaj nisem dobil sklopke,jih ni nikjer na zalogi,danes je ?e5 dan ,ko lepa rumena 3 le?i-po?iva,meni se pa me?a.MAZDA,kaj je z tabo?????????????????????????' :blink:

Na servisu rabijo vec kot 5 dni da dobijo sklopko? Ponavadi dobijo katerikoli del za katerokoli Mazdo v dveh dnevih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.