Ja sem prebral..meni ta sistem deluje ok.posebno ko se pribli?uje,,avtu in si blizu prvo 3x hitro zapiska opozorilo.....nato ?e ne zavir?,ti avtom avto mo?no zavira,tako je pri moji cx5 lp
Ne...deluje do 30km.mora? priti bli?je oviri...potem avtom zavira,saj tako je pri moji cx5.prodaj.postavi ve?jo kart.?katlo doma vozi 30km...proti k,?katli.bo zaviralo samo.?e ne servis...lp javi .
Ej.....Grega,to je GARANCIJA,pelji avto na Mazda servis.bojo poslikali in poslali v Avstrijo.pol ti javijo.mislim sa bi moglo iti skozi,imel podob primer . pri moji Mazdurini . in jim malo zate?i,,,he he.veliko je takih reklamacij,slabo usnje.lp
Ej....?e ti gori ta lu?ka ..obvezno pelji na mazda servis ni? tikat,ne nalivaj,olja,obvezno uporabi asistenco,?e ne vle?no sl.Uveljavljanje..Garancije.kot je tudi napisal ..Jures,jure.lp
Ej....lp imel sem prej mazda 5 benz .samo teh problemov nisem opazil...samo zavorni diski,,so tresli in so jih zamenjali pod garancijo..mogo?e je pri tebi narobe kaj z zavorami ,z.diski.podvozje.pokli?i,na?ega mojstra za mazde..Pelko simon Medvode gsm,,,041 667 335 lp
No,da nadaljujem zgodbo. Avto sem odpeljal k Pelkotu,ki se je v okviru svojih zmo?nosti potrudil in mu je Delphi tester pokazal isto napako kot moj kitaj?ek za 20?. preverila sva kontakte,potem pa se je zgodba zaklju?ila. Lu?ka gori naprej. Drugi da sem avto odpeljal v AC Cosmos ?i?ka,ker mi je pa? pri roki. Baje je bil avto priklopljen na tester od 8 00 zjutraj do 11 naslednjega dne,opravljena je bila testna vo?nja (baje) in niso na?li nobene napake. Lu?ka in ista napaka se ponovi ?ez 5 minut,ko sem se vrnil domov. Za prijaznost so mi zara?unali 30 ?...
Kaj naj sedaj strorim? Naj kar na slepo kupim nov solenoid,ki stane cca 86? in odpeljem Pelkotu,ali je oni servis v BTC kaj bolj?i. Kaj pa maribor?
Hvala za odgovore.
Ej...lp probaj,peljati BTC,,G.Majes.ima ve? izku?enj z mazdami,,,pokli?i ga..051 394 590,misli da je ?e delujo?a ?t.vem da se je Dr.Pelko potrudil...samo verjetno mora bit original mazdin,tester.pravilno prebrano in ugotovljeno....lp..javi
Kdo ve, ?e bencinar res rabi pod 7L pri zmerni vo?nji?
Hvala
li
Ej...lp meni porabi moja mazdurina..CX5 Benz 165k od 7l do 8l..pa jo ne ?param,,,solidna poraba zdaj imam trenutno porabo ,,7,4l.z klimo,ki dela non stop..lp
Ej....lp preveri sve?ke ,ki morejo biti za LPG.avto plin .naj ti mojster za Avto plin LPG,preveri z testerjem,delovanje celotnega sistema uparjalnik plus plinske injektorje,,pokli?i SI-GAS.lp
Ej.....lp lahko pelje? na?emu mazda?kemu mojstru pelko simon Avto pelko.Medvode.....je mojster za mazde.pokli?i ga in se zmeni?,,,gsm....041 667 335..lp
Nekaj krat se mi je zgodilo da pri zagonu motorja je zalavfal z povi?animi obrati npr.1800 ,in po dobri minuti obrati padli na normalno cca 800. Pri tem je tudi zasmrdelo iz izpuha... kaj bi to lahko bilo ?
Ej...lp to je normalno pri teh novih motorjih skayactiv,ko je motor hladen je zvok mo?en in glasen po minuti se umirijo obrati,,motorja in deluje normalno.tudi lu?ka od vode ti sveti violi?no,,ko se motor segreje,,na delovno temperaturo tudi ta lu?ka ugasne..prej tudi ne gre motor na obrate,,,varnost..
Tako ,da mislim da je to normalno delovanje teh motorjev,se treba navadit,,,he he
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi trgovina BARTOG.plus popust.pa kontakte plus in minus nama?i z mastjo..lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani