Jaz sem imel tudi pri 626 (samo da je bila letnik 1990) pokvarjen regler. Ker je bil nov predrag in treba bi bilo ?akat nanj, mi je avtoelektri?al montiral "zunanji" regler - ni bil montiran na altenatorju ampak ga je pritrdil na "steno" pri motorju (do altenatorja pa je ?el samo kabel). Delal je brez problemov.
Tud jst sem imel precej problemov z anteno na Xedosu 9!
Zobnik na motor?ku se je delno obrabu pa se je v?asih vrtil v prazno. Pa sem podlo?il motor?ek da je bli?e zobni?ki letvi in deluje
Pa da se ne bi ?e bolj obrabil, sem napajanje antene vezal prek stikala ki sem ga montiral v prtlja?nik. Sedaj zlo?im anteno samo kadar grem v pralnico.
Jst sem jih lani kupil v Gama centru za 626 Mazdo - so neoriginalni (mislm da mad?arski ?e se ne motm) in so uredu. Mogo?e ?e premo?ni, ker moram kar s silo odpirat in zapirat! (edino mal cvilijo pri odpiranju in zapiranju!)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A to tak?en material kot tiste ki so naprimer za vodo za brisalce, al bolj trde?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani