Skoči na vsebino
Zavorni diski
Napisano

textar je (vsaj na prvi mazdi 6) za en k...

been there...na koncu sem mel vec srece, ce se prav spomnim z brembo diski in nipparts ploscicami (sej verjetno sem napisal tukaj nekje :) )

Misli? da bi pri 6ki zadeva s TRW diski in Nipparts plo??icami delovala brez kakih pretresov? Pri 5ki sem imel tako menjavo zadaj in je bilo ok.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto se ugasne
Napisano

Itaq to je tud poleg zamujanja gasa. Bi mogl probat mojo in suacajdal-ovo, moja ma zajlo njegova pa elektriko.

Kaj pa imam jaz,a ve?,men leti avto,ni? po?asen se mi ne zdi?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ugodno avtodeli
Napisano

Touran te generacije je bil eden najslab?ih na autobildovem vzdr?ljivostnem testu - ocena je bila, ?e se ne motim -1 ... medtem, ko Mazde kasirajo same petice na istem testu.

Nekaj mora biti na temu. Kolega ?e vedno ima cigl?ka kot je bil moj in je do sedaj menjal: komplet vztrajnik+sklopka, menjalnik, ter obnovil turbo. Vlo?enega dnarja,....PREVE?! Kaj pa vem kaj so tukaj zafurali ampak je dosti preve? nekega dogajanja okoli teh Turanov.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ugodno avtodeli
Napisano

A niso sam za japonske kante deli dragi, za vse ostale EU znamke pa ultra pocen ? :D

Ja, veljalo neko? na divjem zahodu,ne. Ma deli so "relativno" dragi za vse. Je pa to po moje odvisno od globine ?epa.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ugodno avtodeli
Napisano

Zdravo,

kupec ki je nekaj ?asa nazaj kupil Tourana od mene bi rad sedaj menjal vztrajnik+sklopko, tako komplet kak se to dela.

?e mu lahko kdo kaj ugodno(do cca 500-600?) zrihta mu lahko dam njegov mail pa se zmenite.

lp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne pripet sovoznik piskanje
Napisano

Zakaj bi se vozil nepripet, to zanima mene ? :vskalo:

Ma ne gre za to da bi se sovoznik vozil ne pripet. ?tos je v tem da me moti k za?ne takoj piskat ko recino startas in sovoznik se ?e ni utegnil privezati ali pa ko prihaja? na cilj ?e so enaka oseba pred?asno(cca 100m) odpne. Sploh ni govora o tem da bi nekoga skoz neprivezanega vozil. lp.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri parkirni senzorji
Napisano

Zanima me kak?ne park senzorje bi mi svetovali za vgraditi?

Samo zadaj pa po mo?nosti z nekim displejem k ka?e razdaljo.

Gledal sem Valeo kit. nr 3, samo ne vem kje in kdo jih prodaja(mogo?e Euroton).

Hvala.

lp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

6ka pravo olje
Napisano

Ah a je treba komplicirat ?

?e bi blo to tolk narobe bi meni prej?nja in sedanje ?e zdavnaj odpovedali, pa mi zenkrat ?e ni nobena, swift tud ?e kr dela, micra tud ?e kr dela, fotrov navornik tud, od mati jazz in od enega brat 323F 1,5 od drugega pa yaris sport. :ne vem:

:D , nene, ne mislim komplicirat. Uporabim kar svetuje? in je! tnx.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

6ka pravo olje
Napisano

Zanima kaj naj vlijem v svojo 6kico za eno olje?

Ma?inca 2.0i, 108kw.

Mora pa biti 5w-30.

Gledal sem da na motorna olja dobim kantico 5l Dexelie ultra za nekih 38?.

Je to ok, je ok Dexelia olje ker ni mi ?koda dati tudi kak ojro ve? ampak da je ta prava ?miga noter!

Hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Osvetlitev ozadja vrtljivih gumbov na M5
Napisano

Zdravo,

A mi lahko kdo pove ce so na M5, do 2010, osvetljeni v ozadju vsi trije okrogli gumbi za kontrolo AC, temp, ?ipe itd...

na sredinskem ni ponoci osvetljen znak za ?ipo, pa nisem siguren ce je crknil, al samo na srednjem ni osvetljeno ozadje znakov na gumbu???

Ce mi je crknil... A je kdo ?e menjaval, je notri zadaj ?arnica ali je LED osvetlitev...?

hvalajn l.p.

Imel enako te?avo na 5ki. Treba je se lepo razdredi in nove ?arnice dati noter. Niso led. So take male na dve ?i?ki. lp.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 - "veliki" servis
Napisano

Kaj mi lahko kdo pove,kak je lahko ponosen lastnik MAZDE ?

TO JE NAJVE?JI ?ROT NA TR?I??U

mam pa mazdo 6 ,ki bi te naj bil neki avto,pa sami handli z njim itd.......

Ja ?al je tak da je to pri Mazdah ena najbolj pomembnih stvari torej kje in od koga je kupljena pa kako je bila servisirana pred tem k druga?e jo je bolje v ?umo zapeljat ker te bo stala ?e in ?e.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.