Touran te generacije je bil eden najslab?ih na autobildovem vzdr?ljivostnem testu - ocena je bila, ?e se ne motim -1 ... medtem, ko Mazde kasirajo same petice na istem testu.
Nekaj mora biti na temu. Kolega ?e vedno ima cigl?ka kot je bil moj in je do sedaj menjal: komplet vztrajnik+sklopka, menjalnik, ter obnovil turbo. Vlo?enega dnarja,....PREVE?! Kaj pa vem kaj so tukaj zafurali ampak je dosti preve? nekega dogajanja okoli teh Turanov.
Ma ne gre za to da bi se sovoznik vozil ne pripet. ?tos je v tem da me moti k za?ne takoj piskat ko recino startas in sovoznik se ?e ni utegnil privezati ali pa ko prihaja? na cilj ?e so enaka oseba pred?asno(cca 100m) odpne. Sploh ni govora o tem da bi nekoga skoz neprivezanega vozil. lp.
?e bi blo to tolk narobe bi meni prej?nja in sedanje ?e zdavnaj odpovedali, pa mi zenkrat ?e ni nobena, swift tud ?e kr dela, micra tud ?e kr dela, fotrov navornik tud, od mati jazz in od enega brat 323F 1,5 od drugega pa yaris sport. :ne vem:
, nene, ne mislim komplicirat. Uporabim kar svetuje? in je! tnx.
Kaj mi lahko kdo pove,kak je lahko ponosen lastnik MAZDE ?
TO JE NAJVE?JI ?ROT NA TR?I??U
mam pa mazdo 6 ,ki bi te naj bil neki avto,pa sami handli z njim itd.......
Ja ?al je tak da je to pri Mazdah ena najbolj pomembnih stvari torej kje in od koga je kupljena pa kako je bila servisirana pred tem k druga?e jo je bolje v ?umo zapeljat ker te bo stala ?e in ?e.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani